ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Μεταγραφές ουσίας πραγματοποιεί η ΑΕΛ

*Εξετάζεται προπονητικό κέντρο στη Βουλγαρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας *Και γίνονται επαφές για τη διεξαγωγή δυνατών φιλικών παιχνιδιών

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2016 10:27

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού πραγματοποιεί μέχρι τώρα η ΑΕΛ, με στόχο να έχει μια αξιόλογη παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Οι «βυσσινί» με τη σοβαρότητα που διακρίνει τον καταξιωμένο τεχνικό τους Άγγελο Αναστασιάδη, θέλουν να δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο που θα είναι ανταγωνιστικό στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Κύρια θα αποτελείται από Ελληνες παίκτες, όμως και οι ξένοι που θα είναι στο ρόστερ της, πρέπει να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να παίξουν στην ενδεκάδα.

Το βέβαιο είναι πως όλοι οι ποδοσφαιριστές χρειάζεται  να δουλέψουν σκληρά στην προετοιμασία και όπως όλοι γνωρίζουμε, ο κ.Αναστασιάδης θέλει από όλους μεγάλη προσπάθεια, θυσίες, λίγα λόγια και πολλή δουλειά.

Μέχρι τώρα η ΑΕΛ πραγματοποίησε τρεις σημαντικές μεταγραφές και αναμένονται κι άλλες τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο 26χρονος Τσίμο Ναβάρο που αγωνιζόταν στα Τρίκαλα και υπέγραψε για τα δύο επόμενα χρόνια, ο          25χρονος Άντονι Φατιόν ο οποίος αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης και υπέγραψε για τρία χρόνια και ο 23 χρονος Νίκος Γκόλιας που έπαιζε στην Αναγέννηση Καρδίτσας και υπέγραψε για τρία χρόνια.       

Αύριο ενδεχομένως ή την Τρίτη, να ανακοινωθεί και μια ακόμη μεταγραφή, αυτή τη φορά ταλαντούχου ποδοσφαιριστή από ομάδα της περιοχής.

Ο ΒΕΛΛΙΔΗΣ

Τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν αυτή την περίοδο και χθες το μεσημέρι από τη συμπρωτεύουσα αναφέρθηκε πως η ΑΕΛ και ο Άγγελος  Αναστασιάδης εξετάζουν την περίπτωση του τερματοφύλακα Μάρκου Βελλίδη, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Βλάνταν  Ιβιτς.

Πληροφορία που μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, διότι πολλοί παίκτες επιθυμούν να αγωνισθούν με μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Στις 4 Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία και το βασικό στάδιο εξετάζεται να πραγματοποιηθεί σε προπονητικό κέντρο της Βουλγαρίας, αν δεν γίνει στη Βόρεια Ιταλία.

Ακόμη υπάρχουν οι εναλλακτικές  λύσεις για Καρπενήσι, Ελατοχώρι ή Τρια-Πέντε Πηγάδια στη Νάουσα, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν κατά πόσο μπορεί να συνδυασθεί η παρουσία στο βουνό και με φιλικά παιχνίδια.

Οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας που αρχίζει, ενώ γίνονται επαφές με ομάδες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού από τους συνεργάτες του κ. Αναστασιάδη, για τη διεξαγωγή δυνατών φιλικών παιχνιδιών, πριν τις επίσημες υποχρεώσεις των «βυσσινί».

ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δώσει η ΑΕΛ και στις ομάδες των τμημάτων υποδομής, καθώς τόσο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κ.Κούγιας όσο και ο προπονητής κ.Αναστασιάδης, θέλουν από τον κάμπο να αναδειχθούν ταλέντα όπως και στο παρελθόν που θα είναι σε θέση να παίξουν τα επόμενα χρόνια, στην πρώτη ομάδα.

Αυτό φυσικά επιτυγχάνεται με την κοινή προσπάθεια όλων που είναι στην ομάδα, με τη συνεργασία και τη στήριξη των φιλάθλων, που ονειρεύονται να δούνε την ΑΕΛ με όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στην ενδεκάδα που να προέρχονται από τον θεσσαλικό κάμπο, ο οποίος ήταν και παραμένει μια αστείρευτη πηγή ταλέντων, τα οποία αυτή τη φορά πρέπει να αξιοποιηθούν, τουλάχιστον τα περισσότερα.

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΓΚΟΛΙΑ

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ είναι από προχθές ο Νίκος Γκόλιας, που αποχαιρέτησε την Αναγέννηση για να παίξει στη Σούπερ Λίγκα, όπως το ίδιο έκαναν και οι πρώην συμπαίκτες του ο Σπύρος Γκουγκούδης που πήγε στον Ατρόμητο και ο Δημήτρης Μαυρίας ο οποίος θα αγωνισθεί στη Βέροια.

Οι  «Yellow Revenge» αποχαιρέτησαν τον 23χρονο Καρδιτσιώτη, του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην καριέρα τους, ενώ κράτησαν και την πόρτα ανοιχτή για την επιστροφή του κάποια στιγμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ως Λέσχη Yellow Revenge θα θέλαμε μετά τους Σπύρο Γκουγκούδη και Δημήτρη Μαυρία να ευχηθούμε καλή επιτυχία και άλλον έναν παίχτη μας που από την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά θα αγωνίζεται στα γήπεδα της Α' εθνικής. Ο λόγος για τον Νίκο Γκόλια που φέτος είχε μία υπέροχη σεζόν με την Αναγέννηση και ήταν σίγουρο από πολλούς,  ότι το κάλεσμα στα μεγάλα σαλόνια δεν θα αργήσει.

Σε ευχαριστούμε Νίκο και είμαστε σίγουροι ότι οι δρόμοι μας θα ενωθούν ξανά…».

Ο ΤΣΙΩΛΗΣ  ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ

ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Μπορεί να επήλθε «διαζύγιο» ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Καρδιτσιώτη τεχνικό Σάκη Τσιώλη, όμως ο παλαίμαχος παίκτης των «βυσσινί» την Κυριακή  26 Ιουνίου θα είναι και πάλι στη Λάρισα, καθώς θα βαπτίσει το παιδί φιλάθλου της ΑΕΛ.

ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Σ.Φ. ΑΛΚΑΖΑΡ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αλκαζάρ για τη γενική συνέλευση και στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Μετά από μια πενταετή σχεδόν περίοδο, σκοτεινή για την ΑΕΛ και λαμπρή για τον σύνδεσμό μας , άλλα συνάμα μια περίοδο ζυμώσεων για τον οπαδικό κόσμο της πόλης, ήρθε η ώρα για μια αλλαγή διαδικαστικού χαρακτήρα για να δοθεί η σκυτάλη στη νέα γενιά που θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την υπηρέτηση προς τη βασίλισσα.  Αύριο Δευτέρα λοιπόν 13 Ιουνίου 2016 και ώρα 8 το απόγευμα στα γραφεία του συνδέσμου θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass