Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ

Δήμητρα Γιάννουλης: Ακόμα πιο ψηλά τη νέα χρονιά

* Δ. Καρκατσέλας: «Προσθέσαμε νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με τη βοήθεια του προπονητή και με σκληρή δουλειά θα μπορέσουν να αναδειχθούν» * Β. Μπακογιάννης: «Με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή χρονιά θα συνεχίσουμε και τη νέα σεζόν»

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2016 10:57

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Για τη Δήμητρα Γιάννουλης η νέα ποδοσφαιρική σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα αποτελέσει τη φυσική συνέχεια της περσινής περιόδου.

Πιστή στη φιλοσοφία της που είναι η ανάδειξη και αξιοποίηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών η ομάδα της Γιάννουλης ευελπιστεί φέτος να κάνει ένα ακόμα βήμα παραπάνω, διατηρώντας τον πρωταγωνιστικό της ρόλο, μέσα από το ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Ένα από τα βασικά πρόσωπα στο νέο στάτους που δημιουργείται στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι αναμφισβήτητα ο τεχνικός Βασίλης Μπακογιάννης, η προσφορά του οποίου είναι ιδιαίτερα σημαντική στο εγχείρημα που επιχειρείται.

«Βρίσκομαι από το 2011 στη Γιάννουλη και έχουμε δεθεί με τα παιδιά και τη διοίκηση. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο στο οποίο να συνυπάρχουν οι έμπειροι με τους νέους παίκτες και να ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Το πρώτο μέλημά μας είναι αυτό. Με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή χρονιά θα συνεχίσουμε και τη νέα σεζόν. Ορισμένες φορές φαίνεται ακατόρθωτο αυτό που θέλουμε να κάνουμε αλλά εμείς οργανωνόμαστε σύμφωνα με τους στόχους που θέτουμε για να μπορούμε να τους πετύχουμε» επισήμανε ο Βασίλης Μπακογιάννης και πρόσθεσε:

«Η περσινή χρονιά θα είναι οδηγός –όπως και τα προηγούμενα χρόνια με τους τίτλους- για να κάνουμε ακόμα καλύτερη ομάδα, η οποία θα προσφέρει ακόμα περισσότερο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η Γιάννουλη προσφέρει πραγματικά, σαν μία νέα δύναμη, μέσα από τη δουλειά. Υπάρχει μεγάλη επιθυμία από ταλέντα του νομού που θέλουν να έρθουν εδώ και να δουλέψουν με συγκεκριμένο τρόπο.

Σε ό,τι αφορά στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, δεν θα είναι πρωτάθλημα μιας ταχύτητας. Υπάρχουν δυνάμεις όπως η Τσαριτσάνη, η Αγιά, η Γιάννουλη, η Φαλάνη κ.ά. οι οποίες θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του πρωταθλήματος και με τα πλέι οφ πιστεύω ότι θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικό το πρωτάθλημα» κατέληξε ο τεχνικός της Δήμητρας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Καρκατσέλας μιλώντας για τη νέα προσπάθεια που ξεκινά υπογράμμισε:

«Πέρσι βάλαμε τις βάσεις μιας διαφορετικής φιλοσοφίας, διατηρώντας τον βασικό κορμό, στον οποίο προσθέσαμε νέους ποδοσφαιριστές ταλαντούχους, οι οποίοι με τη βοήθεια του προπονητή και με σκληρή δουλειά να μπορέσουν να αναδειχθούν. Αυτή είναι η ικανοποίηση η δική μας, να βλέπουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να προοδεύουν και να πηγαίνουν παραπάνω. Γι αυτό αγωνιζόμαστε, τους παρέχουμε τα πάντα και πάνω σ’ αυτό το μοτίβο θα συνεχίσουμε. Οργανώσαμε τα τμήματα υποδομής φέτος σε διαφορετική βάση και περιμένουμε τα ανάλογα αποτελέσματα.

Από κει και πέρα, πέρσι κάναμε μία εξαιρετική χρονιά, αν και ήταν πολύ δύσκολη η κατηγορία, με την έννοια ότι υποβιβάζονταν πολλές ομάδες και πιστεύω φέτος να πάμε ακόμα καλύτερα. Επιπλέον σύμφωνα με τη νέα μορφή που παίρνει το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ και εννοώ τα πλέι οφ, θα προσπαθήσουμε να πάμε ακόμα πιο ψηλά και πιστεύω να το πετύχουμε.

Μία ακόμα αρχή της ομάδας μας είναι το ήθος των ποδοσφαιριστών. Μας ενδιαφέρει πρώτα απ’ όλα να είναι καλοί χαρακτήρες να μην δημιουργούν προβλήματα στα αποδυτήρια.

Κλείνοντας, θα ήθελα να πω ότι περιμένουμε τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας γιατί το εγχείρημά μας δεν είναι εύκολο και η οποιαδήποτε βοήθεια είναι πολύτιμη».

Πιστοί στη φιλοσοφία της ομάδας οι παίκτες

Η επίτευξη των στόχων για τους ποδοσφαιριστές της Δήμητρας Γιάννουλης είναι συνυφασμένη με τις βασικές αρχές τις φιλοσοφίας του συλλόγου. Παράλληλα είναι διάχυτη η αισιοδοξία για μία ακόμα καλύτερη πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:

Θοδωρής Εμμανουήλ: «Φέτος περιμένουμε να συνεχίσουμε την πορεία που είχαμε την περσινή χρονιά, δηλαδή να παίζουμε ελκυστικό και όμορφο ποδόσφαιρο. Η ομάδα είναι ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτών. Έγιναν πολλές προσθήκες νέων παιδιών και θα συνεχίσουμε στην ίδια φιλοσοφία. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και σύμφωνα με τη φιλοδοξία της διοίκησης να προωθούνται τα νέα παιδιά σε μεγαλύτερες ομάδες στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αυτό είναι επιτυχία και για μας τους υπόλοιπους και πιο έμπειρους παίκτες γιατί συμβάλουμε στην επίτευξη αυτού του στόχου.».

Βασίλης Σπανός: «Για μένα ο στόχος είναι να κερδίζεις σε κάθε παιχνίδι, να είσαι ανταγωνιστικός με όποια ομάδα και αν παίζεις και να είσαι δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα. Μέσα από αυτό θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα αλλά το σημαντικό είναι αυτό να παλεύεις σε κάθε παιχνίδι».

Κώστας Τσιαντούλης: «Είμαστε ένα πολύ καλό σύνολο και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας και στο τέλος θα έχουμε πετύχει μία καλύτερη από την περσινή πορεία».

Το πάρε δώσε των παικτών

Αποκτήθηκαν: Βασίλης Σπανός επιθετικός από Ολύμπικ/Ν. Καρυές, Κώστας Σινάνι μέσος από Ραψάνη, Θάνος Ντούφας αμυντικός από Σμόλικα Φαλάνης, Στέλιος Πατσιωτός επιθετικός από Βλαχογιάννι.

Αποχώρησαν: Κώστας Μακρής, Χρήστος Καλούσης, Κώστας Τσίρκας, Σπύρος Ρουσάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass