ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ

Απέκτησε τον Λόλα ο Αχιλλέας

* Σήμερα ίσως ανακοινωθεί και νέα μεταγραφή

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2016 9:45

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Βασίλη Λόλα που αγωνιζόταν στον Δαμασιακό, απέκτησε χθες ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ο οποίος σήμερα πιθανότατα θα κάνει γνωστή και μια ακόμη μεταγραφή, αμυντικού ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» για τον Λόλα, έχει ως εξής: «Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ανακοινώνει την απόκτηση του 23 χρόνου μέσο επιθετικού Βασίλη Λόλα.

Ο Λόλας αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ ενώ με την ίδια άνεση και ως δεκάρι αλλά και ως σέντερ φορ κάτι που «μαρτυρούν» και τα 14 τέρματα τα οποία πέτυχε την περσινή σεζόν όντας ο πρώτος σκόρερ του Δαμασιακού.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Τυρνάβου, ενώ το 2005 μεταγράφηκε στον Α.Ο. Τυρνάβου και στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Μετέπειτα έκανε ένα πέρασμα από το Πετρωτό Τρικάλων ενώ εδώ και 4 έτη αγωνιζόταν στην ομάδα του Δαμασιακού αρχικά στην Α1 και εν συνεχεία στην Α΄τοπική κατηγορία.

Η διοίκηση του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

Η «ΠΡΩΤΗ» ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ

Όσον αφορά στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, η πρώτη προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 28 Ιουλίου και ώρα 18:00, κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Τάκη Παραφέστα.

Η ομάδα των Φαρσάλων θα δώσει μια σειρά από φιλικά παιχνίδια, μεταξύ αυτών με την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Ατρόμητο Παλαμά από τον γειτονικό νομό, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass