ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Εντολή φιέστας από τον Κούγια

*Δύσκολο το σημερινό παιχνίδι στη Ζάκυνθο για την ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ(16.00, ΟΤΕ)

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2016 10:45

 

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ αγωνίζεται σήμερα στη Ζάκυνθο , θέλει έναν βαθμό για να εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα(αν δεν το καταφέρει σήμερα θα έχει δύο ακόμα ευκαιρίες με τα Χανιά εντός έδρας και τον Αχαρναϊκό εκτός) αλλά ήδη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας που πίστεψε από την αρχή πάρα πολύ στην ομάδα από χθες έδωσε εντολή να ετοιμαστεί φιέστα για τον αγώνα με τα Χανιά που θα γίνει αμέσως μετά τη λήξη με όλους τους συντελεστές που, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, κατάφεραν να πετύχουν το φετινό άθλο.

Μάλιστα επειδή η ΑΕΛ προσέχει τη νέα γενιά στον συγκεκριμένο αγώνα όλα τα παιδιά κάτω των 12 χρονών θα έχουν δωρεάν είσοδο στο γήπεδο ενώ θα υπάρχουν παρουσίες εκπλήξεις που δε θέλησε να αποκαλύψει ο Αλέξης Κούγιας.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΖΑΚΥΝΘΟ

Η πρώτη ευκαιρία για τη μαθηματική άνοδο της ΠΑΕ ΑΕΛ θα είναι σήμερα στη Ζάκυνθο κόντρα στη φερώνυμη ομάδα η οποία θέλει τη νίκη για να ελπίζει στην παραμονή στην κατηγορία. Ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης ήδη επισήμανε στους ποδοσφαιριστές τη δυσκολία του παιχνιδιού με βάση το κλίμα που έχουν δημιουργήσει οι αντίπαλοι αλλά παράλληλα τους είπε ότι η ζωή της ομάδας δεν τελειώνει στη Ζάκυνθο αλλά και οι γηπεδούχοι θα έχουν και αυτοί τις δικές τους ευκαιρίες για την παραμονή τους στα επόμενα παιχνίδια.

Ο προπονητής της ομάδας δούλεψε σκληρά στις τελευταίες προπονήσεις και δείχνει να ετοιμάζει τον Βέρτζο σε ειδικό ρόλο βάζοντας τον πάνω στον Ζαϊρί ενώ τον χρησιμοποίησε και αμυντικό χαφ που είχε πάει πολύ καλά στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.

Αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι δεν ετοιμάζει ο Τσιώλης και λογικά κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ξενοδόχοφ, στην άμυνα οι: Βέρτζος, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης,  στη μεσαία γραμμή ο Αναστασόπουλος θεωρείται σίγουρος και μια θέση θα παιχθεί μεταξύ Μπανούση και Λαμπρόπουλου. Στα πλάγια προβάδισμα έχουν Βαρέλα και Κουτσιανικούλης ενώ στην επίθεση θα είναι το δίδυμο των Μαρουκάκη και Καπού.

Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο Σάκης Τσιώλης είναι οι: Ξενοδόχοβ, Καβουσάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Βέρτζος, Σουλιώτης, Ρέντζας, Κοντοχρήστος, Μασούρας, Μονιάκης, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Πάτο, Βαρέλα, Ροβίθης, Χοτζάλι, Κουτσιανικούλης, Καπός, Μαρουκάκης.

Χθες η αποστολή έφθασε στη Ζάκυνθο έκανε ένα χαλάρωμα ενώ ο Τσιώλης σήμερα θα μιλήσει ατομικά στους παίκτες του και θα ζητήσει απ’ όσους  αγωνιστούν να έχουν πολλά τρεξίματα και να βάλουν τα «πόδια τους στη φωτιά» αφού προβλέπεται σκληρό παιχνίδι.

Στα αξιοσημείωτα ότι Ξενοδόχοφ και Βαρέλα θα παίξουν σε γνώριμο περιβάλλον αφού πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα της Ζακύνθου.

ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ

Μια επεισοδιακή ήττα με 2-1 είχε γνωρίσει η ΑΕΛ στο μοναδικό εκτός έδρας αγώνα που έχει γίνει μέχρι τώρα με τη Ζάκυνθο, στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου (σε αγώνα που έγινε στις 28 Ιανουαρίου 2015). Το σκορ είχε ανοίξει στο 19' ο τότε παίκτης της Ζακύνθου, Νίκο Βαρέλα, ο οποίος με ωραίο σουτ ύστερα από πάσα του Μπλέτσα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στη συγκεκριμένη φάση, μάλιστα, ο σκόρερ της Ζακύνθου τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί. Στο 36' Ο Αποστολίδης ανέτρεψε τον Οικονόμου, με αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης να καταλογίσει πέναλτι. Στο 44' ο Οικονόμου το εκτέλεσε εύστοχα και έγραψε το 2-0. Η ΑΕΛ μείωσε σε 2-1 στο δεύτερο ημίχρονο, στο 58'. Ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε κόρνερ, ο Δεληζήσης έπιασε την κεφαλιά και σκόραρε.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Νικόλαος Μακρυπόδης, από τον Σύνδεσμο Αχαΐας, θα διαιτητεύσει τη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Ζάκυνθο στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου. Βοηθοί του ο Ιωάννης Μπετσόγλου από τον σύνδεσμο Κορινθίας και ο Αντώνιος Γκοτσόπουλος από τον σύνδεσμο Αχαΐας. Τέταρτος θα είναι ο Νικόλαος Ρατσιάτος από την Αργολίδα και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Νικόλαος Σπυράκης από την Ε.Π.Σ. Λακωνίας.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σήμερα και με κοινή ώρα έναρξης (16:00), θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις για την 32η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Η Κέρκυρα θα πάρει χωρίς να ιδρώσει τους τρεις βαθμούς, καθώς ο προγραμματισμένος αγώνας με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν θα διεξαχθεί, καθώς η θεσσαλική ομάδα έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, ενώ η ΑΕΛ έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Ζακύνθου, που θέλει βαθμούς για να συνεχίσει να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία. Με τον ίδιο στόχο, ο Πανελευσινιακός, φιλοξενείται από τον -βαθμολογικά- αδιάφορο, Αχαρναϊκό. Συνοπτικά το πρόγραμμα της σημερινής αγωνιστικής έχει ως εξής (16:00):

Ολυμπιακός-Βόλου-Κέρκυρα      0-3 (άνευ αγώνα)

Τρίκαλα-Εργοτέλης        3-0 (α.α.)

Ζάκυνθος-ΑΕΛ OTE TV

Χανιά-Λαμία OTE TV

Απόλλων Σμύρνης-Αναγέννηση Καρδίτσας OTE TV

Αχαρναϊκός-Πανελευσινιακός

Κισσαμικός-Παναχαϊκή

Πανσερραϊκός-Παναιγιάλειος

Αγροτικός Αστέρας-Καλλιθέα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Κέρκυρα       31αγ.    69β.

 2. ΑΕΛ 31         69

 3. Απόλλων Σμύρνης     31       60

 4. Τρίκαλα        31       60

 5. Λαμία           31       54

 6. Κισσαμικός   31        48

 7. Καλλιθέα     31        46

 8. Αχαρναϊκός  30        41

 9. Αναγέννηση Καρδίτσας         31        39

10. Παναιγιάλειος          31       38

11. Πανσερραϊκός          31        37

12. Χανιά          30       35

13. Αγροτικός Αστέρας  31       34

14. Ζάκυνθος     31        31

15. Παναχαϊκή   31        28

16. Πανελευσινιακός      31        28

17. Ολυμπιακός Βόλου  30        10

18. Εργοτέλης   30        7

* Ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Εργοτέλης, έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και έχουν τιμωρηθεί με αφαίρεση εννέα βαθμών και δώδεκα βαθμών, αντίστοιχα. Από τις Καλλιθέα, Ζάκυνθο και Παναχαϊκή έχουν αφαιρεθεί από τρεις βαθμοί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass