ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΟΙ ΣΤΟΧΟ ΤΩΝ «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΩΝ» ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ

Δόξα Αργυροπουλίου: Επιστρέφει πιο δυναμική

*Λ. Βουγιατζής: «Πιστεύω ότι μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε» *Ι. Μιχαλές: «Διατηρήσαμε την ομοιογένεια της ομάδας και αυτό θα μας κάνει πιο ανταγωνιστικούς»

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2016 10:15

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η επιστροφή της Δόξας Αργυροπουλίου στη μεγάλη τοπική κατηγορία σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την ομάδα, η οποία θέλει όχι μόνο να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο αλλά να παίξει ενεργό ρόλο στη μάχη της κορυφής. Μ’ άλλα λόγια οι άνθρωποι του συλλόγου ευελπιστούν να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή στην κατηγορία και κατ’ επέκταση να πλασαριστούν σε μια από τις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας βρίσκεται φέτος ο Λάμπρος Βουγιατζής, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του προσπαθούν σε καθημερινή βάση να προσφέρουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα ότι είναι απαραίτητο για να επιτευχθεί ο στόχος.

«Θέλω να ευχαριστήσω την προηγούμενη διοίκηση για την επιτυχημένη χρονιά που είχε και η οποία σφραγίστηκε με την άνοδο της ομάδας στην Α’ ΕΠΣΛ. Εύχομαι πάντα νίκες να έχει η ομάδα μας και πιστεύω ότι μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε και να πλασαριστούμε στις πρώτες θέσεις. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά» είπε χαρακτηριστικά ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Λάμπρος Βουγιατζής και πρόσθεσε:

«Πάντα θα υπάρχουν δυσκολίες στην πορεία της χρονιάς, αν και εμείς δεν αντιμετωπίσαμε κάποια δυσκολία αναλαμβάνοντας τα ηνία του συλλόγου γιατί η προηγούμενη διοίκηση κράτησε την ομάδα σε καλά επίπεδα, ωστόσο έχω πει και στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ πως ότι χρειαστούν θα το έχουν. Θα είμαστε δίπλα τους, θα είμαστε μία οικογένεια. Δεν πρόκειται να τους λείψει τίποτε, θα δουλέψουμε όλοι μαζί και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά» κατέληξε ο Λάμπρος Βουγιατζής.

Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΣ

Το δύσκολο έργο της δημιουργίας ενός αγωνιστικού συνόλου ικανού να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας ανέλαβε ο τεχνικός Γιάννης Μιχαλές, ο οποίος μιλώντας για τη νέα χρονιά και τους στόχους της ομάδας επισήμανε τα εξής:

«Ο στόχος της διοίκησης και ο δικός μου ήταν να παραμείνει ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας και κατά ένα μεγάλο ποσοστό τα καταφέραμε. Αυτό είναι πολύ καλό για μας γιατί θα διατηρηθεί η ομοιογένεια. Έτσι, σε συνάρτηση με τις προσθήκες που έχουμε κάνει, πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε πολύ ανταγωνιστικοί σ’ ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, στο οποίο θα κερδίσουμε τον σεβασμό των αντιπάλων μας.

Σίγουρα υπάρχει το φαβορί που είναι η ομάδα των Φαρσάλων η οποία έχει «ισοπεδώσει» τις μεταγραφές. Από κει και πέρα μακάρι να βρεθούν ομάδες να είναι κοντά στον Αχιλλέα για να έχουμε πλέι οφ, γιατί φοβάμαι ότι θα χαθεί αυτή η διαδικασία. Σε ό,τι αφορά στην παραμονή, θα γίνει μάχη και το ενδιαφέρον θα είναι εκεί» πρόσθεσε.

Καλή ψυχολογία και όρεξη για δουλειά

Τη βεβαιότητα ότι η Δόξα Αργυροπουλίου θα πετύχει τους στόχους της τη νέα σεζόν εξέφρασαν από την πλευρά τους οι παίκτες, οι οποίοι δείχνουν να έχουν καλή ψυχολογία και όρεξη για δουλειά. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:

Γιάννης Σχοινάς: «Ήρθα σε μία ιστορική ομάδα και πιστεύω ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τον στόχο μας που είναι σε πρώτη φάση η άνετη παραμονή στην κατηγορία και στη συνέχεια να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Στέλιος Μπαχτσιβάνος: «Ξεκινάει μία καινούργια χρονιά για μας σε μια μεγαλύτερη κατηγορία την Α’ ΕΠΣΛ, η οποία έχει σαφώς περισσότερες απαιτήσεις. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τη σκληρή δουλειά να εξασφαλίσουμε άνετα την παραμονή και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Αποστόλης Κούλπας: «Ήρθα από την Καρδίτσα για να ενισχύσω την ομάδα. Στόχος μας είναι να διατηρηθούμε στην κατηγορία και να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε».

Λεωνίδας Μπουζούκας: «Επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια αφού και πέρσι ήμουν στο Αργυροπούλι. Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Αλέξης Τσούτσας: «Είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τη σκληρή δουλειά να έχουμε μία καλή χρονιά και στο τέλος πιστεύω να δικαιωθούμε».

Το πάρε δώσε των ποδοσφαιριστών

Αποκτήθηκαν: Σχοινάς (Ελευθεραί), Κόκορας (Τύρναβος), Κούλπας (Πασχαλίτσα Καρδίτσας), Μάρκου (Σμόλικα) και Μπουζούκας (Βλαχογιάννι), Βόγγολης (Ροδιακός).

Αποχώρησαν: Πέρπερας, Δεμέστοιχας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass