ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΗ

Για τις γυναίκες της καρδιάς μας...

* Μυρτώ και Ασπασία οι νικήτριες στον αγώνα της ζωής τους

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2016 11:04

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.Λεωνίδας Τζέκας

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα στο στάδιο Αλκαζάρ, όπου διεξήχθη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους παλαίμαχους της ΑΕΛ και του Άρη Θεσσαλονίκης, με στόχο να βοηθηθούν οικονομικά οι οικογένειες της Μυρτώς και της Ασπασίας, δύο παιδιών που έπεσαν θύματα κακοποίησης και είναι καθηλωμένες σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Τα δύο κορίτσια έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση χειροκροτήθηκαν θερμά για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν και όλοι ευχόμαστε να αναδειχθούν νικήτριες, στον αγώνα της ζωής τους.

Πριν ξεκινήσει το φιλικό, οι παλαίμαχοι των δύο ομάδων, η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και η ΕΠΑ Θεσσαλίας απένειμαν πλακέτες στις δύο κοπέλες, ενώ δόθηκαν φανέλες της ΑΕΛ και προσφέρθηκαν ανθοδέσμες.

Σε ομιλίες τους ο γενικός διευθυντής της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας κ.Ρέγκολα όπως και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής κ.Μπακούρας τόνισαν πως βοήθεια σε συνανθρώπους μας που δίνουν τον αγώνα της ζωής πρέπει να προσφέρεται από όλους μας, ενώ το ίδιο επισήμαναν από την πλευρά τους και οι παλαίμαχοι των δύο ομάδων.

Επίσης και ο Σύνδεσμος Προπονητών Λάρισας με την ΕΠΣΛ τίμησαν τα κορίτσια, πλακέτα δε απένειμαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ στο σωματείο SAVE M.O.Ρ.ΑΣ.

Τις ευχαριστίες τους εξέφρασαν οι οικογένειες των δύο κοριτσιών, σε όλους που συνέβαλαν για τη διοργάνωση του αγώνα και τη μεγάλη στήριξή τους, ηθική και οικονομική.

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ βράβευσαν παράλληλα την κόρη του πρώην άσου των «βυσσινί» Γιάννη Αλεξούλη, Λίλη για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 και για την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, στο Άμστερνταμ και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Χάλκης Μιλτιάδη Κόκκαλη, για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ 2-2

Στο αγωνιστικό κομμάτι έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου έδειξαν πως δεν ξεχνούν αυτό που αγάπησαν κατά το παρελθόν και με περίτεχνες ενέργειες, πρόσφεραν όμορφο θέαμα.

Με την ΑΕΛ αγωνίστηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας, ενώ με τον Άρη ο Παναγιώτης Κατσιαρός που έπαιξε και στην ΑΕΛ. Επίσης, ο Λεωνίδας Μπακούρας αγωνίστηκε τόσο με τους παλαιμάχους της ΑΕΛ, όσο και με τους παλαιμάχους του Άρη.

Ο Άρης προηγήθηκε 0-2 χάρη σε δύο γκολ που σημείωσε ο Γιώργος Χατζόγλου στο πρώτο ημίχρονο και...απάντησε στην επανάληψη ο Γιάννης Βασιλείου ο οποίος με δύο τέρματα που πέτυχε, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ρεσιτάλ διαιτησίας των Στέλιου Νίτσα, Αντώνη Ζήλου, Χρήστου Μαστοροδήμου.

ΑΕΛ(Νίκος Βλαχούλης): Παπαδόπουλος, Ράμμος, Σελιώνης, Παπαντωνίου, Κολομητρούσης, Κούγιας, Μπακούρας, Γιάννης Τσακμακίδης, Λιάπης, Βουτυρίτσας, Παραφέστας(Αγοραστός, Σταματίου, Λόης, Βασιλείου, Παγκαρλιώτας, Παπαρίζος, Μπακογιάννης, Γκόλαντας, Τσιτσιλής, Τσώτσος, Νασιάκος, Φώτης Πλίτσης, Βαγγέλης Κώτσιος, Μίμης Τσακμακίδης, Δοδοντσάκης, Ντόσας.

Επίσης στο γήπεδο ήταν και οι: Αργυρούλης, Γιάννης Γκαλίτσιος, Αλεξούλης, Ζάμπας, Μαουσίδης, Ανδρεούδης, Μιχαήλ, Γιώργος Πλίτσης, Τσολάκης, Μπεριτζάς και ο πρώην διοικητικός της ΠΑΕ ΑΕΛ ο κ.Λόκας).

ΑΡΗΣ(Κώστας Τσίλιος-προπονητής, Ιωάννης Βένος-πρόεδρος): Κλήμης Γούναρης, Δράμπης, Αναγνώστου, Κάκκαλης, Μιχαλήτσιος, Οικονομίδης, Μπουγιουκλής, Χατζηεμμανουλίδης, Κασσάς, Σίμος, Πασιαλής, Σίτσας, Τολούδης, Μποΐκογλου, Τζιφόπουλος, Χατζόγλου, Μπαλτίδης, Δρογαλάς, Μπιμπισίδης, Παπαμιχαήλ, Κατσιαρός, Κολτσίδας, Σουργούτσης, Χαραλαμπίδης, Χρηστίδης, Σπυρίδων, Μπακούρας, Σκούτας.

*Από την πλευρά του Δήμου Λαρισαίων στο Αλκαζάρ βρέθηκε ο Γιώργος Κωσταρόπουλος, γιατρός αγώνα ήταν ο Χρήστος Χατζούλης, ενώ και μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στάθηκαν αρωγοί στην εκδήλωση, με την παρουσία τους.

*Χορηγός επικοινωνίας ήταν η «Ε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass