Τέλος καριέρας για τον Ρικέλμε

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2015 21:04 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:07
           

Τίτλοι τέλους για τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε. Ο Αργεντινός σταρ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 36 ετών, έχοντας φορέσει τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής 51 φορές και πετύχει 17 γκολ. Ο Ρικέλμε ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιορς και στη συνέχεια έπαιξε στην Μπαρτσελόνα, ενώ για τρία χρόνια είχε αγωνιστεί και στη Βιγιαρεάλ. Το 2008 πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μπόκα, ενώ από πέρσι έπαιζε στην Αρχεντίνος Τζούνιορς.

«Τέλος το ποδόσφαιρο. Από τώρα θα είμαι απλά ένας φίλαθλος και θα υποφέρω από τις εξέδρες των γηπέδων. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την καριέρα μου μέχρι σήμερα. Απόλαυσα το ποδόσφαιρο στο μέγιστο βαθμό. Ελπίζω να συνέβη το ίδιο και με τους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε. Προσπάθησα για το καλύτερο. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό για τους οπαδούς της Μπόκα, της Αργεντινής, της Βιγιαρεάλ και της Μπαρτσελόνα, από τα τμήματα υποδομών μέχρι και τις μεγάλες ομάδες», δήλωσε σχετικά ο Ρικέλμε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass