ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA(18:45)

Δυνατό φιλικό της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο

*Αύριο οι «βυσσινί» θα αγωνισθούν στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2016 10:45

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα δώσει σήμερα η ΑΕΛ, η οποία θα αντιμετωπίσει στις 18:45 στο AEL FC ARENA, την ομάδα του Ατρομήτου Αθηνών.

Οι «βυσσινί» που παρουσίασαν σημάδια βελτίωσης-ανεξαρτήτως της ήττας-στη φιλική αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο θα προσπαθήσουν να έχουν μια καλύτερη αγωνιστική παρουσία.

Αναμφίβολα κανείς ακόμη δεν περιμένει να δει θεαματικά αποτελέσματα αυτή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και πολύ περισσότερο ο τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης, που γνωρίζει πολύ καλά πως οι παίκτες του για τις θυσίες που κάνουν αυτό το διάστημα, θα έχουν θετικά επακόλουθα, στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Άλλωστε  στις δηλώσεις του έδειξε πως πιστεύει πάρα πολύ σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές και είναι ευχαριστημένος από τη συνέπεια και θέληση που δείχνουν καθημερινά στις προπονήσεις.

Η ΑΕΛ επέστρεψε στη Σούπερ Λίγκα και όλοι γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να έχει απλά μια τυπική παρουσία, διότι οι χιλιάδες φίλοι της τη θέλουν σε κάθε αγώνα να μάχεται και να παίζει για τη νίκη, ανεξάρτητα του ονόματος του αντιπάλου της.

Στη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στον δυνατό Ατρόμητο που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στα Χάνια του Πηλίου, ο κ.Αναστασιάδης λογικά περιμένει από τους παίκτες του να έχουν μια καλή παρουσία και να είναι πιο αποτελεσματικοί.

Τόσο στον πρώτο φιλικό αγώνα με την Κέρκυρα όσο και στον δεύτερο με τον Λεβαδειακό, οι παίκτες της ΑΕΛ έκαναν φάσεις, αλλά η λαρισινή ομάδα κατάφερε να πετύχει μόνο ένα γκολ με τον Ουρτάδο, στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Οι ήττες από την Κέρκυρα με 1-0 και από τον Λεβαδειακό με 2-1, δεν είναι αποτελέσματα που φέρνουν ανησυχία, αν αναλογισθούμε πως οι παίκτες είναι κουρασμένοι από τη σκληρή προετοιμασία και ακόμη δεν έγινε η κατάλληλη χημεία, κάτι που θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό.

Εξάλλου ο κ.Αναστασιάδης δοκιμάζει διάφορα σχήματα, προκειμένου να καταλήξει στους έντεκα που θα παρατάξει στον αγώνα της πρεμιέρας στη Σούπερ Λίγκα, κόντρα στη Βέροια στο AEL FC ARENA και ακόμη υπάρχει χρόνος για να φτιάξει αυτό που σκέφτεται.

*Αύριο η ΑΕΛ σε νέο φιλικό παιχνίδι και το πρώτο εκτός Λάρισας, θα αγωνισθεί στη Νέα Σμύρνη στις 18:30 με τον Πανιώνιο του Μαρίνου Ουζουνίδη, προπονητή που στο παρελθόν ήταν στους «βυσσινί» και δούλεψε με επιτυχία.

*Το φωτογραφικό  στιγμιότυπο είναι από το φιλικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, το περασμένο Σάββατο.

ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass