ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΥ

Τουρνουά beach volley σε μνήμη του Δημήτρη Μορα

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2016 7:09

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην παραλία Αγιοκάμπου το τουρνουά beach volley σε συνεργασία με το σωματείο «SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ» στη μνήμη του Δημήτρη Μόρα.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 18 ομάδες: Σταμούλη - Παπαρίζος, Μποφίκου - Πράπας Χρήστος, Γαλάνη - Χαλατσής, Γαλάνη - Μούσιας, Καμπουρογιάννη - Κουμπαράς, Κουμπάρα - Πράμπας Λάμπρος, Σουλτσιώτου - Κουσιώρας, Κολοβέτσιου - Κοντοθανάσης, Αναγνωστοπούλου - Παπαδημόπουλος, Βελεσιώτη - Παπακώστας, Χριστούλα - Κασίδας, Τσότσα - Αντωνόπουλος, Δεληζώνα - Φουκαλάς, Ατέση - Τσιρογιάννης, Μακρυγιάννη - Τσιρβούλης, Μαλακτάρη - Ζέικος.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει αγώνες υψηλού επιπέδου καθώς ταυτόχρονα να ενημερωθεί για τους σκοπούς του Σωματείου «SAVE M.OΡ.Α.Σ» και τη διαδικασία εγγραφής και δωρεάς μυελού των οστών.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Χριστούλα - Κασίδας που επικράτησαν στην τελική φάση του τουρνουά των Κουμπαρά - Αντωνόπουλου και Ανδρεάδη - Χριστιανού.

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσε και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης ο οποίος δήλωσε:

“Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα που παρευρίσκομαι σε μια τέτοια αθλητική εκδήλωση γι΄ αυτό τον σκοπό. Εύχομαι το γεγονός να γίνει θεσμός και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τόσο σε αγωνιστικές συμμετοχές όσο και σε συμμετοχές στο πρόγραμμα «SAVE M.OΡ.Α.Σ» αυξάνοντας τους δότες μυελού των οστών. Ευχαριστώ τους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία και διοργάνωση.”

Με τη σειρά της η κ. Χαμαλίδου Λιάνα αντιπρόεδρος του Σωματείου «SAVE M.OΡ.Α.Σ» δήλωσε:

“Είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τον κόσμο για τους σκοπούς του σωματείου μας, τη διαδικασία εγγραφής και δωρεάς μυελού των οστών. Το ότι το 90% των ατόμων που ενημερώθηκαν για την πολύ απλή διαδικασία εγγραφής και τρόπου δωρεάς μυελού των οστών εγγράφηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη, μαρτυρά την πολύ μεγάλη απήχηση που είχε το γεγονός στο κοινό. Δώσαμε την ευκαιρία σε όλους να ενημερωθούν για την ιδέα και να το ψάξουν και μόνοι τους περαιτέρω. Τέτοιες εκδηλώσεις αποτελούν αφορμή για να μεταδώσουμε μηνύματα ελπίδας, να προάγουμε τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία χωρίς αναφορές σε ασθένειες. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές της εκδήλωσης για τη φιλοξενία τους”.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Συνεχίζεται κανονικά και το άκρως επιτυχημένο τελευταίο τουρνουά beach volley γυναικών κάτω των 18 ετών  «Youth Women - U18 Beach Volley, Agiokampos 2016» το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Αυγούστου στην παραλία Αγιακάμπου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο της γραμματείας 6983 - 760152 ή μέσα από την σελίδα στο facebook fb.me/volleyagiokampos.

Επίσημος προσκεκλημένος σε αυτό το τουρνουά θα είναι ο Gianluca Porcino, μέλος του προπονητικού Staff της Εθνικής Ομάδας Παγκορασίδων Ιταλίας (U16) που θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τις αθλήτριες που θα λάβουν μέρος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass