Με τις Μικτές Μαγνησίας αγωνίζονται αύριο οι Μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ.Λ.

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2015 20:54 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:09

Μετά τη χθεσινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ, εν όψει των αυριανών αγώνων με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ο Ενωσιακός προπονητής κ. Γιώργος Δοδοντσάκης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα απαρτίσουν τις αποστολές των δύο ομάδων και είναι οι παρακάτω:

 

ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ

Σουλούκος, Κίτσιος, Κόκκοβας, Καλφούτζος, Μπουροτζήκας, Μαλάκος, Δάκτυλας, Καμπέρης, Κοτσιανούλης, Πινακάς, Λαζαρίδης, Τσούντσουρας, Ζαχαράκης, Παρλάντζας, Ντιντής, Σκύφτας, Έξαρχος, Θεοδώρου.
ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ
Καλαμάτας, Σκούρας, Κακάμης, Μάρης, Θανάσης, Σέντζας, Κυρίτσης Ι., Κυρίτσης Αθ., Γκατζούλης, Τσιάτας, Γιαννακός, Δολμές, Τόπης, Κώτσιας,   Μπασαγιάννης, Κακαράτζας, Κατσαρός, Παπαδήμος.


Οι παραπάνω αναφερόμενοι ποδοσφαιριστές και των 2 Μικτών θα πρέπει να βρίσκονται αύριο Τετάρτη και ώρα 09.15΄ το πρωί, στα γραφεία της Ένωσης (Αδριανού 12), από όπου θα γίνει η αναχώρηση των αποστολών για το Βόλο.


Η διαιτητική τριπλέτα των 2 αυριανών αγώνων που ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι οι Βολιώτες  Δ. Κρητικός (διαιτητής του αγώνα Νέων), Δ. Θεοχάρης (διαιτητής του αγώνα Παίδων) και Ον. Αθηναίος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass