ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΑΕΛ

Νίκη και στο ματς με τον Αχαρναϊκό

*Αν «στραβοπατήσει» η Κέρκυρα θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2016 12:00

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος της Football League την ερχόμενη Κυριακή 29 Μαΐου και η ΑΕΛ έχει ως στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα στο Μενίδι κόντρα στον Αχαρναικό, ώστε στην περίπτωση που «στραβοπατήσει» η Κέρκυρα στον Εύοσμο, να ανέβει ως πρωταθλήτρια στην Σούπερ Λίγκα.

Οι «βυσσινί» επέστρεψαν χθες το πρωί στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε από τον τεχνικό τους, Σάκη Τσιώλη.

Ο Καρδιτσιώτης προπονητής τους συνεχάρη για την πολύ καλή εικόνα που έδειξαν στην αναμέτρηση με τα Χανιά και χάρηκαν διπλά οι 15:000 φίλοι της ομάδας, τόσο το παιχνίδι όσο και τη φιέστα που ακολούθησε.

Τους ζήτησε να αγωνισθούν το ίδιο σοβαρά και στο κυριακάτικο ματς, όπου θα δοθούν ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα.

Η ΑΕΛ θα αγωνισθεί για να πάρει το τρίποντο και θα περιμένει την εξέλιξη του αγώνα Αγροτικού Αστέρα-Κέρκυρας, για να δει αν θα είναι πρωταθλήτρια της φετινής περιόδου.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΛ

Ο αγώνας για την 34η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Football League μεταξύ των ΠΑΕ Καλλιθέα-ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 (Κυριακή 29/5 ώρα 17:45) δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, όπως είχε αρχικά οριστεί, μετά από αίτημα του καναλιού.

Στη θέση του θα μεταδοθεί ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ Νέος Αχαρναϊκός-ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αναλυτικά η 34η αγωνιστική

Κυριακή 29 Μαΐου

17:45 Λαμία-Πανελευσινιακός OTE Sport 2 HD

17:45 Καλλιθέα-Παναχαϊκή

17:45 Αχαρναϊκός-ΑΕΛ OTE Sport 5 HD

17:45 Αγρ. Αστέρας-Κέρκυρα OTE Sport 3 HD

17:45 Χανιά-Παναιγιάλειος

17:45 Κισσαμικός-Αναγέννηση Κ.

17:45 Πανσερραϊκός-Απόλλων Σμύρνης

Ζάκυνθος- Εργοτέλης 3-0 α.α.

Ολυμπιακός Β.-Τρίκαλα 0-3 α.α.

ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League κάλεσε σε απολογία για αύριο Παρασκευή 27/5 και ώρα 10:30 π.μ. τις παρακάτω Π.Α.Ε. και φυσικά πρόσωπα:

1) ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ για παράβαση των άρθρων 1,2,3,4,5,6,13,14,15 εδ.α΄,παρ.3 εδ.α,υποπαρ.Β περ.ε και ζ', παρ.7 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και 15 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Επαγγελματικών Ομάδων (αγώνας της 22/05/2016 με ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ).

2) ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ για παράβαση των άρθρων 1,2,3,4,5,6,13,14 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, 1,2,11 παρ.1, 15 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Επαγγελματικών Ομάδων, 1 και 6 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος της Football League 2015-2016 (αγώνας της 22/05/2016 με ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «SAVE MORAS»

H ΠΑΕ ΑΕΛ στο ημίχρονο του αγώνα με τα Χανιά, τίμησε τον διεθνή Λαρισαίο ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα και το έργο του συλλόγου «Save Moras» για την αντιμετώπιση των περιστατικών καρκίνου μυελού των οστών.

Ο Βαγγέλης Μόρας πήρε το μικρόφωνο και μίλησε από το κέντρο του γηπέδου στο κοινό του AEL FC ARENA για την ΑΕΛ, τον άδικο και πρόωρο χαμό του αδελφού του Δημήτρη και την αποστολή του "Save Moras". Συγκίνησε όλους τους παρευρεθέντες με τα λόγια του κι ευχήθηκε για την άνοδο της ΑΕΛ.

O σύλλογος στη σελίδα του στο facebook δημοσίευσε τα εξής:

Μια μεγάλη γιορτή για την άνοδο της ΑΕΛ!

Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη σύσσωμη υποστήριξή της...

Για την ευαισθητοποίησή της και την άμεση κινητοποίηση ώστε να συμμετάσχουμε σε αυτή τη γιορτή...

Για τη βράβευση του Βαγγέλη Μόρα που αντικατοπτρίζει την επιθυμία του Δημήτρη:

το Save M.ΟΡ.Α.Σ. Για τη δυνατότητα που μας έδωσε ώστε να μεταδοθεί το μήνυμα της δωρεάς μυελού των οστών σε 15.000 άτομα... Σας ευχαριστούμε!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass