ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΥ

Μαλαμάς στη θέση του Κακαράτζα

* Θα είναι και συνεργάτης του Φεραίου Γιαννακού

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2016 10:05

Από τον Φαλανιακό ανακοινώθηκαν τα παρακάτω: «Το Δ.Σ. Φαλανιακού Φαλάνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή των ακαδημιών κ. Κακαράτζα Γεώργιο, τον ευχαριστεί για την πενταετή προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες.

Επίσης, στο Δ.Σ. του συλλόγου θα συμμετέχουν από φέτος δύο νέα μέλη, οι επιχειρηματίες Γκόγκος Βαγγέλης και Παπαδόπουλος Δημήτριος.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει την Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 και ώρα 18:30 στο γήπεδο της Φαλάνης. Άμεσος συνεργάτης του προπονητή Φεραίου Γιαννακού και υπεύθυνος της Ακαδημίας για τη νέα χρονιά αναλαμβάνει ο νεαρός και φιλόδοξος προπονητής Μαλαμάς Μιχάλης κάτοχος διπλώματος ΟΥΕΦΑ Β με συνεργάτες τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για ακόμα μία χρονιά, Αλεξανδρή Δημήτριο και Ιγγλέζο Ιωάννη.

Ανακοινώνεται επίσης, η ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη μία χρονιά με τον αρχηγό και βασικό στέλεχος της ομάδας Βαρσάμη Νίκο, τον νεαρό αμυντικό Σουλιώτη Σωτήρη και τον εξελίξιμο επιθετικό Αλατά Ιωάννη».

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

Ο διοικητικός του Φαλανιακού Βασίλης Παπακωνσταντίνου παραιτήθηκε από το δ.σ. της ομάδας, τονίζοντας σε δηλωσή του τα εξής: «Με σεβασμό στα παιδιά και στις οικογένειες των παιδιών και μετά από πολύ σκέψη, υποβάλλω την παραίτησή μου από το Δ.Σ. της ομάδας του Φαλανιακού για λόγους επαγγελματικούς και προσωπικούς. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν σε αυτό το εγχείρημα αν και είναι λίγοι...που ξεκίνησαν πριν πέντε χρόνια με πολλή όρεξη και διάθεση για προσφορά. Οι ακαδημίες των συλλόγων είναι ένα πολύ ευαίσθητο κομμάτι και είναι το άλφα και το ωμέγα σε ένα σωματείο. Δεν είναι το μάρκετινγκ της ομάδας... όπως πίστεψαν κάποιοι.

Η ενασχόληση με αυτό το κομμάτι επιφέρει κούραση και φθορά ψυχολογική. Πιστεύω ότι αυτά τα χρόνια πρόσφερα ό,τι μπορούσα περισσότερα στο σωματείο μας και περισσότερο στην ακαδημία μας. Έμαθα να εκτιμώ ανθρώπους και συνεργάτες πάνω από όλους και όλα. Ήταν μια πρωτοβουλία δύο ατόμων η ίδρυση της ακαδημίας και ενός προπονητή-συνεργάτη-εργάτη. Τους ευχαριστώ και τους δύο και παραιτούμαι από όλους και όλα με τις καλύτερες αναμνήσεις μιας πενταετίας επιτυχιών. Όλα αυτά όμως δεν θα γίνονταν χωρίς τη στήριξη των γονέων των παιδιών. Είναι άξιοι και απέδειξαν ότι μόνοι μας κάνουμε πολύ περισσότερα...Τέλος θέλω να ευχηθώ να υπάρξει συνέχεια και ανοδική πορεία για την ακαδημία μας. Εγώ θα συνεχίσω να βοηθάω την ακαδημία μας όπως μπορώ. Σας ευχαριστώ όλους ...για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass