ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ

Ο Αστ. Πατσιαούρας στην Άθλεση

* Με τέσσερις παίκτριες ενισχύθηκε η ομάδα

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2016 7:49

Η γυναικεία ομάδα του βόλεϊ η Άθλεση Λάρισας , ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον προπονητή κ. Αστέριο Πατσιαούρα, ο οποίος θα αναλάβει να προπονεί τμήματα υποδομής της.

Ο κ. Πατσιαούρας είναι μέλος Ε.Ε.Π του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διδάσκει το μάθημα της πετοσφαίρισης στα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων. Είναι απόφοιτος του ΑΠΘ και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου (Mag.Phil) καθώς και διδακτορικού (PhD) του Πανεπιστημίου Alma Matter Rudolfina Uni Wien στην Αθλητική ψυχολογία. Είναι συγγραφέας αρκετών βιβλίων που σχετίζονται με το βόλεϊ, καθώς και πολλών δημοσιεύσεων σε ξένα περιοδικά και παρουσιάσεις σε σεμινάρια και ημερίδες.

Ως μέλος της ΕΟΠΕ είναι υπεύθυνος για τον τομέα της ανάπτυξης του αθλήματος.

«Η εμπειρία του και οι γνώσεις του θα είναι πολύτιμες για εμάς και τον καλωσορίζουμε στον σύλλογό μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά τμήματα της Άθλεσης, ως υπεύθυνος προπονητής συνεχίζει ο Γκότσης Θωμάς παράλληλα με τα καθήκοντά του ως Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής.

Μετά την περσινή επιτυχημένη αλλά και αναγνωριστική πρώτη παρουσία της στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΚΕΛ, η Άθλεση ενισχύθηκε μεταγραφικά με τις παρακάτω αθλήτριες: Κοντονάσιου Ελένη (ακραία ΑΕΛ), Νικολοπούλου Χρύσα(ακραία Ποσειδώνας Βέροιας), Χριστώνη Θεοφανώ (πασαδόρος Φιλαθλητικός Λάρισας), Ευθυμιοπούλου Βικτωρία(διαγώνιος Φιλαθλητικός Λάρισας) και μαζί με το ήδη υπάρχον έμψυχο δυναμικό της, σκοπεύει να κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία της στα αθλητικά δρώμενα του βόλεϊ στην πόλη μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass