ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΛ

Ανανεωμένη η Δόξα Βλαχογιαννίου

* Για 12η συνεχή χρονιά στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο τεχνικός Ν. Φακίτσας

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2016 9:16

Η Δόξα Βλαχογιαννίου ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά στις εγκαταστάσεις του γηπέδου «Σπύρος Θάνος» στο Βλαχογιάννι.

Κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού ενισχύθηκε πλαισιώνοντας το υπάρχων ρόστερ, με παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα σε θέσεις κλειδιά και ελπίζει και πάλι σε μια καλή αγωνιστική παρουσία, βλέποντας με αισιοδοξία τόσο τον θεσμό του κυπέλλου ΕΠΣΛ όσο και το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΛ, μέσω των play off ανόδου, παίζοντας ποδόσφαιρο αξιώσεων και μέσα από τη σκληρή δουλειά στην προώθηση νέων παικτών σε ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών.

Οι παίκτες που αποκτήθηκαν μέχρι στιγμής από την ομάδα είναι ο τερματοφύλακας Μπρέλλας Κώστας από τον Απόλλωνα Λάρισας, ο επιθετικός Τόλλιος Δημήτριος από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, οι μεσοαμυντικοί Μουσιάρης Δημήτριος και Γεωργαντζιάς Γεώργιος από τον Δαμασιακό, ο μέσος Δεσπότης Αθανάσιος από τον Θερμαϊκό Στομίου, ο επιθετικός Σαπουνάς Νίκος και ο μέσος Θανασούλης Ευάγγελος που επέστρεψαν από την Ελπίδα Μεσοχωρίου, ενώ η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νασίου από τον Αετό Αμυγδαλέας.

Παράλληλα διατηρήθηκε και τη φετινή χρονιά ο βασικός κορμός της ομάδας. Ο Κοντοθανάσης Βρασίδας, ο τερματοφύλακας Φακίτσας Βάιος οι επιθετικοί Λιόλιος Αθανάσιος, Ζηρδέλης Ευάγγελος, Γκουρομπίνος Μάριος, Κοντοθανάσης Δημήτρης, οι αμυντικοί Ιωαννίδης Ιωάννης, Σουφχάρας Ζαφείρης, Βάλλας Δημήτριος, Αναγνώστου Νίκος οι μεσοαμυντικοί Μήσιος Νίκος, Αλεξίου Γεώργιος, Τασιούλης Νίκος καθώς και οι νεαροί Γεωργούλης Αθανάσιος, Χαράλαμπος Γεώργιος, Λάκης Νίκος, Σδράνης Ιωάννης, Πέτρου Θεόδωρος θα δώσουν εκ νέου το «παρών» στη φετινή προσπάθεια.

Στη θέση του προπονητή παρέμεινε για δωδέκατη συνεχή χρονιά ο Φακίτσας Νίκος.

Από την ομάδα αποχώρησε ο τερματοφύλακας Χαλκιάς Αθανάσιος για την Ακαδημία Τυρνάβου, μετά από συνεχή παρουσία 6 ετών στην ομάδα καθώς και ο επιθετικός Πατσιωτός Στέλιος που αποκτήθηκε από τη Δήμητρα Γιάννουλης και ο μεσοεπιθετικός Στέλιος Κοκόμπελης που μεταγράφηκε στον Αμπελωνιακό. Η διοίκηση τους ευχαριστεί και τους εύχεται πάντα με υγεία και καλή τύχη.

Πιστή στο ραντεβού της όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου θα διοργανώσει την ετήσια καλοκαιρινή χοροεσπερίδα που θα γίνει το Σάββατο 20 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού και για τη φετινή εκδήλωση η διοίκηση επέλεξε για τη διασκέδαση του κόσμου, τον γνωστό λαϊκό καλλιτέχνη Μάκη Δημάκη με το επιτελείο του. Η διοίκηση εύχεται για το φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΛ, μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία για όλους και χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

13/8 εντός με Δαμασιακό

17/8, εκτός με Οικονόμο Τσαριτσάνης

19/8, εκτός με Σμόλικα Φαλάνη

27/8, εκτός με Όλυμπο Γόννων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass