ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ

Ιστορική χρονιά για τη Λάρισα 2012

* Ν. Αργυρούλης: «Περιμένουμε πολλά πράγματα από τα συγκεκριμένα παιδιά» *Θ. Φλώρος: «Μπορούμε και θέλουμε ένα αξιόλογο και έντιμο πρωτάθλημα»

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2016 11:33

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Για την ομάδα της Λάρισας 2012 η φετινή χρονιά είναι μία ιστορική χρονιά. Μόλις τέσσερα χρόνια από τη σύστασή της, η Λάρισα 2012 πέτυχε έναν μεγάλο άθλο, καθώς πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 Ερασιτεχνική και την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της στην μεγάλη τοπική κατηγορία. Σίγουρα αυτή η επιτυχία δεν ήταν τυχαία και αν μη τι άλλο αντανακλά τις δυνατότητες αυτών των παικτών και τη θέλησή τους για διάκριση, στοιχεία τα οποία θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν και στο νέο πρωτάθλημα.

Μπορεί η Λάρισα 2012, ως νεοφώτιστη στην Α’ ΕΠΣΛ, να θέτει ως βασικό στόχο τη γρήγορη παραμονή, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας δεν κρύβουν την επιθυμία και τη θέληση για κάτι ακόμα περισσότερο.

«Φέτος περιμένουμε πολλά πράγματα από τα συγκεκριμένα παιδιά, γιατί έχουν την ικανότητα. Υπάρχει μια οικογένεια η οποία έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει την ομάδα και οργανωτικά και οικονομικά και το γεγονός ότι είναι δίπλα μου κάποιοι άνθρωποι όπως ο κ. Νίνος Καρέλιας και ο κ. Θανάσης Συρμακέζης θα συμβάλει στο να δώσουμε μία άλλη οντότητα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μέσα από αυτήν την ομάδα, η οποία έχει την ανάγκη να βγει κοινωνικά προς τα έξω και νομίζω έχει τη δυνατότητα να το πράξει» είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας Νίκος Αργυρούλης και πρόσθεσε:

«Εκείνο που μετράει σε μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να φτάσουμε στο σημείο να διεκδικήσουμε εάν μπορούμε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος ακόμα και μία θέση στα πλέι οφ.

Ομάδες όπως είναι ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ο Φαλανιακός, η Δήμητρα Γιάννουλης, ο ΠΟΕ, αλλά και αυτές που υποβιβάστηκαν από τη Γ’ Εθνική είναι αξιόλογες, όπως και κάποιες άλλες –δεν θέλω να μειώσω κανέναν- και νομίζω ότι το πρωτάθλημα θα είναι αρκετά καλό και δυνατό. Τα πάντα θα κριθούν μέχρι το τέλος. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Δεν πιστεύω ότι θα ξεφύγει κάποια ομάδα πάρα πολύ στην κορυφή» κατέληξε ο τεχνικός Νίκος Αργυρούλης.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

κ. ΘΥΜΙΟΥ ΦΛΩΡΟΥ

Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας ο πρόεδρος του συλλόγου Θ. Φλώρος απηύθυνε το παρακάτω μήνυμα:

«O A.O. Λάρισα 2012 επί τη ευκαιρία της έναρξης της ποδοσφαιρικής περιόδου 2016 - 2017 εύχεται σε όλα τα σωματεία της ΕΠΣΛ καλή χρονιά και ευόδωση των στόχων που έχουν βάλει. Υγεία και δύναμη σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Σύνεση, σοβαρότητα και αγαστή συνεργασία όλων των παραγόντων. Ουδετερότητα και δικαιοσύνη από όλους τους διαιτητές.

Εμείς όλοι μαζί μπορούμε και θέλουμε ένα αξιόλογο, έντιμο και ξεχωριστό πρωτάθλημα στο οποίο πρωταγωνιστές θα είμαστε όλοι εμείς. Καλή χρονιά σε όλους».

Αποφασισμένοι να παλέψουν

για την επίτευξη του στόχου

Τη βεβαιότητα ότι η Λάρισα 2012 θα είναι η ευχάριστη έκπληξη στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ εξέφρασαν από την πλευρά τους οι παίκτες της ομάδας. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:

Παναγιώτης Φλώρος: «Κατ’ αρχάς για μας είναι κάτι το πρωτόγνωρο, για όλα τα παιδιά της ομάδας και είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι. Ευελπιστούμε σε μία καλή εικόνα με πρωταρχικό στόχο την άνετη παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα διεκδικήσουμε γιατί όχι και την άνοδο αφού φέτος θα υπάρξουν αγώνες μπαράζ».

Κώστας Τσιάκος: «Είναι κάτι το καινούργιο για μας η Α’ κατηγορία. Αποτελούμαστε από νέα παιδιά και θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Δυνατότητες υπάρχουν. Εμείς θα μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο και θα τα δίνουμε όλα. Από κει και πέρα υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες στην κατηγορία, κάποιες υποβιβάστηκαν από τη Γ’ Εθνική, το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο, εύχομαι υγεία και τα καλύτερα για την ομάδα μας».

Βαλάντης Φλώρος: «Ο στόχος είναι η γρήγορη παραμονή και στη συνέχεια να μπορέσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα γιατί υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες αλλά δεν φοβόμαστε. Με σκληρή δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Το πάρε δώσε των παικτών

Αποκτήθηκαν: Σπύρος Ιωαννίδης επιθετικός από τον Απόλλωνα Λάρισας, Μάκης Γεωργούλας τερματοφύλακας και Θοδωρής Γεωργούλας μεσοεπιθετικός από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας και Στέλιος Παπαζήσης τερματοφύλακας από τον Δαμασιακό.

Ο κορμός διατηρήθηκε ο ίδιος με μοναδική εξαίρεση τον Παϊτέρη που αποχώρησε από την ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass