ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Σάκης Τσιώλης: Η ΑΕΛ είναι πάνω απ’ όλα

* Η καλύτερη δήλωση έρχεται μέσα από την πορεία και τις πράξεις των ανθρώπων

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2016 11:15

 

Του Σωτ. Κέλλα

Ο Σάκης Τσιώλης βρέθηκε προχθές στο στόχαστρο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια, αλλά ο προπονητής αυτή τη στιγμή δείχνει να κρατάει την ...υπογραφή που έβαλε μαζί με τον κ. Κούγια σε ένα χαρτί που ανέφερε: "Υπήρξε διαφωνίας στον σχεδιασμό της ομάδας και στην επάνδρωση του προπονητικού τιμ της πρώτης ομάδας".

Για τον λόγο αυτό δεν επιθυμεί καμία αντιπαράθεση με τον ιδιοκτήτη αφού ο κ. Κούγιας είναι αυτός που, όπως έλεγε το φιλικό του περιβάλλον, επέλεξε την οικονομική του αμοιβή ενώ για το προπονητικό τιμ είναι αυτό που συνεργάζονταν επί πολλά χρόνια ο προπονητής. Οι προτάσεις Τσιώλη έγιναν ήδη γνωστές όπως παράδειγμα τα ονόματα των συνεργατών του (αρκετούς θα τους πλήρωνε ο ίδιος), ενώ σίγουρα η λύπη του ήταν όταν ήθελε μαζί του στη φιέστα της ομάδας να βρεθούν και ο Κυριλλίδης με το γιο του που τους είχε άμεσους συνεργάτες στο τεχνικό τιμ. Μάλιστα όταν τους φώναξε να είναι μαζί στη φιέστα αρνήθηκαν για να μην τον φέρουν σε δύσκολη θέση.

Από κει και πέρα σχετικά με τους μεταγραφικούς στόχους(δεν αναφέρθηκε το όνομα του Μαγέφσκι) ο Τσιώλης είπε μόνο χαρακτηριστικά παικτών(ώστε να ταιριάζουν στην τακτική που θέλει να ακολουθήσει) και όχι ονόματα, ενώ ζήτησε οκτώ παίκτες στη συνάντηση που είχε στο γραφείο του κ. Κούγια (είχε προγραμματιστεί αμέσως μετά τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό στο σπίτι του ιδιοκτήτη) την περασμένη Πέμπτη.

Πάντως όπως έλεγε το φιλικό του περιβάλλον ο Τσιώλης στη Λάρισα πέτυχε απόλυτα τον στόχο του παρά το βαθμολογικό ντεσαβαντάζ ενώ χάρηκε που πολλοί φίλοι απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας έρχονταν να τον δούνε μετά τα παιχνίδια της ομάδας, ενώ ευχαριστεί και τον κ. Κούγια, ανεξάρτητα από τον χωρισμό τους, γιατί μετά από 28 χρόνια επέστρεψε στην ΑΕΛ σε μία επιτυχημένη γι' αυτήν χρονιά.

Ο Σάκης Τσιώλης προχώρησε στην παρακάτω λακωνική δήλωση:

«Αποχαιρετώ την ομάδα της AEΛ και τον κόσμο της Λάρισας με υπερηφάνεια για όλα όσα κατορθώσαμε μαζί. Με την αφοσίωση των παικτών, τον ενθουσιασμό των φιλάθλων και τη στήριξη της διοίκησης εκτελέσαμε την αποστολή μας με ήθος και αξιοπρέπεια.

Για όλα τα υπόλοιπα που γράφονται αυτές τις ημέρες και γιατί η AEΛ είναι πάνω από ονόματα και πρόσωπα δεν χρειάζεται να κάνω δηλώσεις άλλωστε η καλύτερη δήλωση έρχεται μέσα από την πορεία και τις πράξεις των ανθρώπων.

Σας ευχαριστώ για την εκτίμηση και την αγάπη σας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass