ΓΙΑ ΝΑ «ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ» ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Με αισιοδοξία η ΑΕΛ στη Ζάκυνθο

*Σήμερα το μεσημέρι αναχωρεί η αποστολή για τη Ναύπακτο με 20 παίκτες

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2016 10:35

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη ότι θα πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα τη Δευτέρα στη Ζάκυνθο, η ΑΕΛ ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της για τον συγκεκριμένο αγώνα, που θα ξεκινήσει στις 16:00.

Οι «βυσσινί» θέλουν να «σφραγίσουν» και τυπικά το εισιτήριο ανόδου στη Σούπερ Λίγκα, γνωρίζοντας φυσικά ότι θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς, σε μια «καυτή» όπως αναμένεται έδρα.

Και γι΄αυτό προετοιμάστηκαν κατάλληλα όλη την εβδομάδα και είναι έτοιμοι να δώσουν μια σκληρή μάχη στο νησί του Ιονίου.

Παράλληλα θέλουν να δείξουν ότι είναι η ομάδα που άξια επιστρέφει στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, μετά από χρόνια απουσίας της και εκεί θα είναι πλέον μόνιμη η θέση της, με τους χιλιάδες φίλους της στο πλευρό της, στα εντός αλλά και σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Από αγωνιστικής  πλευράς, ο  Καρδιτσιώτης τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης, όλη την εβδομάδα τόνισε στους παίκτες του πως το παιχνίδι είναι δύσκολο μεν, όμως αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο βασικούς ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι τραυματίες, Πολ Ουρτάδο και Μίλαν Μπόγιοβιτς, όπως επίσης κρίθηκε ανέτοιμος ο Ναγιάρ παρότι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και έμεινε εκτός αποστολής.

Αντίθετα επανέρχονται ο Νίκος Αναστασόπουλος και ο Βασίλης Ρέντζας, που εξέτισαν τις τιμωρίες που είχαν από κάρτες. Η ΑΕΛ θα αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι για τη Ναύπακτο, όπου θα κάνει μια προπόνηση το απόγευμα και θα διανυκτερεύσει και αύριο  Κυριακή  το πρωί, θα μεταβεί στη Ζάκυνθο.

Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή προπόνηση, είναι οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ξενοδόχοφ, Καβουσάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Μασούρας, Ρέντζας, Κοντοχρήστος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Πάτο, Ροβίθης, Καπός, Μαρουκάκης, Βαρέλα , Σουλιώτης και Χοτζάλι.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ…

Εντός της προσεχούς εβδομάδας αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του αγώνα Πανελευσινιακός – Απόλλων Σμύρνης. Ο κανονισμός, αναφέρει για μηδενισμό του Απόλλωνα Σμύρνης στο ματς με τον Πανελευσινιακό και αφαίρεση τριών βαθμών στην "Ελαφρά Ταξιαρχία" από το τρέχον πρωτάθλημα της Football League. Υπενθυμίζουμε ότι ο Απόλλωνας είχε κερδίσει μεν το συγκεκριμένο ματς με 1-0, ωστόσο η αντικανονική συμμετοχή σ΄αυτόν έξι ξένων παικτών, είχε σαν αποτέλεσμα Πανελευσινιακός, ΑΕΛ και Κέρκυρα να καταθέσουν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα.

*Εν τω μεταξύ η αποχή των δικηγόρων οδήγησε σε νέα αναβολή της εκδίκασης υποθέσεων της ΠΑΕ ΑΕΛ στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League. Την Παρασκευή (20/05) στις 10:30 θα εκδικαστούν τελικά oι υποθέσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ, ενώπιον του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου που ήταν προγραμματισμένες για χθες.

Οι υποθέσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι:

-1η (αγώνας της 20/03/2016 με ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ)

-2η (αγώνας της 02/04/2016 με ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ)

-3η (αγώνας της 23/04/2016 με ΠΑΕ ΑΝ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ)

-4η (αγώνας της 07/05/2016 με ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

 -5η (αγώνας της 19/03/2016 με ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟ για την κατηγορία ΝΕΩΝ)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass