ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΗ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιορτή στη Φιλιππούπολη

* Με απονομές, βραβεύσεις και φιλικό από τα παιδιά των ακαδημιών * Στις 17:00 το τελευταίο παιχνίδι των μπαράζ κόντρα στον Διαγόρα Σεβαστής

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2016 8:10

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ο υδράργυρος σιγά-σιγά ανεβαίνει, το καλοκαίρι ήρθε και σήμερα στη συνοικία της Φιλιππούπολης είναι μια καθαρά γιορτινή ημέρα, καθώς το καμάρι της ο ιστορικός Απόλλωνας πανηγυρίζει την άνοδό του, στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Στις 17:00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης θα διεξαχθεί το τελευταίο παιχνίδι των «κυανόλευκων» για τη φετινή σεζόν, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου(6ος όμιλος).

Αντίπαλοι θα τεθούν ο Απόλλωνας και ο Διαγόρας Σεβαστής, δυο ομάδες που εξασφάλισαν ήδη την άνοδο και ήταν οι καλύτερες σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Άλλωστε είναι αήττητες στους 5 αγώνες που έδωσαν και έχουν στο ενεργετικό τους από 10 γκολ, ενώ στο παθητικό τους ο Απόλλωνας δέχθηκε μόνο 2 τέρματα, ενώ η ομάδα της Κατερίνης 3 τέρματα.

Η λαρισινή ομάδα γιορτάζει λοιπόν την επιστροφή της στη Γ’ Εθνική ύστερα από πολλά χρόνια, στη φιέστα που θα λάβει χώρα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και την οποία διοργανώνει η διοίκηση του συλλόγου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός της απονομής του βαρύτιμου κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ορισμένες βραβεύσεις προσώπων που στήριξαν τη φετινή προσπάθεια του συλλόγου.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου θα διεξαχθεί αγώνας από τα παιδιά των ακαδημιών όπου έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα η διοίκηση, όπως και μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια ο Απόλλωνας Λάρισας θα τιμήσει τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστό για την έμπρακτη στήριξη προς τον σύλλογο, τον χορηγό φανέλας Σαμαρά, αλλά και τον γιατρό Γιώργο Μπασδέκη για την πολύτιμη συνδρομή του.

Ακολούθως θα γίνει η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣΛ καθώς και του κυπέλλου από τη διοίκηση της Ένωσης , ενώ από την πλευρά των παλαιμάχων του συλλόγου θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στην ομάδα για την επιστροφή της στη Γ’ Εθνική.

-Από αγωνιστικής πλευράς επανέρχεται ο Κολιός που εξέτισε την ποινή του, ενώ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μπόντε, Λιλολάρι, ο τιμωρημένος Γιώργος Κουρδής και ο Σκάκος, που απέχει των προπονήσεων.

Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μπρέλλας, Κουρδής Τ., Αντωνόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γεωργούλης, Φλώρος, Χατζής, Παλάσκας, Κολοβός Κουβελάς, Νάστας, Ιωαννίδης, Κυριάκος, Κούρο, Σκούπρας, Κολιός, Τσούντσουρας, Σάρα.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Τον σημερινό αγώνα στη Φιλιππούπολη θα διευθύνει ο κ.Στυλιανός Λεωνίδας της ΕΠΣ Τρικάλων, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους κ.Χρήστο Δόσκορη και Βασίλη Καλύβα από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, ενώ παρατηρητής ορίσθηκε ο κ. ΓιάννηςΤζίκας από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

-Απόλλων Λ.-Διαγόρας Σεβαστής

-Ηρακλής Β.-Α.Ο.Σελλάνων

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

17.00 Απόλλων Λ.    10-2    13

17.00 Διαγόρας Σεβαστής   10-3    11

...................................

Α.Ο. Σελλάνων          3-9      4

Ηρακλής Βόλου         3-12    0

ΜΙΧ.ΖΙΩΓΑΣ:

Ο Απόλλωνας

έχει ιστορία

και μέλλον

Ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας που με τον ακούραστο συνεργάτη του Μιχάλη Μπίζιο οδήγησαν την ομάδα στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, σε δηλώσεις του για τον σημερινό αγώνα-γιορτή, τόνισε τα εξής: «Σίγουρα είμαστε όλοι χαρούμενοι, διότι μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά με κόπους και θυσίες, η ομάδα ανεβαίνει στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Ο Απόλλωνας έχει ιστορία αλλά και μέλλον, διότι κινείται σε σωστή κατεύθυνση.

Αξίζουν για πολλοστή φορά πολλά μπράβο στους πρωταγωνιστές που είναι τα παιδιά, στον πρόεδρο κ. Μαντζανά και στους συνεργάτες του, όπως επίσης και σε αυτούς που βοήθησαν για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.

Σήμερα γιορτάζουμε όλοι και από αύριο πρέπει να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την καινούργια σεζόν.

Ο Απόλλωνας είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστήσει και στη Γ΄ Εθνική, να εκπροσωπήσει επάξια το λαρισινό ποδόσφαιρο.

Έχει το μέταλλο του πρωταθλητή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass