Ο Καραπιάλης για το Euro

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2016 13:01

Τις αναμετρήσεις του ΣΤ` ομίλου, θεωρεί ως σημαντικότερες ο Βασίλης Καραπιάλης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής με την οποία ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του EURO 2016.

Κάτι που είναι απόλυτα λογικό, αφού και οι τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν, διεκδικούν υπό προϋποθέσεις την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.«Η Πορτογαλία απογοητεύει και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη με αντίπαλο την Ουγγαρία για να προκριθεί σίγουρα», επισημαίνει στο Praktoreio Sport ο Καραπιάλης και συνεχίζει: «Η μέχρι τώρα εικόνα της είναι απογοητευτική. Κάνει φάσεις, έχει παίκτες ποιότητας, αλλά της λείπει το γκολ. Πιστεύω ότι ο Σάντος πρέπει να βρει έναν επιθετικό περιοχής, έτσι ώστε ν΄αξιοποιήσει στο έπακρο τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Νάνι από τις πτέρυγες. Στο ποδόσφαιρο μπορούμε να μιλάμε μόνο σε θεωρητικό επίπεδο. Και όταν βλέπεις έναν όμιλο με Πορτογαλία, Ουγγαρία, Αυστρία και Ισλανδία, εκτιμάς ότι η Πορτογαλία είναι το μεγάλο φαβορί και οι υπόλοιποι θα διεκδικήσουν την πρόκριση. Και όταν μετά από δύο αγωνιστικές, η ομάδα έχει δύο ισοπαλίες δεν μπορείς να μην το χαρακτηρίσεις απογοήτευση».Οσον αφορά στους υπόλοιπους ομίλους, ο Βασίλης Καραπιάλης θεωρεί πως δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις και ότι Γερμανία, Πολωνία, Κροατία και Βέλγιο θα προκριθούν στους «16», ενώ προσεγγίζοντας συνοπτικά τις αναμετρήσεις, επισημαίνει: 

ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ

========================

«Οι Γερμανοί θα παίξουν για την νίκη και την πρώτη θέση. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους δύο αντιπάλους και μένει ν΄αποδειχθεί στον αγωνιστικό χώρο. Για τους Βορειοιρλανδούς και μόνο η συμμετοχή στην τελική φάση, είναι μεγάλη επιτυχία». 

ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ

================

«Η Πολωνία είναι πολύ καλή ομάδα και το απέδειξε και στον αγώνα με την Γερμανία. Εκτιμώ ότι θα νικήσει και ότι η πρώτη θέση θα κριθεί στην διαφορά τερμάτων». 

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ

===============

«Οι Κροάτες αυτοκτόνησαν με τους Τσέχους. Θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει την πρόκριση. Θεωρώ ότι θα δώσουν μεγάλο βάρος στην αμυντική λειτουργία, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν τον βαθμό που χρειάζονται για να περάσουν και στην συνέχεια να εκμεταλλευθούν τις αντεπιθέσεις για να κλέψουν την πρώτη θέση. Οι Ισπανοί δεν καίγονται, θα παίξουν με το γνωστό σύστημα, κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, έτσι ώστε να αξιοποιήσουν τις επιθετικές αρετές που διαθέτουν». 

ΤΣΕΧΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ

==============

«Οι Τσέχοι θα επιδιώξουν να νικήσουν για να διατηρηθούν ζωντανοί στην υπόθεση-πρόκριση. Οι Τούρκοι είναι μαζί με τους Ρώσους η απογοήτευση του τουρνουά. Θα παίξουν για το γόητρο και για να φύγουν από την διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι». 

ΣΟΥΗΔΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ

==============

«Το Βέλγιο αφησε γρήγορα στο παρελθόν την ήττα από την Ιταλία και με μιό ορθολογικό σχήμα απέναντι στην Ιρλανδία, έδειξε τις ικανότητες που έχει ως ομάδα. Εχω σε μεγάλη εκτίμηση τους Βέλγους και πιστεύω ότι μπορουν να πάνε ψηλά. Είναι ιδιαίτερα ποιοτικοί παίκτες και έχουν δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Πιστεύω ότι δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η Σουηδία θα τα παίξει όλα για όλα, αν και δεν περιμένω μεγάλη βελτίωση στην αγωνιστική εικόνα τους». 

ΙΤΑΛΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ

===============

«Οι Ιταλοί έχουν εντυπωσιάσει και προκρίθηκαν με άνεση. Ενδεχομένως ο Κόντε να κάνει αλλαγές για να ξεκουράσει παίκτες ενόψει της συνέχειας. Ωστόσο, δεν θεωρώ ότι θ΄αφήσουν το ματς. Εχουν βαριά φανέλα, καλή ομάδα και θέλουν να κλείσουν τον όμιλο με την απόλυτη βαθμολογική συγκομιδή. Είναι μία ομάδα που δύσκολα δέχεται γκολ και το 3Χ3 θα τους δώσει ψυχολογικό πλεονέκτημα για την συνέχεια. Η Ιρλανδία θα βασισθεί και πάλι στο πάθος και την δύναμη, στοιχεία που δεν αρκούν από μόνα τους για να γίνει η υπέρβαση σε τέτοιες διοργανώσεις. Χρειάζεται απαραίτητα και η ποιότητα».

ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

==================

«Η Πορτογαλία απογοητεύει και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη για να προκριθεί σίγουρα». Είναι πολύ καλή ομάδα, κάνει φάσεις, έχει παίκτες ποιότητας, αλλά της λείπει το γκολ. Πιστεύω ότι ο Σάντος πρέπει να βρει έναν επιθετικό περιοχής, έτσι ώστε ν΄αξιοποιήσει στο έπακρο τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Νάνι από τις πτέρυγες. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια και απέναντι τους θα βρουν μία ομάδα που αισθάνεται ασφαλής, καθώς έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση». 

ΑΥΣΤΡΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ

================

«Αίμα και άμμος! Θα γίνει ανοικτό παιχνίδι, αφού και οι δύο προκρίνονται υπό προϋποθέσεις. Η νίκη δίνει σίγουρα την νίκη στους Ισλανδούς που θα στηριχθούν και πάλι στην δύναμη, το πάθος και τις αντεπιθέσεις. Οσο για τους Αυστριακούς, για να ελπίζουν θα πρέπει οι Αρναούτοβιτς και Αλάμπα, να δείξουν την αξία τους και να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass