OLYMPUS OPEN 2016: «Βγες από το σπίτι»

*Κ.Βαζούρας: «Μέσα από τον αθλητισμό όλα ξεπερνιούνται»

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2016 8:33

 

Με το σύνθημα το “Βγες απ΄ το σπίτι”, ο Κώστας Βαζούρας, αθλητής και προπονητής τένις με αναπηρικό αμαξίδιο  παρουσίασε  στην Κεντρική πλατεία την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση του 1ου διεθνούς τουρνουά τένις Olympus Open 2016 Wheelchair Tennis, που πρόκειται να γίνει στις 2-4 Σεπτεμβρίου 2016, στη Λάρισα.

Με τη βοήθεια του Αλέξανδρου Σιδεράκου (Larissa Sports Center), ο Κώστας Βαζούρας έστησε ένα δίχτυ του τέννις, στη μέση της Κεντρικής πλατείας και αντάλλαξε μπαλιές με μικρούς και μεγάλους, δείχνοντας στην πράξη τι σημαίνει τένις πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο. «Αναπηρία δεν σημαίνει ανικανότητα -είναι απλώς ένα κλισέ που χρησιμοποιείται. Μέσα από τον αθλητισμό μπορώ και ξεπερνώ όλα τα εμπόδια. Κανείς δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με την αρτιμέλεια», σημείωσε, μεταξύ άλλων ο κ. Βαζούρας, καλώντας όλους τους ανθρώπους, με αναπηρία ή χωρίς, να δώσουν το «παρών» στο event.

Δήμος Λαρισαίων και Περιφέρεια Θεσσαλίας έχουν δηλώσει συνδιοργανωτές για το τουρνουά, ενώ αρκετές είναι οι επιχειρήσεις-υποστηρικτές της προσπάθειας. Στο τουρνουά αναμένεται να συμμετέχουν 16 αθλητές (βαθμολογημένοι) του wheelchair tennis, από πολλές και διαφορετικές χώρες. Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο εντεταλμένος σύμβουλος Νίκος Λιούπας, από την πλευρά του Δήμου Λαρισαίων ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κωσταρόπουλος, ενώ ήταν οι παλαίμαχοι  ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ,  Γιώργος Πλίτσης, Γιάννης Γκαλίτσιος και επιχειρηματίες της περιοχής.

Χορηγός επικοινωνίας του τουρνουά είναι η εφημερίδα «Ελευθερία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass