ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ (18:45)

Φιλικό και απονομή του Κυπέλλου στην ΑΕΛ

* Ο Άγγελος Αναστασιάδης αναμένεται να προβάρει την ενδεκάδα του πρωταθλήματος * Λύθηκε το συμβόλαιο με τον Ροβίθη-Δανεικοί οι Δαμιανάκης, Μανακούσιος, Καπνόπουλος και Γιαννιτσάνης

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2016 10:47

 Λίγες ημέρες πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας(20/8), η ΑΕΛ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα αντιμετωπίσει σήμερα και ώρα 18:45 στο AEL FC ARENA την Ξάνθη, σε μια πρόβα τζενεράλε.

Ο τεχνικός των «βυσσινί» Άγγελος Αναστασιάδης αναμένεται να προβάρει την ενδεκάδα του πρωταθλήματος, καθώς ουσιαστικά θα είναι το πιο δυνατό φιλικό, πριν το πρώτο ματς της Σούπερ Λίγκας με τη Βέροια.

Θα ακολουθήσει μεν και το φιλικό με τα Τρίκαλα στο AEL FC ARENA στις 13 Αυγούστου και όποιες αδυναμίες εντοπίσει ο κ.Αναστασιάδης, θα φροντίσει να διορθωθούν.

Η ατμόσφαιρα κατά τα άλλα θα είναι γιορτινή στο γήπεδο, καθώς θα απονεμηθεί το Κύπελλο του πρωταθλήματος και η ΠΑΕ θα τιμήσει προπονητές και ποδοσφαιριστές της περσινής περιόδου που είχαν μεγάλη συμβολή στο να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι, για τον σημερινό φιλικό αγώνα με την ΠΑΕ Ξάνθη και την απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων από τους κ. Καλογιάννη και Σφακιανάκη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος 2015-16, έχουν κληθεί να είναι παρόντες όλοι οι προπονητές και ποδοσφαιριστές που συνετέλεσαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ώστε μαζί με αυτούς που βρίσκονται ακόμη στις τάξεις της ΑΕΛ να τιμηθούν για την προσφορά τους.

Συγκεκριμένα προσκλήθηκαν οι: Ράτκο Ντόστανιτς, Σάκης Τσιώλης, Κώστας Κατσάρας, Κώστας Μαντζιώκας, Βαγγέλης Τσότσας και Ζήσης Ζιάγκας από το προπονητικό τιμ

και οι Γιώργος Μπουντόπουλος, Αντώνης Καμπλιώνης, Σωτήρης Χάμος, Μανώλης Νικολακάκης, Οσμάν Πάτο, Σεμπάστιαν Ναγιάρ, Δημήτρης Πατσιογεώργος, Αλέξανδρος Ζέρης, Άγγελος Βέρτζος, Δημήτρης Κομεσίδης, Κώστας Μπανούσης, Μίλαν Μπόγιοβιτς, Χρήστος Κοντοχρήστος και Βασίλης Κουτσιανικούλης από τους ποδοσφαιριστές.

ΜΑΘΗΤΕΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ

Εν τω μεταξύ, μαθητές δημοτικών σχολείων, πρόσφυγες και δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου, θα φιλοξενούνται στις Θύρες 1 και 2 του AEL FC ARENA, καθώς εκεί δεν θα είναι οπαδοί των φιλοξενούμενων ομάδων. Επίσης τα εισιτήρια ημέρας θα διατίθενται στους συνδέσμους των φιλάθλων της ΑΕΛ, όπως αποφάσισε το ΔΣ της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια ημέρας των Θυρών 1 και 2 διατίθενται αποκλειστικά στους συνδέσμους οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ.

Επίσης με απόφασή του το ΔΣ αποφάσισε η ΠΑΕ ΑΕΛ να φιλοξενεί δωρεάν τους μαθητές των δημοτικών σχολείων του Νομού Λάρισας στις Θύρες 1 και 2, οι οποίοι θα συνοδεύονται από τους δασκάλους τους, οι οποίοι θα φροντίζουν να έρχονται σε συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΕΛ εγκαίρως προκειμένου να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη είσοδος των μικρών μαθητών στο AEL FC ARENA.

Στις ίδιες θύρες θα εισέρχονται πλέον και οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων και τα παιδιά των προσφύγων».

Σε νεότερη ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής: «To ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να εισέρχονται δωρεάν στις θύρες 1 και 2, που είναι οι θέσεις των συνδέσμων των οργανωμένων οπαδών, όλα τα παιδιά των δημοτικών σχολείων του Νομού Λάρισας σε όλα τα φιλικά και σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας μας. Απαραίτητες προϋποθέσεις η συνοδεία τους από έναν δάσκαλο του σχολείου και η έγκαιρη προσυνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΕΛ».

ΤΕΛΟΣ Ο ΡΟΒΙΘΗΣ-ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Το φιλικό παιχνίδι στα Τρίκαλα ήταν το τελευταίο με τη φανέλα της ΑΕΛ για τον Μανόλη Ροβίθη και ο νεαρός ποδοσφαιριστής που έχασε πέναλτι στο συγκεκριμένο ματς, αναζητεί νέο σταθμό στην καριέρα του, μετά την απρόσμενη αυτή εξέλιξη.

Χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, επισημαίνονται τα εξής:

1. Κατόπιν αποφάσεως του κ. Άγγελου Αναστασιάδη και συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Ροβίθη αποφασίστηκε η λύση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδος ώστε να λυθεί και διαδικαστικά το θέμα.

2. Με απόφαση του κ. Άγγελου Αναστασιάδη θα παραχωρηθούν δανεικοί οι ποδοσφαιριστές Δαμιανάκης, Μανακούσιος, Καπνόπουλος και Γιαννιτσάνης. Και για τους 4 ποδοσφαιριστές μας υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Football League που πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν. Κατόπιν αυτής της εξελίξεως το έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ ΑΕΛ διαμορφώνεται σε 25 ποδοσφαιριστές.

3. Προχθες το βράδυ δείπνησαν με τους ποδοσφαιριστές της Κ20 και τους προπονητές τους, σε γνωστό εστιατόριο της Λάρισας, όλα τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δίνει μεγάλη σημασία στην Κ20 και όλο το ΔΣ θα είναι παρών στην επόμενη συνάντηση με την Κ20 της ΠΑΕ Ολυμπιακός την Παρασκευή 12/8/16 στο γήπεδο του Αμπελώνα. Η ΠΑΕ ΑΕΛ προσκαλεί τους οπαδούς να είναι παρόντες σε όλα τα παιχνίδια της Κ20 γιατί είναι αναπόσπαστο κομμάτι της.

ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΤΟΝΤΟ

Δυσκολεύει η περίπτωση απόκτησης του Ντοντό από την ΑΕΛ, λόγω διαφοράς που υπάρχει στο οικονομικό.

Μπορεί η ΑΕΛ να βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Ντοντό για την απόκτησή του, ωστόσο στην προσπάθεια αυτή δεν λείπουν τα εμπόδια.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport η υπόθεση του 28χρονου έχει κολλήσει, καθώς παρατηρείται διαφορά όσον αφορά το οικονομικό.

Η πρόταση των «βυσσινί» δεν ξεπερνούσε τις 70.000 ευρώ, με συνέπεια αυτή να μην καλύπτει τις απαιτήσεις του Βραζιλιάνου.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass