ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Κοντά στον Περήφανο ο Αχιλλέας

*Αγωνιζόταν στον Α.Ο. Σελλάνων της Καρδίτσας

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2016 9:31

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Κοντά σε μια αξιόλογη μεταγραφή βρίσκεται η διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων, η οποία συμφώνησε-όπως αναφέρουν πληροφορίες-με τον αμυντικό Γρηγόρη Περήφανο.

Ο Γρηγόρης Περήφανος είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ-χαφ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πλούσιο βιογραφικό και παραστάσεις από ομάδες του  τοπικού ποδοσφαίρου της Λάρισας.

Στις αρχές της καριέρας του βρέθηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης του τότε προπονητή Σάκη Τσιώλη και στη συνέχεια ακολούθησαν οι ομάδες του Τυρνάβου (στη Γ’ Εθνική), του Πυργετού, του Απόλλωνα Λάρισας και του Ηρακλή Λάρισας. Ο Περήφανος ολοκλήρωσε πριν δυο χρόνια την  αγωνιστική χρονιά στον Αμπελωνιακό, ο οποίος αναδείχτηκε πρωταθλητής ΕΠΣ Λάρισας και συμμετείχε στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Πέρυσι ήταν στον Α.Ο.Σελλάνων του Χρήστου Χατζηλιάδη, έκανε πετυχημένες εμφανίσεις στους «Γαλάζιους» που αναδείχθηκαν πρωταθλητές στην Καρδίτσα και πήραν μέρος στα μπαράζ ανόδου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, τερματίζοντας στην 3η θέση, πίσω από τον Απόλλωνα και τον Διαγόρα Σεβαστής, που ανέβηκαν κατηγορία.

Για τον Περήφανο ήταν θετικός και ο προπονητής Τάκης Παραφέστας, διότι γνωρίζει πολύ καλά τα ποδοσφαιρικά του προσόντα και τον άριστο χαρακτήρα του.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τους «κιτρινόμαυρους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass