ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ «Γ. ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ» ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Αντίστροφη μέτρηση για την «πρώτη» της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2016 10:29

 

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ άρχισε. Οι «βυσσινί» θα δώσουν, τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, το «παρών» στην Α’ Εθνική κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία τους και μόλις δύο χρόνια από την ίδρυσή τους.

Η πρώτη προπόνηση θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο «Γ. Μητσιμπόνας», αύριο Τετάρτη 17 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα.

Οι παίκτριες της ΑΕΛ τις επόμενες ημέρες θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και μετά την έναρξη των προπονήσεων θα γίνουν και τα απαραίτητα εργομετρικά από τον γυμναστή της ομάδας Άκη Οικονόμου και το εργαστήριο Optimize perfomance. Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, στις προπονητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί η ομάδα, όπως και στο γυμναστήριο «SPRINTERS», ικανοποιώντας πλήρως τις απαιτήσεις του τεχνικού τιμ της ομάδας.

Μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, η ΑΕΛ θα δώσει 3-4 φιλικά παιχνίδια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ ο προπονητής της ομάδας Νίκος Γκαλίτσιος θέλει το ρόστερ να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Αυγούστου, ώστε να έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με όλο το υλικό από την αρχή και να περάσει την αγωνιστική του φιλοσοφία.

Από τον περσινό κορμό η ΑΕΛ αποχαιρέτησε τη Μαρία Ζαχαράτου, η οποία επέστρεψε στην Πάτρα και τη Χρύσα Πούλιου, η οποία ζήτησε να αποχωρήσει. Οι υπόλοιπες αθλήτριες θα αξιολογηθούν από τον προπονητή Νίκο Γκαλίτσιο και αν κριθεί ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στην Α' Εθνική, θα συνεχίσουν κανονικά. Σε αυτές θα προστεθούν και οι μεταγραφές που πρόκειται να γίνουν -ίσως να έχουμε και εκπλήξεις στην «πρώτη»-  με το ρόστερ της ομάδας να αποτελείται από 22 άτομα συν 2-3 αθλήτριες που θα προωθηθούν από την Ακαδημία της ΑΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass