ΧΘΕΣ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣΗΜΙΣΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Αδειοδοτημένη «πρώτη» επίσημη για την ΑΕΛ

* Αποδοκιμασίες, αντιδράσεις αλλά και πληθώρα ποδοσφαιριστών

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2016 11:34

Του Σωτ. Κέλλα

Η ανακοίνωση από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ότι αδειοδοτήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ προϊδέαζε για τη δημιουργία πανηγυρικού κλίματος στη χθεσινή πρώτη επίσημη της λαρισινής ομάδας που έγινε με την παρουσία 3.500 και πλέον φιλάθλων στο Ael Fc Arena.

Δυστυχώς όμως δεν έλειψαν αποδοκιμασίες κατά του ιδιοκτήτη Αλέξη Κούγια από τους οργανωμένους με τους υπόλοιπους φιλάθλους να αντιδρούν με δικές τους αποδοκιμασίες. Υπήρχαν βέβαια και αρκετά συνθήματα κατά του ΠΑΟΚ που έμμεσο αποδέκτη είχαν τον νέο τεχνικό Άγγελο Αναστασιάδη.

Τα συγκεκριμένα περιστατικά κράτησαν ευτυχώς για λίγα λεπτά(σε σχέση με την προπόνηση) ώστε να μην επιδεινωθεί περαιτέρω το κλίμα της πρώτης συγκέντρωσης.

Στα κύρια χαρακτηριστικά επίσης η παρουσία πληθώρα παικτών αφού είναι χαρακτηριστικό ότι μπαίνοντας σε σειρά οι τριάντα επτά ποδοσφαιριστές έπιασαν το μισό γήπεδο!

Και όλα αυτά ενώ υπήρχε ομιλία δια μικροφώνου του ιδιοκτήτη Αλέξη Κούγια που ζητούσε ενότητα απ΄ όλους. Χαρακτηριστικά είπε: «Σήμερα(σ.σ. χθες) η μέρα ανήκει στους παίκτες που οδήγησαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της προηγούμενης χρονιάς. Στους προπονητές που θα μας οδηγήσουν στην επόμενη μέρα. Σε σας που είμαστε πλέον μια οικογένεια και χωρίς εσάς δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα και θέλω να πιστεύω τουλάχιστον μετά από ένα χρόνο πως υπάρχει μία σχέση μεταξύ μας.

Η δύναμή μας είναι να είμαστε ενωμένοι. Η Ένωση η μεσαία λέξης της μεγάλης ΑΕΛ. Σε μια πόλη που απαιτεί να είμαστε ενωμένοι.

Και σας λέω η ΑΕΛ δεν ήρθε για να είναι μέλος αυτής της Σούπερ Λιγκ. Ήρθε για να ανεβάσει τη Σούπερ Λιγκ. Να ανεβάσει το επίπεδό της. Γιατί πρέπει να χτίσουμε την ιδανική Σούπερ Λιγκ με την παρουσία μας.

Σήμερα(σ.σ. χθες) στην πρώτη μέρα αυτής της ομάδας έρχεται και η επιβράβευση μέσω της αδειοδότησης. Η ΑΕΛ λοιπόν είναι και πάλι μεγάλη, είναι πάλι ανεξάρτητη, είναι πάλι ισχυρή.

Εύχομαι του χρόνου αυτόν τον καιρό να γελάμε εμείς και να κλαίνε οι άλλοι. Όλοι μαζί από τη Λαμία μέχρι την Κατερίνη από όλα τα μήκη και πλάτη αυτού του κόσμου που υποστηρίζουν αυτή τη μεγάλη ομάδα. Στήριξη στους παίκτες μας από όλους».

Σχετικά με την αδειοδότηση από την ΠΑΕ ΑΕΛ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Σήμερα είναι η μεγαλύτερη μέρα για όλη την οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ, για τους οπαδούς μας, για τους προπονητές μας, για τους ποδοσφαιριστές μας, για την ιδιοκτησία μας, την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, τον Δήμο Λαρισαίων και για όλους όσους αγαπούν και θαυμάζουν την ιστορική μας ομάδα.

Σήμερα αδειοδοτήθηκε με πανηγυρικό τρόπο η αγαπημένη μας ομάδα τόσο με εισήγηση του Διευθυντού Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ κ. Γιώργου Δημητρίου, όσο και με την ομόφωνη απόφαση των διακεκριμένων μελών της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ κ.κ. Καραμέτου Δημήτριου - προέδρου, Κωστάκου Κωνσταντίνου και Χούντα Νικόλαου – μελών.

Από σήμερα ξεκινά και πάλι η μεγάλη πορεία της ΠΑΕ ΑΕΛ προς την κορυφή.

Από σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ χωρίς ένα ευρώ χρέος προς οποιονδήποτε και απαλλαγμένη από όλα τα σφάλματα του παρελθόντος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ – ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ – ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ, με μεγάλη δύναμη τους χιλιάδες οπαδούς της στην Ελλάδα και παντού στον κόσμο, με ιδιοκτησία και προπονητές που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο, στοχεύει και πάλι στον απόλυτο προορισμό της, την κατάκτηση τίτλων.

Κανείς δεν μπορεί πλέον να μας σταματήσει και ό,τι πονηρό κι αν έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους κάποιοι, που νομίζουν ότι μπορούν να επανέλθουν σε συμπεριφορές του παρελθόντος, καλά θα κάνουν να το ξεχάσουν, γιατί αλλιώς θα βρεθούν απέναντι στην ενωμένη οικογένεια της ΑΕΛ και στο Νόμο.

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει με τα πιο θερμά λόγια όλους όσους εργάστηκαν για να ανατραπεί όλη αυτή η νομική κατάσταση της μη αδειοδοτήσεως της ΠΑΕ ΑΕΛ τον προηγούμενο χρόνο, όλο το δικηγορικό γραφείο του κ. Αλεξίου Κούγια και ειδικά τον κ. Κωνσταντίνο Συνοδινό».

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Μετά την ομιλία του κ. Κούγια και αφού είχε προηγηθεί ένας... πρόλογος από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ Ανδρέα Λιόντο που ανέφερε τα εξής: «Σήμερα(σ.σ. χθες) είναι μια ιστορική ημέρα που αφήνει πίσω όλα τα προβλήματα και ξεκινάμε από την αρχή. Για το παρόν και για το μέλλον αυτής της ομάδας θα εγγυηθεί ο μεγαλομέτοχός της» ακολούθησε αγιασμός και προπόνηση.

Ο αγιασμός έγινε από τον εφημέριο του ιερού ναού Αποστόλων Πέτρου και Παύλου π. Δημήτριο Καρανίκα.

Στη συνέχεια ακολούθησε προπόνηση υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη και των συνεργατών του Λεωνίδα Δημητρακόπουλου και Απόστολου Τερζή με τον κόσμο να έχει «καρφωμένα» τα μάτια του στους νεοαποκτηθέντες κυρίως τον Αβραάμ και τον Ναζλίδη.

"Παρών" και ο Φέρστερ

Ένας παίκτης με σημαντική προσφορά στην ομάδα ο Μάρκους Φέρστερ βρέθηκε χθες στην πρώτη επίσημη συγκέντρωση . Διακριτικά βρέθηκε στην κερκίδα αλλά αποδείχθηκε ότι έχει ακόμα πολυάριθμους φίλους από τη θητεία του στη λαρισινή ομάδα και εκτιμούν την προσφορά του.

Αποχώρησε ο Καμπλιώνης

Με αφορμή την αποχώρησή του από την ΑΕΛ, ο πρώην παίκτης των «βυσσινί», Αντώνης Καμπλιώνης, μέσω του προσωπικού του προφίλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook, ευχαρίστησε τους πρώην συμπαίκτες και ευχήθηκε καλή πορεία στην ΑΕΛ στην Super League

Τι έγραψε στο προσωπικό του προφίλ ο Αντώνης Καμπλιώνης: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ΑΕΛ και τους συμπαίκτες μου .. Εύχομαι καλή Πορεία στην ΑΕΛ στην Super League».

Τι είπαν οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές

Δηλώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης έκαναν οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαισριστές της ΠΑΕ ΑΕΛ. Αναλυτικά τι είπε ο καθένας:

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΒΡΑΑΜ: «Ευχαριστώ όλους στην ομάδα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο και τον προπονητή που με εμπιστεύτηκαν. Βρίσκομαι σε μία ιστορική ομάδα όπως η ΑΕΛ. Όμως προς το παρόν όχι πολλά λόγια. Θα τα πούμε τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

ΘΩΜΑΣ ΝΑΖΛΙΔΗΣ: «Να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και στην προετοιμασία και στη συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Αναστασιάδη».

ΜΑΤΙΑΣ ΝΤΕΓΚΡΑ: «Η ΑΕΛ είναι μία ιστορική ομάδα και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να πάμε όσο καλύτερα γίνεται στο πρωτάθλημα».

ΜΙΛΟΣ ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και εύχομαι να έχουμε μία καλή και ευχάριστη χρονιά».

ΤΣΙΜΟ ΝΑΒΑΡΟ (27 χρονών μέσος): «Καλή χρονιά σε όλους. Όλοι μαζί να βοηθήσουμε έτσι ώστε να φτάσουμε την ΑΕΛ, όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται».

ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΛΙΑΣ (23 χρονών κεντρικός αμυντικος): «Καλή χρονιά με υγεία και να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν».

ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Αξιολόγηση ποδοσφαιριστών

Έμμεσα πλην σαφώς ο τεχνικός της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης στάθηκε στο μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών που έχει η ομάδα και αναφέρθηκε στην αξιολόγηση των παικτών αφού πρέπει να μείνουν λιγότεροι τουλάχιστον κατά δώδεκα.

Αναλυτικά είπε τα εξής:

«Αυτό που χρειάζεται να έχουμε είναι υγεία όπως ήμασταν τις τρεις πρώτες μέρες γιατί αν είμαστε γεροί τώρα θα είμαστε και τον Μάιο».

Για τις μεταγραφές: «Είμαστε σε μια φάση αξιολόγησης ποδοσφαιριστών και όταν αυτή τελειώσει θα εξαρτηθούν οι κινήσεις. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δουλέψουμε και όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στη συνέχεια».

Για τα φιλικά: «Έχουν κλειστεί τρία φιλικά παιχνίδια έως τώρα. Ακυρώθηκε ένα ταξίδι που θέλαμε να κάνουμε στην Ιταλία και θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε άλλα δύο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass