ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Το… μέλλον του Απόλλωνα Λάρισας (ΦΩΤ.)

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2016 7:57

Ο Απόλλων Λάρισας κατά το παρελθόν ανέδειξε παίκτες-ταλέντα από τα τμήματα υποδομής του και το ίδιο θέλει να κάνει τα επόμενα χρόνια.

Η ανδρική ομάδα του συλλόγου πανηγύρισε πανάξια την άνοδο στη Γ΄Εθνική, έδειξε δε τον δρόμο και στους νεότερους οι οποίοι και κατέκλυσαν  το γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Εκεί όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της Ακαδημίας του Απόλλωνα πριν από λίγες ημέρες, με τους λιλιπούτειους άσους να ξεδιπλώνουν απλόχερα το ταλέντο τους στο χορτάρι, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Πιτσιρικάδες  χάρηκαν με την ψυχή τους, υπό τις οδηγίες των προπονητών τους, Νίκου Κορομπίλια, Θανάση Ντελόπουλου και Μιχάλη Μαλαμά και μάλιστα αποχαιρέτησαν τη χρονιά και με ένα μετάλλιο κρεμασμένο στο στήθος, λέγοντας καλό καλοκαίρι και φυσικά ανανεώνοντας το ραντεβού τους κάπου εκεί τον Σεπτέμβριο.

Ο αρχηγός της Κέρκυρας και Λαρισαίος στην καταγωγή όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα στους «κυανόλευκους», ο Τάσος Βενέτης τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και έδωσε μετάλλια στους «μικρούς» όπως και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του Απόλλωνα, οι Τάσος Κυριάκος, Κώστας Χατζής, Βασίλης Φλώρος και Τάσος Κουρδής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass