ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

«Μαίνεται» η κόντρα Σούπερ Λίγκα και Nova

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2016 9:19

«Μαίνεται» η κόντρα, που κανείς δεν γνωρίζει πού μπορεί να φτάσει, ανάμεσα στη Super League και στη Nova, που διατηρεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα του κορυφαίου επαγγελματικού πρωταθλήματος της χώρας.

Η διοργανώτρια αρχή δεν αποδέχτηκε καμία από τις προτάσεις του συνδρομητικού καναλιού για τη βελτίωση του «προϊόντος» κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης που έγινε χθες το μεσημέρι στα γραφεία του συνεταιρισμού. Καμία απολύτως αλλαγή δεν επήλθε στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί όπως ακριβώς και το τελευταίο, δηλαδή, τα play offs θα διεξαχθούν με τον ίδιο τρόπο που ολοκληρώθηκαν πριν από δύο μήνες και όχι με το σύστημα που πρότεινε η Nova.

Η πρότασή της ήταν η συμμετοχή και του πρώτου της βαθμολογίας στο μίνι πρωτάθλημα, προκειμένου να αυξηθεί ο ανταγωνισμός, ενώ στο τέλος της κανονικής περιόδου θα υποβιβαστούν δύο και όχι τέσσερις ομάδες όπως είχε προτείνει το συνδρομητικό κανάλι, για να διεξαγόταν το πρωτάθλημα της περιόδου 2017/2018 με 14 και όχι με 16 ομάδες.

Στο θέμα της NOVA και τη μη αποδοχής της πρότασης που κατέθεσε για το νέο πρωτάθλημα στάθηκε ο νέος πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, λίγο πριν την έναρξη της κλήρωσης. «Θα δείξει ο χρόνος εάν αυτό σηματοδοτεί κάτι. Δεν θέλω να κάνω μια κρίση. Ολα αυτά τα χρόνια η NOVA πρόσφερε άμεση και έμμεση στήριξη στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ολα αυτά τα χρόνια η Σούπερ Λίγκα και η NOVA είχαν δημιουργήσει μια win win situation. Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε διδαχθεί και οι δύο πάρα πολλά. Με γνώμονες την κοινή λογική και την αγαθή πρόθεση, αλλά και τη συνθετική ικανότητα, δεδομένου ότι, πέρα από ανταγωνιστές, είμαστε και συνέταιροι, πρέπει να πετύχουμε όλοι μαζί. Με αυτές τις σκέψεις και με την πρόσκληση με όλους με όποιον τρόπο και αν εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο, σας καλώ να βοηθήσετε στο νέο πρωτάθλημα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass