Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ

Ανυπομονησία για τη μεγάλη γιορτή

* Πολλές εκπλήξεις ετοιμάζει η ΠΑΕ ενώ θα τιμηθεί και ο Βαγγέλης Μόρας

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2016 12:00 | Τελευταία ενημέρωση: 20 Μαϊ 2016 14:40

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με ανυπομονησία περιμένουν οι χιλιάδες φίλοι της ΑΕΛ τη φιέστα για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, που θα πραγματοποιηθεί μετά την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τα Χανιά.

Η ΠΑΕ ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα που είναι η ΑΕΛ και επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια…ταλαιπωρίας, εκεί όπου πρέπει να αγωνίζεται.

Το βέβαιο είναι ότι οι υπεύθυνοι που διοργανώνουν την εκδήλωση, προσπαθούν να έχει η όλη διαδικασία… άρωμα Τσάμπιονς Λιγκ.

Από κει και πέρα τα αγωνιστικά περνούν σε δεύτερη μοίρα, η ΑΕΛ θέλει δύο νίκες στους αγώνες με τα Χανιά(εντός έδρας) και με τον Αχαρναϊκό(εκτός έδρας), ώστε σε περίπτωση που «στραβοπατήσει» η Κέρκυρα, να αναδειχτεί πρωταθλήτρια της Football League.

Χθες η προπόνηση έγινε στο AEL FC ARENA, οι παίκτες σκέφτονται και αυτοί τον αγώνα με τα Χανιά, ενώ ο Σάκης Τσιώλης πιθανότατα θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νέα πρόσωπα, καθώς είναι και δεδομένες οι απουσίες των Ουρτάδο, Κομεσίδη και Γιοβάνοβιτς.

Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς συμμετείχε χθες κανονικά το πρόγραμμα που περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις τακτικής και ακολούθησε μίνι οικογενειακό δίτερμα.

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά, η ΑΕΛ είναι ομάδα Σούπερ Λίγκας, εμείς που ζήσαμε μεγάλες στιγμές είμαστε διπλά χαρούμενοι για την επιστροφή στα σαλόνια και ο κόσμος της Λάρισας πρέπει να στηρίξει και τη νέα σεζόν, τη σοβαρή προσπάθεια που θα γίνει», τόνισε ο Λάζαρος Κυριλλίδης, παλαίμαχος παίκτης των «βυσσινί» και άμεσος συνεργάτης του τεχνικού Σάκη Τσιώλη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗΣ ΤΙΚΑΣ

Ο 35χρονος ρέφερι, Τριαντάφυλλος Τίκας, από τον Σύνδεσμο Καρδίτσας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τα Χανιά στο AEL FC ARENA (Κυριακή 22/05, 17:45). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ στην εκτός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 3-0 για το Κύπελλο Ελλάδος. Βοηθοί του ο Χρήστος Τζιαμπάσης από τον σύνδεσμο Κοζάνης και ο Θεόδωρος Τζιουβάρας επίσης από τον σύνδεσμο Κοζάνης. Τέταρτος θα είναι ο Νικόλαος Μαρόπουλος από την Ημαθία και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Χαράλαμπος Κωστούδης από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

 

Οι οργανωμένοι σύνδεσμοι φιλάθλων της ΑΕΛ σε ανακοινώσεις τους αναφέρουν τα εξής:

Μοnsters: «Ενημερώνουμε πως συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα με τα Χανιά. Ώρες διάθεσης σήμερα και αύριο 20:00 με 23:00, Κυριακή από τις 14:00. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο ψηστήρι στον σύνδεσμο σήμερα μετά τις 21:00.

Σ.Φ. Αλκαζάρ: « Εισιτήρια για το παιχνίδι με τα Χανιά και Psychedelic Party! Ενημερώνουμε τον κόσμο της ΑΕΛ ότι είναι σε διάθεση τα εισιτήρια για το κυριακάτικο, καθημερινά από τα γραφεία του Συνδέσμου στην Ψαρρών 2 και ώρες 20.00 - 23.00 το βράδυ, όπως επίσης και για το μεγάλο psychedelic party που διοργανώνουμε αύριο Σάββατο. Όλοι εκεί…»

ΕΧΑΣΕ ΕΞΙ ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο Απόλλων Σμύρνης έχασε και επίσημα έξι βαθμούς εξαιτίας της μεγαλύτερης γκέλας στην ιστορία του, καθώς αγνοώντας τους κανονισμούς χρησιμοποίησε έξι αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές ταυτόχρονα. Και όλα αυτά για το περίφημο εκτός έδρας ματς με τον Πανελευσινιακό, το οποίο κέρδισε στο χορτάρι στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων, αλλά πλέον αυτό είναι ως μη γενόμενο. Το τρίποντο το πήραν οι «σταχυοφόροι» με 3-0 στα «χαρτιά» και έφτασαν τους 31 βαθμούς (ανάσα στη μάχη παραμονής), ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα δώσει μάχη με τη Λαμία, αφού έχουν από 57 πόντους για την κατάκτηση της 4ης θέσης!

Η συγκεκριμένη υπόθεση εκδικάστηκε στις 14 Απριλίου αλλά τουλάχιστον η ουσία είναι πως… ξεμπλοκαρίστηκε το σύστημα.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει τα ακόλουθα: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League εξέδωσε την παρακάτω απόφαση: Συνεκδικάζοντας, κατ' αντιμωλία απασών των Π.Α.Ε., την ένδικη αυταπαγγέλτως ασκηθείσα πειθαρχική δίωξη, την ένδικη ένσταση και τις ένδικες δύο (2) καταγγελίες.

α) Δέχεται ότι η εγκαλούμενη Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της εκφώνησης απρεπούς συνθήματος.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ την χρηματική ποινή ύψους χιλίων (1.000) ευρώ.

β) Δέχεται τυπικά την ένδικη ένσταση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ και απορρίπτει αυτήν, ως μη νόμιμη.

Διατάσσει την κατάπτωση του χρηματικού παραβόλου υπέρ της διοργανώτριας αρχής.

γ) Δέχεται αμφότερες τις ένδικες καταγγελίες των Π.Α.Ε. Π.Α.Ε. ΚΑΣΣΙΟΠΗ και Π.Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ τυπικά και κατ'ουσίαν.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ τις ποινές :

α) Απώλειας του αγώνα στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ τρία-μηδέν (3-0) από την ομάδα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

β) Χρηματικό πρόστιμο έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ

γ) Αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το Πρωτάθλημα Football League ΟΠΑΠ της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Διατάσσει την επιστροφή των κατατεθειμένων χρηματικών παραβόλων για τις ένδικες καταγγελίες.

δ) Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων πεντακοσίων (6.500) ευρώ

(αγώνας της 28-03-2016 με Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ)».

*Η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης κατέθεσε έφεση, για την ποινή που τις επιβλήθηκε.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Κέρκυρα    72

2. ΑΕΛ    72

3. Τρίκαλα     63

4. Απόλλων Σμύρνης  57

5. Λαμία 57

6. Κισσαμικός       51

7. Καλλιθέα 46

8. Αχαρναϊκός      44*

9. Πανσερραϊκός 40

10. Αναγέννηση Καρδίτσας       39

11. Παναιγιάλειος       38

12. Αγροτικός Αστέρας       37

13. Χανιά       35*

14. Ζάκυνθος        31

15. Πανελευσινιακός  31

16. Παναχαϊκή     28

17. Ολυμπιακός Βόλου -

18. Εργοτέλης -

Αφαίρεση 3 βαθμών από Απόλλων Σμύρνης (και μηδενισμός αγώνα), Καλλιθέα, Παναχαϊκή και Ζάκυνθο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass