ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΤΣΙΩΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

Έξι θέσεις, οκτώ μεταγραφές

*Παρουσιάζεται στον Αλέξη Κούγια επίσης ο σχεδιασμός και η στελέχωση

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2016 11:00

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ της Σούπερ Λίγκ άρχισε να σχεδιάζεται και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς. Το πρώτο ραντεβού μεταξύ του τεχνικού Σάκη Τσιώλη και του ιδιοκτήτη της ομάδας Αλέξη Κούγια έγινε στο σπίτι του δεύτερου ενώ δεύτερο θα γίνει μάλλον σήμερα στην Αθήνα όπου πλέον μένει μόνιμα ο Τσιώλης ενώ ο κ.Κούγιας χθες ήταν στην Άρτα, επέτρεψε στη Λάρισα και θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί για Αθήνα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσιώλης συζήτησε τόσο με τον Αλέξη Κούγια όσο και με τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Κυπαρίσση την ενίσχυση της ομάδας σε έξι θέσεις. Αυτές είναι του σέντερ φορ, του στόπερ, του αμυντικού χαφ, του επιθετικού χαφ και δύο πλάγιων επιθετικών. Το σύνολο των παικτών που θα αποκτηθούν θα είναι οκτώ ενώ ίσως ορισμένοι παίκτες παρότι έχουν μεγάλης διάρκειας συμβόλαια θα γίνει μια συζήτηση για να αξιοποιηθούν καλύτερα ώστε στο μέλλον να είναι πολυτιμότεροι για τη λαρισινή ομάδα.

Βέβαια υπάρχουν δύο ακόμα θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα, αυτό της προετοιμασίας και των ανθρώπων που θα πλαισιώσουν τον Σάκη Τσιώλη. Η προετοιμασία θα γίνει σε τρία στάδια, το πρώτο στη Λάρισα, το δεύτερο στην Ελλάδα και το τρίτο στο εξωτερικό με προτίμηση χώρα της Βόρειας Ευρώπης όπου πάνε κι άλλες ομάδες για να δοθούν φιλικά παιχνίδια.

Σχετικά με τη στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος θα γίνει μια συζήτηση για τα άτομα που θέλει ο Σάκης Τσιώλης ενώ θα παραμείνει λογικά και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο.

Το πλάνο του Τσιώλη για τον προγραμματισμό, τον σχεδιασμό και την οργάνωση είναι έτοιμο και δεν αποκλείεται μετά τη συνάντηση που θα γίνει με τον Αλέξη Κούγια να δοθεί στη Λάρισα συνέντευξη Τύπου ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος για τις επόμενες κινήσεις που είναι ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. Άλλωστε ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε στην «Ε» ότι θα γίνουν διαλεχτές μεταγραφές.

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Σήμερα μια ομάδα της ΑΕΛ με νέους και υπό δοκιμή παίκτες θα παίξει φιλικό παιχνίδι στην Ελασσόνα με την τοπική ομάδα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Τσιώλης και οι παίκτες ευχαριστούν τον προϊστάμενο του Μουσείου της Ακρόπολης Θανάση Μάρδα για τη φιλοξενία την περασμένη Κυριακή το πρωί , πριν τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό, στο πολιτιστικό μνημείο και την ξενάγηση στον συγκεκριμένο χώρο. Ήταν μια διαφορετική εμπειρία για όλη την οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass