ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αύριο το ραντεβού Κούγια Τσιώλη

*Και αρχίζει ο σχεδιασμός για την καινούργια σεζόν *Χθες δοκιμάσθηκε στα Δένδρα και ο γιος του Χρήστου Αρδίζογλου

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2016 10:30

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Αύριο θα συναντηθούν-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στη Λάρισα, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη, όπου και θα επισημοποιήσουν  σε συνέντευξη Τύπου, την ανανέωση της συνεργασίας.

Πάντως από πληροφορίες που μας δόθηκαν, οι δυο τους συναντήθηκαν προχθές στην Αθήνα και ξεκίνησε ουσιαστικά ο σχεδιασμός  για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός έχει κάνει την έκθεσή του για το ποιοι παίκτες πρέπει να αποκτηθούν, ώστε η ομάδα όχι απλά να έχει μια καλή παρουσία στη Σούπερ Λίγκα, αλλά να προσπαθήσει να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα και να ικανοποιήσει τις προσδοκίες, των χιλιάδων φίλων της.

ΗΜΕΡΑ ΔΟΚΙΜΩΝ

Κατά τα άλλα, η χθεσινή ήταν ημέρα δοκιμών στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, όπου δοκιμάστηκαν  παρουσία των συνεργατών του κ.Τσιώλη συνολικά 25 ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, ώστε να πλαισιωθούν με τους καλύτερους, οι ομάδες Κ-17 και Κ-20 των «βυσσινί», την ευθύνη των οποίων θα έχει ο Κώστας Κολομητρούσης.

Ανάμεσά τους ήταν και ο γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Χρήστου Αρδίζογλου, που αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και άφησε καλές εντυπώσεις. Είναι δε γεννημένος το 1997. Σήμερα το απόγευμα στα Δένδρα θα συνεχισθούν οι δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών.

ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Αύριο εν τω μεταξύ μια ομάδα της ΑΕΛ θα αγωνισθεί στις 17:30 στο δημοτικό στάδιο της Ελασσόνας, σε φιλική αναμέτρηση με τον Π.Ο.Ε.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι  της ελασσονίτικης ομάδας θα είναι μια γιορτή  για την επαρχία της Ελασσόνας και καλούνται οι φίλαθλοι να γεμίσουν το γήπεδο και  να αποθεώσουν την πρωταθλήτρια της Football League, για την επιστροφή της στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα η ΑΕΛ θα τιμηθεί από τον ΠΟΕ και θα ακολουθήσει δεξίωση μετά το παιχνίδι για τους «βυσσινί», σε ταβέρνα της περιοχής.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε χθες στην ΑΕΛ η Λαμία, όπου αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Λαμία θα ήθελε να συγχαρεί την ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ 2015-2016 και να της ευχηθεί καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα και να επιτευχθούν οι στόχοι της».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass