ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

ΠΑΕ ΑΕΛ: Πρωτάθλημα εδώ και τώρα

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2016 11:36

Την εκκίνηση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα το Σαββατοκύριακο όπως αρχικά είχε αποφασισθεί ζητάει η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθεί νομικά εναντίον όποιου αποφασίσει την αναβολή του.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ακολούθησε τον δρόμο του… Αστέρα Τρίπολης εκδίδοντας ανακοίνωση με την οποία ζητάει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα γιατί ειδάλλως θα υποστεί σημαντικές οικονομικές ζημιές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Χθες επικοινώνησε ο κ. Αλέξης Κούγιας με το νέο πρόεδρο της Super League κ. Γιώργο Στράτο.

Ο κ. Κούγιας ρώτησε τον κ. Στράτο να του απαντήσει, αν είναι βάσιμη η φημολογία περί μη ενάρξεως του πρωταθλήματος το επόμενο Σάββατο 20/8/2016, ανεξαρτήτως του αν αυτή η φημολογία προέρχεται είτε από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, είτε από την κοινή δήλωση των τριών ΠΑΕ (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊικός).

Ρώτησε επίσης τον κ. Στράτο, αν αυτό το θέμα συζητήθηκε κατά τη συνάντησή του με τον υφυπουργό κ. Σταύρο Κοντονή.

Η απάντηση του κ. Στράτου ήταν ότι πρώτον ουδεμία συζήτηση έκανε με τον κ. Κοντονή και δεύτερον όσον αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος αυτό θα το γνωρίζουμε είτε την Τρίτη 16/8, είτε την Τετάρτη 17/8, δηλαδή μόλις δύο ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Επειδή η οποιαδήποτε αναβολή πρωταθλήματος, οιουδήποτε κι αν είναι απόφαση αυτή, θα είναι μια παράνομη πράξη.

Επειδή ήδη η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει τοποθετηθεί με επιστολή της για το θέμα αυτό κι έχει ήδη ζητήσει σύγκληση εκτάκτου ΔΣ της Super League για όλα τα θέματα που εμφανίστηκαν τελευταία και τα οποία αναφέρονται στην επιστολή μας.

Επειδή είμαστε έκπληκτοι για την αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίστηκε το ενδεχόμενο της αναβολής από τις άλλες ΠΑΕ μέλη του συνεταιρισμού μας.

Για τους λόγους αυτούς.

Εξετάζουμε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο, εφόσον αποφασιστεί η αναβολή της ενάρξεως του πρωταθλήματος, να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη.

Υ.Γ. Επιτέλους, ας καταλάβουν κάποιοι που παίρνουν αποφάσεις για το ποδόσφαιρο, ενώ είναι άσχετοι με το ποδόσφαιρο (και δεν εννοούμε τον κ. Κοντονή), ότι το πρώτο το οποίο πρέπει να τους απασχολεί είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο, το οποίο έχει μόνο μια λογική, την ποδοσφαιρική, και ότι η διοργάνωση ενός αξιόπιστου πρωταθλήματος δεν είναι ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών.

Τελικά όμως θα πρέπει να σκεφτούν ότι υπάρχουμε κι εμείς οι υπόλοιποι, που περιμένουμε να παίξουμε. Το ίδιο περιμένουν κι οι οπαδοί μας, αλλά και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι στην Ελλάδα».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προηγήθηκε ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης που πήρε θέση για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για ενδεχόμενη αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League και μέσω αυτής πήρε ξεκάθαρη θέση εναντίων των όσων έχουν υποστηρίξει ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ και μάλιστα απείλησε να κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε προσώπου ή προσώπων αποφασίσουν την αναβολή. Οι άνθρωποι του Αστέρα στάθηκαν στις ρήτρες που καραδοκούν από τη "NOVA" και μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό των ομάδων.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Αντιλαμβανόμενοι το κλίμα των ημερών, ενημερώνουμε πως η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε προσώπου ή προσώπων που ενδέχεται να αποφασίσουν αναβολή, στην προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος.

Επενδύοντας σταθερά για παραπάνω από μια δεκαετία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό μας και την οικονομική μας ισορροπία για τη σεζόν 2016-2017. Αυτά τα αποφασίζουμε για τον εαυτό μας αποκλειστικά εμείς.

Οι ρήτρες από τη Nova καραδοκούν και καλό είναι όλοι όσοι ετοιμάζονται να... πυροδοτήσουν τη βόμβα της αναβολής, να προετοιμαστούν να σηκώσουν το βάρος (οικονομικό και όχι μόνο) μιας τέτοιας απόφασης.

Εμείς πάντως δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να πληρώνουμε αμαρτίες άλλων.

Υ. Γ. Περιμένουμε τις αντιδράσεις και άλλων ομάδων Super League".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass