Τέλος ο Κάμπος από τον πάγκο του Άρη

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2015 21:48 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:01
           

Με ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν λίγη ώρα, το Δ.Σ. του ΑΣ Αρης γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας του με τον Βραζιλιάνο τεχνικό Πάουλο Κάμπος. Η αναγκαστική αυτή απόφαση -όπως επισημαίνεται- ελήφθη λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με την απαγόρευση από την πλευρά της ΕΠΟ, βάσει του ισχύοντος κανονισμού της, ο οποίος απαγορεύει στον Κάμπος να εκτελέσει πλήρως τα καθήκοντά του ως προπονητής της ομάδας και να εισέρχεται με οποιαδήποτε ιδιότητα εντός του αγωνιστικού χώρου.

Από την πλευρά του ΑΣ Αρης δηλώνεται ότι ο κ. Κάμπος χαίρει καθολικής εκτίμησης και σεβασμού του έργου του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. «Για τους ανθρώπους του Συλλόγου μας, ο Βραζιλιάνος τεχνικός παραμένει ιδιαίτερα αγαπητός και δεν αποκλείεται μια μελλοντική συνεργασία μαζί του, όταν με το καλό τελειώσει επιτυχώς η προσπάθεια του Ποδοσφαιρικού Τμήματος και η ομάδα μας επιτύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην FOOTBALL LEAGUE» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass