ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Τηλέμαχος Βησσαρίου

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2016 9:43

 Στην Ισπανία και στο Τουρνουά Φιλίας μπάσκετ που διεξάγεται στην πόλη Μελίγια βρίσκεται ο 14χρόνος παίχτης του Κεραυνού Λάρισας Τηλέμαχος Βησσαρίου, ο οποίος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του, τον ομοσπονδιακό τεχνικό Θοδωρή Αστεριάδη, ο οποίος τον κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Να σημειωθεί ότι μετά από πολλά χρόνια καλείται σε Εθνική Ομάδα παίκτης λαρισινής ομάδας.

Μία ακόμη επιτυχία για το σωματείο του, τον Κεραυνό Λάρισας του Αντώνη Πάκα, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Πάκας, με δήλωσή του στην «Ε» αναφέρει τα εξής: «Είναι ύψιστη τιμή για τον σύλλογό μας η κλήση του Βησσαρίου στην εθνική παμπαίδων και του ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια. Πολλά συγχαρητήρια στον Τηλέμαχο και του ευχόμαστε τα όνειρά του να γίνουν πραγματικότητα. Χαιρόμαστε που η οργανωμένη και καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών, εδώ και πολλά χρόνια στο σωματείο μας, αρχίζει και αποδίδει καρπούς, ενώ η διάκριση αυτή διαφημίζει το λαρισινό μπάσκετ πανελλαδικά και σε ολόκληρο τον κόσμο».

Η Εθνική

Να σημειωθεί ότι η Εθνική Ελλάδος στο Τουρνουά Φιλίας της Ισπανίας αντιμετωπίζει τις Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία, ενώ για τη διοργάνωση ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Αστεριάδης, τόνισε: «Είναι μια ηλικία προθάλαμος για τις Εθνικές Ομάδες. Η ομάδα αυτή είναι η εξέλιξη της παρακολούθησης του αναπτυξιακού προγράμματος στη διάρκεια όλη της χρονιάς, καταλήγοντας στους 12 που θα στελεχώσουν την Εθνική Παμπαίδων, χωρίς αυτό να σημαίνει πως κάποια από αυτά τα παιδιά δεν θα έχουν την ευκαιρία τους αργότερα ή σε μια άλλη «μικρή» Εθνική αργότερα, ενώ υπάρχουν και απουσίες εξαιτίας τραυματισμών. Άλλωστε έχουμε κι ένα δεύτερο διεθνές τουρνουά που θα γίνει στον Κολινδρό (22-26/8), στο οποίο θα πάρουν μέρος κι άλλοι αθλητές. Και σε αυτή την ομάδα, όπως γίνεται συνήθως, υπάρχουν αθλητές που υπόσχονται πράγματα για τη συνέχεια και ελπίζουμε να επιβεβαιώσουν πάνω από όλα τις δικές τους προσδοκίες, να προχωρήσουν και να στελεχώσουν τις Εθνικές Ομάδες τα επόμενα χρόνια».

Ο Μάνατζερ

Ικανοποιημένος από την εξέλιξη του Λαρισαίου Τηλέμαχου Βησσαρίου δηλώνει και ο μάνατζέρ του Τάσος Δελημπαλταδάκης , ο οποίος θεωρεί ότι με τις καλές του εμφανίσεις με τη γαλανόλευκη φανέλα ο 14χρόνος παίκτης του Κεραυνού θα ανεβάσει αρκετά τις μετοχές του στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Ήδη τον Λαρισαίο παίκτη παρακολουθούν αρκετές ομάδες, κυρίως της Αθήνας. Η παρουσία του γνωστού μάνατζερ στο πλευρό του Τηλ. Βησσαρίου σήμανε και την έναρξη συνεργασίας του με τον Κεραυνό Λάρισας, σε όλα τα τμήματα της ομάδας, με τον Τάσο Δελημπαλταδάκη , να έρχεται σε συμφωνία με την οικογένεια Πάκα, ώστε να παρακολουθεί όσο πιο συχνά γίνεται τα παιχνίδια του Κεραυνού και την πορεία των νεαρών κυρίως παικτών του. Να σημειωθεί ότι ο κ. Δελημπαλταδάκης , είναι ο μάνατζερ πολλών νέων παικτών του μπάσκετ, όπως Χαραλαμπόπουλου, Τσαλμπούρη , Κόνιαρη, Λούντζη και πολλών ακόμη νεαρών παικτών που στελεχώνουν τις ομάδες της Εθνικής. Στα χέρια του έχουν μεγαλουργήσει αθλητές όπως ο Οικονόμου, Παπαλουκάς, Σιγάλας, Λιαδέλης, Τόμιτς, Φώτσης, κ.α. Είναι ο πρώτος που έβαλε στη ζωή μας την έννοια του ατζέντη για τον Ελληνα καλαθοσφαιριστή (από το 1993 !).

«Η συνεργασία του λαρισινού σωματείου μαζί του θα δώσει ένα παραπάνω κίνητρο, ώστε τα μικρά παιδιά του συλλόγου μας να προσπαθήσουν παραπάνω» το σχόλιο του προέδρου του Κεραυνού Νίκου Πάκα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass