ΕΔΩΣΕ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΙΝΙ

Αντίπαλος με ΠΑΟΚ ο Φοίβος

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2016 9:57

Ένα Σάββατο γεμάτο εμπειρίες πρόσθεσαν στις αθλητικές τους παραστάσεις, η ομάδα των μίνι και η ομάδα των παμπαίδων του Α.Ο. Φοίβος, οι οποίοι αντιμετώπισαν μια πολύ μεγάλη ομάδα και με βαριά ιστορία σε επίπεδο ακαδημίας όπως είναι ο ΠΑΟΚ.

Οι ομάδες του coach Κουτρούλη Θοδωρή ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και αφού πρώτα ξεναγήθηκαν από τον coach κ. Κυριακού στο υπέροχο μουσείο της ΧΑΝΘ, μαθαίνοντας πράγματα για την ιστορία του μπάσκετ, έδωσαν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του ΠΑΟΚ, αποκομίζοντας πλούσιες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στη συνέχεια. Μάλιστα οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην έδρα της αντρικής ομάδας του ΠΑΟΚ PAOK Sports Arena.

Ο εκπρόσωπος της διοίκησης του Φοίβου Γιάννουλης, κ. Προβίδας δήλωσε:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά, τα οποία ήταν σωστά σε όλους τους τομείς και είναι πολύ σημαντικό όταν μιλάμε για παίχτες αυτής της ηλικίας. Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτά τα ταξίδια βάζοντας συνέχεια ένα μικρό λιθαράκι στην εξωστρέφεια της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο των ακαδημιών της ομάδας του ΠΑΟΚ, κ. Γιώργο Βαλαβανίδη για τη διεξαγωγή των φιλικών αγώνων και την άψογη φιλοξενία των νεαρών αθλητών μας καθώς και τους γονείς που τους συνόδευαν».

Τέλος από την πλευρά του ο προπονητής του Φοίβου Γιάννουλης, κ. Κουτρούλης τόνισε:

«Στα επόμενα δύο χρόνια θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω σε παμπαίδες και παιδικό. Σκοπός μας είναι να μάθουν τα παιδιά να παίζουν σωστά και να βγάλουμε αθλητές που θα επανδρώσουν την αντρική μας ομάδα. Ο αθλητισμός είναι υγεία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass