ΣΟΥΠΕΡ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ ΜΑΡΤΣΕΛΟ ΠΕΝΤΑ

Ένας... μπαλαντέρ στον Απόλλωνα

* Ντελίριο ενθουσιασμού για την ομάδα που ανεβάζει ψηλά τον πήχη στη Γ' Εθνική * Αποκτήθηκαν συνολικά 14 παίκτες. Σήμερα το ξεκίνημα της προετοιμασίας

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2016 9:23

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μια μεγάλη μεταγραφή για τα δεδομένα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας πραγματοποίησε προχθές το βράδυ ο Απόλλων Λάρισας, που συνολικά απέκτησε μέχρι τώρα 14 ποδοσφαιριστές!

Συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένες προσπάθειες ο πρόεδρος των «κυανόλευκων», κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον γνωστό Αργεντινό ποδοσφαιριστή Marcelo Alejandro Penta, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν η «κολόνα» του Αιγινιακού και παλαιότερα και του Πιερικού, που τον έφερε στην Ελλάδα.

Ο Marcelo Alejandro Penta που αποτελούσε «μήλο» της έριδος για τη Βέροια αλλά και πολλές ομάδες της Football League και της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, εντυπωσιάσθηκε από την εν γένει παραγοντική στάση ευγένειας και το όραμα του προέδρου κ.Μαντζανά και τον τρόπο που τον προσέγγισε.

Έτσι το βράδυ του Σαββάτου η συμφωνία οριστικοποιήθηκε και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, σε γνωστό παραλιακό μαγαζί του Πλαταμώνα.

O Marcelo Alejandro Penta είναι ένας χαρισματικός μπαλαντέρ (10άρι) με ηγετικές ικανότητες, έξυπνες επινοήσεις και δυνατό σουτ. Υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη λαρισινή ομάδα, μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Είναι γεννημένος στο Las Heras της Mendoza, στην Argentina (26 August 1985 - age 31) και έχει ύψος 1,75 m.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ:

2004–2009 Newell's Old Boys 24 (1)

2006–2007 Tiro Federal (loan)

2007–2008 Chacarita Juniors (loan)

2009–2012 Pierikos 70 (4)

2012–2013 Achna FC 17 (2)

2013– 2016 Aiginiakos 78 (16)

2016-2017 Apollon Larissa FC

ΣΗΜΕΡΑ Η «ΠΡΩΤΗ» ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Σήμερα και ώρα 18:30 στο γήπεδο Φιλιππούπολης είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση για τον Απόλλωνα Λάρισας, που την φετινή χρονιά επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Πέρα από την πρώτη προπόνηση, θα γίνει αρχικά αγιασμός, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός της παρουσίας, ενός γεμάτου ρόστερ με 21 ποδοσφαιριστές μέχρι αυτήν τη στιγμή (14 μεταγραφές, 7 ανανεώσεις), κάτι που δείχνει πως η ομάδα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο την καινούργια σεζόν και ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη, με σκοπό να συνεχίσει την περσινή εντυπωσιακή της παρουσία.

Στις εργομετρικές εξετάσεις που πέρασαν οι παίκτες του Απόλλωνα, ήταν πραγματικά εντυπωσιακές οι επιδόσεις τους κάνοντας τον προπονητή κ. Σάκη Θεοδοσιάδη να νοιώθει ικανοποίηση από αυτό το αποτέλεσμα.

Στην πρώτη προπόνηση που είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους, θα δώσουν το παρόν, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κυριάκος, Γιαννακόπουλος, Κουρδής (Τ), Λιλολάρι, Παππάς, Σούλι, Κολοβός(ανανέωσαν), Φιρινίδης (Τ), Σταυράκης (Τ), Ανδρέου, Γεωργίου, Ιορδανίδης, Καμπλιώνης, Καμπέρης, Παπαδόπουλος, Σάββας, Ιβανίδης, Μυρσινιάς, Αγριόδημος, Διβανές, Penta(νεοαποκτηθέντες).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass