ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ

Συνάντηση Πηλαδάκη και Κούγια

*Στο Ελατοχώρι η προετοιμασία της λαρισινής ομάδας *Σύντομα το πόρισμα της αξιολόγησης Αναστασιάδη *Στα… «κόκκινα» το μεταγραφικό ενδιαφέρον για σέντερ φορ

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2016 11:10

Το θέμα του Ael Fc Arena ήταν το κυρίαρχο στη χθεσινή συνάντηση που έγινε μεταξύ του μεγαλομετόχου της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» Κωστή Πηλαδάκη και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια.

Η συνάντηση έγινε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της εταιρίας του κ. Πηλαδάκη(Vivere) σε πολύ καλό κλίμα και συζήτησαν θέματα σχετικά με την περσινή χρονιά αλλά και τη φετινή, με τους δυο άνδρες να έχουν μια αρχική  προσέγγιση και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις επόμενες μέρες.

Η διάθεση και των δύο ανδρών ήταν πολύ καλή με πνεύμα αλληλοκατανόησης ενώ λόγω της εμπειρίας του κ. Πηλαδάκη από την προεδρία της Σούπερ Λίγκα συζητήθηκε και το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που τη νέα χρονιά πιθανότατα θα έχει την αρχή της ισομέρειας για όλες τις ομάδες(με μπόνους για κάθε θέση) αν ξεπερασθεί η αντίδραση του Παναθηναϊκού που δέχεται τη συγκριμένη αρχή μόνο αν γίνει επαγγελματική η διαιτησία.

Γενικά φάνηκε  ότι ο δυο πλευρές έχουν πρόσφορο έδαφος συνεργασίας αλλά χωρίς ακόμα να «σφραγιστεί» επίσημα. Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και στο θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις του, για το οποίο ο κ. Πηλαδάκης είπε ότι το θεωρεί λήξαν.

ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Και με βούλα η προετοιμασία της ΠΑΕ ΑΕΛ θα ξεκινήσει στις 4 Ιουλίου(ανακοινώθηκε επίσημα) και το βασικό στάδιο θα γίνει στο Ελατοχώρι από 10 έως 22 Ιουλίου εκεί όπου είχε πάει και η ΑΕΛ πριν  δύο χρόνια επί εποχής Βαγγέλη Πλεξίδα. Θα καταλύσει και στο ίδιο ξενοδοχείο.

Οι παίκτες θα συναντηθούν ανεπίσημα νωρίτερα (30 Ιουνίου) αφού θα πρέπει να γίνουν αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις ενώ μέχρι να αναχωρήσουν για το Ελατοχώρι οι προπονήσεις θα γίνονται στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης συνεχίζει καθημερινά να βλέπει  παιχνίδια της περσινής αγωνιστικής περιόδου ώστε να αξιολογήσει το έμψυχο δυναμικό. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει  τριάντα παίκτες και στόχος του Αναστασιάδη είναι να δουλέψει με είκοσιπέντε παίκτες. Αν αποκτηθούν τουλάχιστον πέντε ακόμα υπάρχει μεγάλο κύμα φυγής που θα ξεπεράσει τους οκτώ ποδοσφαιριστές ίσως φθάσει και σε διψήφιο νούμερο.

Υπενθυμίζουμε το έμψυχο δυναμικό της ομάδας: Καβουσάκης Ζαχαρίας,  Πατσιογιώργος Δημήτρης, Ξενοδόχοφ Γεννάδιος, Δαμιανάκης Μπάμπης, Βέρτζος Άγγελος, Μονιάκης Μανώλης, Γιοβάνοβιτς Μπόρισλαβ, Κοντοχρήστος Χρήστος, Κομεσίδης Δημήτρης, Σουλιώτης Δημήτρης, Ζέρης Αλέξανδρος,  Ρέντζας Βασίλης, Μασούρας Γιάννης,  Μπανούσης Κώστας, Λαμπρόπουλος Ανδρέας, Αναστασόπουλος Νίκος,  Βαρέλα Νίκολα, Κρητικός Τάσος, Κουτσιανικούλης Βασίλης, Ουρτάδο Πολ, Ναγιάρ Σεμπαστιάν, Χοτζάλι Γκέρτι, Ροβίθης Μανώλης, Πάτο Οσμάν, Μπόγιοβιτς Μίλαν, Καπός Δημήτρης, Μαρουκάκης Ματθαίος, Ναβάρο, Φατιόν, Γκόλιας.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες εκεί που ρίχνει μεγάλο βάρος στο μεταγραφικό τομέα η λαρισινή ομάδα είναι στην απόκτηση ενός σέντερ φορ για τον οποίο έχουν γίνει προτάσεις και αναλύονται ποδοσφαιριστές. Πληροφορίες θέλουν να υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τις θέσεις του επιτελικού μέσου και του επιθετικού χαφ.

Πάντως η ονοματολογία θα συνεχισθεί αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι οριστικό.

ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ»

Ο σύνδεσμος φιλάθλων γυναικών της Α.Ε.Λ., «Βυσσινί Αμαζόνες», με αφορμή τη συμπλήρωση επτά χρόνων από την ίδρυσή τους διοργανώνουν εκδήλωση μεθαύριο Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016, για να γιορταστεί αυτή η επέτειος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από "Βυσσινί Αμαζόνες":

«Σας καλούμε όλους να γιορτάσετε μαζί μας τα 7 χρόνια παρουσίας του Συνδέσμου μας κοντά στην αγαπημένη μας Α.Ε.Λ.

Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο sport club Maracana του Γιώργου Πλίτση, με μπάρμπεκιου προσφορά των χορηγών μας και με δικό σας κόστος μόνο την κατανάλωση ποτών-αναψυκτικών.

Το ίδιο βράδυ θα γίνει και η αδελφοποίηση με τον Όμιλο Γυναικών Φιλάθλων Ομόνοιας Λευκωσίας.

Σας περιμένουμε για μια ακόμη αξέχαστη βραδιά! Δεν θα σταλούν ιδιαίτερες προσκλήσεις».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass