ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Απέκτησε και τον Γκόλια η ΑΕΛ

*Υπέγραψε χθες συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2016 11:08

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μετά τον Άντονι Φατιόν η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε χθες τη μεταγραφή για τα επόμενα τρία χρόνια του ποδοσφαιριστή Νίκου Γκόλια. Ο Νίκος Γκόλιας είναι 23 ετών(γεννηθείς 29 Ιουλίου 1993) έχει ύψος 1,85 και αγωνίζεται στη θέση του στόπερ αλλά και του αμυντικού χαφ κι έχει γεννηθεί στη Μαγούλα Καρδίτσας. Η πρώτη του ομάδα ήταν ο Α.Ο. Καρδίτσας με τον οποίο αγωνίσθηκε στην Δ΄Εθνική κατηγορία, την περίοδο 2010-2011  με τεχνικό τον Βάιο Καραγιάννη, ενώ  το 2011-2012 είχε  προπονητή τον Λαρισαίο- φιλιππουπολίτη Τάσο Γκουτζίδη.

Από τον Α.Ο.Κ. μεταπήδησε στον Άρη Θεσσαλονίκης στην Α' Εθνική έχοντας 2 συμμετοχές, την επόμενη χρονιά έπαιξε με τον Άρη στη Γ΄Εθνική (2014-2015) και είχε 28 συμμετοχές και 4 γκολ και το 2015-2016 αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας στη Football League έχοντας 24 παιχνίδια και 3 γκολ.

Με την ομάδα της Αναγέννησης είχε αγωνισθεί και στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Τον εν λόγω ποδοσφαιριστή ήθελαν οι «βυσσινί» από τον Ιανουάριο όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη γειτονική πόλη, η διοίκηση της καρδιτσιώτικης ομάδας δεν τον παραχώρησε την τότε χρονική περίοδο, αλλά τελικά χθες οριστικοποιήθηκε η συμφωνία.

*Στη Λάρισα αναμένεται να επιστρέψει σήμερα από την Αθήνα ο ιδιοκτήτης  της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας και είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει μια ακόμη μεταγραφή για τους «βυσσινί», ενώ η προετοιμασία της ομάδας για την καινούργια περίοδο θα ξεκινήσει την Δευτέρα 4 Ιουλίου.

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΜΑΡΟΥΚΑΚΗΣ:

Έχω  άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο

Απάντησε αλλά μέσω facebook ο επιθετικός της ΑΕΛ Ματθαίος Μαρουκάκης, σε δημοσιεύματα και σε εκείνους που διαδίδουν πως δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στους «βυσσινί».

 Έτσι μέσω του προφίλ του στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook ανέφερε: «Επειδή τις τελευταίες μέρες ακούγονται πολλά έχω να δηλώσω ότι έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο στην ομάδα της ΑΕΛ και ανήκω εκεί. Αυτά, ευχαριστώ πολύ, καλό καλοκαίρι με υγεία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass