ΑΡΧΙΣΕ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΓΓΕΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Στις 4 Ιουλίου η «πρώτη» της ΑΕΛ

*Αποκτήθηκε ο Φατιόν * Βαγγ. Πλεξίδας «Σε λίγες μέρες»

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2016 11:20

 

Του Σωτ. Κέλλα

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης ξεκίνησε τον σχεδιασμό της λαρισινής ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και σύμφωνα με πληροφορίες η προετοιμασία θα αρχίσει στις 4 Ιουλίου ενώ το προπονητικό τιμ(Αναστασιάδης, Τερζής, Δημητρακόπουλος) θα βρίσκονται μια βδομάδα νωρίτερα στη Λάρισα για τις εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών.

Παράλληλα αρχίζουν και εξετάζονται προπονητικά κέντρα για την προετοιμασία της ομάδας και μια καλή περίπτωση αποτελεί αθλητικό κέντρο της Βόρειας Ιταλίας.

Σχετικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό ο Αναστασιάδης μάλλον θα προχωρήσει σε έξι μεταγραφές και ήδη χθες ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ η δεύτερη που είναι ο 25χρονος(γεννήθηκε 19 Ιουνίου 1991) Αντόνι Φατιόν που πέρυσι αγωνίσθηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Wikipedia ο Φατιόν γεννήθηκε στην Αθήνα, έχει ύψος 1.82 και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα νέων του Εθνικού Αστέρα ενώ είχε συνεργασθεί ξανά με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια κατά τη κοινή τους θητεία στην Παναχαϊκή.

ΣΕΖΟΝ  ΟΜΑΔΑ                ΚΑΤ        ΑΓ           ΓΚ

2009-2010            Εθνικός Αστέρας              Β’ Εθνική             –              –

2010-2011            Εθνικός Αστέρας              Β’ Εθνική             28           –

2011-2012 (1)     Εθνικός Αστέρας              Β’ Εθνική             8              –

2011-2012 (2)     Παναχαϊκή         Β’ Εθνική             23           1

2012-2013            Παναχαϊκή         Β’ Εθνική             23           –

2013-2014            Παναχαϊκή         Β’ Εθνική             19           –

2014-2015            Λαμία   Β’ Εθνική             20           5

2015-2016            Απόλλων             Β’ Εθνική             29           4

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει:

«Ο Άντονι Φατιόν σήμερα το απόγευμα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Α.Ε.Λ. για τρία χρόνια.

Ο Άντονι Φατιόν είναι από τα πλέον εξελίξιμα αμυντικά χαφ του ελληνικού ποδοσφαίρου και παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόνο 24 ετών, έχει μια ξεχωριστή καριέρα σε ομάδες που τα τελευταία τέσσερα χρόνια πρωταγωνιστούν στη Football League.

Στα 19 μετεγράφη στην Παναχαϊκή, όπου με αυτή αγωνίστηκε 3 χρόνια στη FL, έχοντας περισσότερες από 80 συμμετοχές.

Την περίοδο 2014-15 είχε 32 συμμετοχές στην ΠΑΕ Λαμία, με την οποία πέτυχε 5 γκολ παρότι αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και την περίοδο 2015-16 αγωνίστηκε με την ΠΑΕ Απόλλων όπου είχε 30 συμμετοχές και 4 γκολ.

Έχει ύψος 1,90 και παρά το ύψος του είναι ιδιαίτερα ταχύς με εξαιρετική τεχνική, είναι δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες με αποτελεσματικότητα στο κεφάλι και έχει πολύ δυνατό σουτ.

Μέχρι σήμερα αγωνίζονταν ως κοινοτικός αλλά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να πάρει την ελληνική υπηκοότητα, αφού έχει γεννηθεί στην Ελλάδα κι έχει τελειώσει δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο στην Ελλάδα κι έχει πάρει ήδη αριθμό πρωτοκόλλου ώστε να ορκιστεί στο Ελληνικό Σύνταγμα.

Τον Άντονι Φατιόν διεκδικούσαν όλες οι ομάδες, εκτός των 4 πρώτων ΠΑΕ της βαθμολογίας, κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.»

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ

Κούγιας : Μόνο τη φορολογική μου

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας αποφάσισε να κινηθεί στο πνεύμα της δήλωσης του νέου τεχνικού Άγγελου Αναστασιάδη που είπε ότι η μόνη δήλωση που κάνει είναι η φορολογική:

«Τις τελευταίες μέρες και αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την οποία πανηγυρίσαμε με τους 15.000 οπαδούς μας, έχω γίνει σοφότερος και σαν άνθρωπος και σαν εγγυητής του μέλλοντος της ΑΕΛ.

Έχω γίνει σοφότερος για το πώς αντιμετωπίζουν την ΑΕΛ κάποιοι από τους οπαδούς μας, έχω γίνει σοφότερος για το πώς αντιμετωπίζουν την ΑΕΛ κάποιοι από τους παλαιμάχους μας, έχω γίνει σοφότερος για το πώς αντιμετωπίζουν την ΑΕΛ κάποιοι από το περιβάλλον των προηγούμενων ιδιοκτητών κι έχω να δηλώσω για πρώτη και τελευταία φορά το εξής:

Αγαπώ όλους τους οπαδούς μας ακόμη κι όταν δηλώνουν κάτι άσχημο για μένα, αγαπώ όλους τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και αν ακόμη συνεχίσουν να με θέλουν, θα παίζω ποδόσφαιρο μαζί τους κι όσο για κάποιους από το περιβάλλον των παλιών ιδιοκτητών, το μόνο που έχω να πω είναι ότι έκανα πολύ μεγάλο λάθος που ασχολήθηκα μαζί τους, έστω και χωρίς ονοματεπώνυμα. Άλλωστε, τους έχουν μάθει από την καλή και από την ανάποδη οι παλιοί ιδιοκτήτες.

Από δω και πέρα παιδιά, όπως είπε και ο Άγγελος Αναστασιάδης, δήλωση θα κάνω όταν θα πρέπει να κάνω τη φορολογική μου δήλωση. Ο λίγος χρόνος που μου απομένει από τις οικογενειακές και επαγγελματικές μου υποχρεώσεις είναι αφιερωμένος όλος στην ΑΕΛ και είμαι βέβαιος ότι μαζί με τον κ. Αναστασιάδη, μαζί με τον Θωμά τον Κυπαρίσση, μαζί με τους παίκτες που θα παραμείνουν, μαζί με τους παίκτες που θα έρθουν και μαζί με τις ακαδημίες μας και τους προπονητές τους, αλλά κυρίως τους οπαδούς μας, θα ξανακάνουμε την ΑΕΛ μεγάλη.

Δυστυχώς για κάποιους από εσάς αυτοί που με εμπιστεύτηκαν και διέθεσαν το κύρος τους, αλλά και όλο τους το είναι για να με βοηθήσουν, μέχρι σήμερα έχουν απολαύσει μαζί με τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας μόνο επιτυχίες και χαρές».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΛΕΞΙΔΑΣ:

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

Με αφορμή χθεσινή τοποθέτηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛ Βαγγέλης Πλεξίδας έκανε την παρακάτω δήλωση: «Δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση με τον κ. Κούγια και δεν είναι δυνατόν να μου αφαιρέσει το δικαίωμα να μιλάω. Εξελίσσονται δικαστικές διαδικασίες οι οποίες θα αναδειχθούν σε λίγες μέρες. Αυτά προς τα παρών…»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass