×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/112927

ΔΕΙΠΝΟ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡ. ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

Ενέσεις ψυχολογίας από τη διοίκηση

* Μήνυμα του προέδρου Παν. Μαντζανά προς το φίλαθλο κοινό της Λάρισας: «Όλοι μαζί για την άνοδο της ομάδας»

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2016 8:07

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η αντίστροφη μέτρηση για την τελική δοκιμασία του Απόλλωνα Λάρισας με στόχο την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία άρχισε. Την προσεχή Κυριακή οι πρωταθλητές ΕΠΣΛ θα φιλοξενήσουν τον ΑΟ Σελλάνων στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος των αγώνων μπαράζ και ευελπιστούν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους. Η διοίκηση του συλλόγου θέλοντας να ενισχύσει την ψυχολογία των παικτών και να τους βοηθήσει να αποβάλουν το άγχος της πρεμιέρας παρέθεσε χθες δείπνο στην ομάδα στην ταβέρνα-ψησταριά «Παραδοσιακό» στη Νεάπολη. Παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση είχαν την ευκαιρία να αφήσουν για λίγο στην άκρη τα αγωνιστικά, να περάσουν μία χαλαρή και παράλληλα όμορφη βραδιά λίγο πριν την κρίσιμη πρεμιέρα.

Παράλληλα, από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Μαντζανάς απηύθυνε κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο της πόλης να στηρίξει την προσπάθεια των «κυανόλευκων» και να ενισχύσει ηθικά τους παίκτες για την επίτευξη της πρώτης νίκης.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Μαντζανάς επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές της φετινής μεγαλειώδους προσπάθειας, που έγινε για την αρχή της νέας εποχής του Απόλλωνα Λάρισας.

Όμως για να πιάσει τόπο και να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία όλη η χρονιά, θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι είναι άξιοι και τους εμπιστευόμαστε όλοι μας, να υπερβάλλουν εαυτούς και να καταφέρουν τα αυτονόητα, δηλαδή την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο και ότι τίποτε δεν θα μας χαρισθεί.

Για να πανηγυρίσουμε όλοι μας μια ακόμη άνοδο, μετά την επικείμενη της πρώτης ομάδας της πόλης μας της Α.Ε.Λ., θα πρέπει ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας να σταθεί στο πλευρό των παικτών μας. Καλώ όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους να μας στηρίξουν με τη φωνή και την πίστη τους, στον δύσκολο αγώνα που δίνουμε, δηλαδή αυτών των μπαράζ ανόδου.

Δυο ομάδες, η Α.Ε.Λ. μας και ο Απόλλωνάς μας, σε ένα σώμα μια ψυχή, για την άνοδο του ποδοσφαίρου της πόλης μας, σε εθνικό επίπεδο.

Σας περιμένουμε όλους στο πρώτο παιχνίδι, την Κυριακή στο στάδιο Αλκαζάρ στις 5 το απόγευμα, για να πετύχουμε όλοι μαζί την πρώτη μας νίκη. Γιατί, όλοι γνωρίζετε, ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός...».

Ο Φ. ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Ο Φώτης Φωτιάδης (ΕΠΣ Καστοριάς), ορίσθηκε να διευθύνει τον αγώνα του Απόλλωνα Λάρισας με τον Α.Ο. Σελλάνων που θα διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ (17.00) μεθαύριο Κυριακή, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική στον 6ο όμιλο.

Βοηθοί του, θα είναι οι Στ. Κεντζιόπουλος επίσης από την ΕΠΣ Καστοριάς και ο Θ. Τζιουβάρας από την ΕΠΣ Κοζάνης. Παρατηρητής ορίστηκε ο Κ. Τσιλογιάννης (Ημαθίας).

Στο άλλο παιχνίδι του 6ου ομίλου ανάμεσα στον Διαγόρας Σεβαστής και τον Ηρακλή Βόλου (γήπ. Βατανιακού) ορίστηκαν οι κ. Αθ. Σέζος (Κιλκίς), Δ. Γκαϊντατζής, Β. Καμπούρης (Σερρών), παρ. Π. Δροσινός (Χαλκιδικής).

Επίσης Λαρισαίοι διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας ορίστηκαν στους εξής αγώνες:

2ος όμιλος (15/5, 17.00), γήπ. Ν. Επιβατών, ΑΟ Καρδιάς Θες/νίκης-Μακεδονικός: Αγ. Μπουμαρσόπουλος, Γ. Αναστασίου, Απ. Καρακώστας

4ος όμιλος (14/5, 17.00), γήπ. Δημ. Φιλώτα Φλώρινας, Μακεδονικός Αγ. Πάντε-ΑΕ Ποντίων: παρ. Αστ. Νίτσας.

7ος όμιλος (15/5, 17.00), γήπ. Λαμίας, Ολυμπιακός Λαμίας-Θήβα: παρ. Αντ. Βαλιώτης

Gallery άρθρου

{gallery}112927{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass