ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΖΙΩΓΑ-ΜΑΤΖΑΝΑ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Οδεύουν προς ανανέωση της συνεργασίας τους

*Αντίστροφη μέτρηση για την κυριακάτικη φιέστα του Απολλωνα και την απονομή των κυπέλλων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2016 8:01 | Τελευταία ενημέρωση: 02 Ιουν 2016 8:09

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Μπορεί τυπικά να απομένει το παιχνίδι της Κυριακής για να κλείσει η φετινή χρονιά στον Απόλλωνα Λάρισας, ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου σκέφτονται ήδη για την επόμενη ημέρα, δηλαδή για την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρώτες κινήσεις έγιναν και αφορούν στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, ενώ τη σκυτάλη θα πάρουν στη συνέχεια οι αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, τα μεταγραφικά και ο σχεδιασμός της προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα, συνάντηση με τον τεχνικό Μιχάλη Ζιώγα είχε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Ματζανάς, προκειμένου να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους. Από την πλευρά των ανθρώπων του Απόλλωνα Λάρισας υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για το έργο του έμπειρου τεχνικού και η διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία τους και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι έκδηλη. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα γεγονός που άφησε να εννοηθεί ότι η ανανέωση της συνεργασίας είναι πολύ πιθανή, αν όχι θέμα χρόνου. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν ανακοινώθηκε κάτι επίσημα, καθώς έπεται και νέα συνάντηση στην οποία αναμένεται να οριστικοποιηθεί το θέμα. Πάντως ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας, κ. Ματζανάς παρουσιάστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος χωρίς ωστόσο να σχολιάσει κάτι περαιτέρω, ενώ ικανοποίηση από τη φετινή συνεργασία υπάρχει και από την πλευρά του κ. Ζιώγα.

Σε ό,τι αφορά στις αλλαγές που αναμένονται στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι πολλές. Μετά τη σχετική εισήγηση από τον προπονητή, θα γίνει συζήτηση της διοίκησης με όλους τους παίκτες (με καθέναν ατομικά) προκειμένου να υπάρχει μια πρώτη εικόνα, πριν γίνουν οι οποιεσδήποτε κινήσεις στη συνέχεια.

ΧΩΡΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Εν τω μεταξύ, η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι στη Φιλιππούπολη με αντίπαλο τον Διαγόρα Σεβαστής συνεχίζεται με κανονικούς ρυθμούς. Ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Κουρδή και τους τραυματίες Λιλολάρι και Μπόντε, ενώ είναι ευχάριστο ότι ο Κούρο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Σε ό,τι αφορά στη φιέστα που ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Απόλλωνα, μάλλον θα είναι μία λιτή εκδήλωση στην οποία οι παλαίμαχοι των «κυανολεύκων» θα απονείμουν κύπελλο στην ομάδα για την επιστροφή της στη Γ’ Εθνική και φυσικά η ΕΠΣΛ θα απονείμει το κύπελλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

ΦΙΛΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

Φιλική βραδιά για την ομάδα του Απόλλωνα διοργάνωσαν σε καφετέρια της πόλης πρώην διοικητικοί και εξωδιοικητικοί του συλλόγου. Στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε σε οικογενειακό κλίμα οι φίλοι του συλλόγου συνεχάρησαν τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία για τη φετινή επιτυχημένη χρονιά και τους ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass