Ο Δώνης στους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο...

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2016 8:06

Ένας Έλληνας προπονητής βρίσκεται στη λίστα με τους κορυφαίους στον κόσμο σύμφωνα με το coachworldranking.com. Ο Γιώργος Δώνης, άλλοτε προπονητής της ΑΕΛ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ατρόμητου, ο οποίος εργάζεται στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Αλ Χιλάλ, βρίσκεται βάσει αποτελεσμάτων στην κορυφαία δεκάδα προπονητών στην υφήλιο. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός φιγουράρει στη 10η θέση και σίγουρα ως γεγονός δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο με δεδομένο πως σ’ αυτή τη δεκάδα βρίσκονται τεράστια ονόματα των πάγκων. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην κορυφή βρίσκεται ο κόουτς της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, με την τριάδα να συμπληρώνεται από τον τεχνικό της Μπάγερν, Πεπ Γκουαρντιόλα και τον προπονητή της μίας εκ των δύο φιναλίστ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε. Στη δεκάδα είναι και ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Μπιλμπάο, Ερνέστο Βαλβέρδε.

...ΚΑΙ Ο ΑΝΤΕΡΣΕΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ

Για ένα φεγγάρι πέρασε από δύο πόλεις της ελληνικής περιφέρειας και τώρα θα περάσει και από την Πιονγκ Γιανγκ! Ο Γιορν Άντερσεν, στα 53 του χρόνια, θα αναλάβει την Εθνική της Βόρειας Κορέας, όπως μετέδωσε το νορβηγικό ραδιόφωνο, μια είδηση που επιβεβαίωσε η οικογένειά του. Ο Άντερσεν προσλήφθηκε στην Ξάνθη στις 3 Μαΐου 2007, κάθισε στον πάγκο στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ηρακλή στην Ξάνθη, αλλά απολύθηκε αιφνιδιαστικά στις 10 Ιουνίου, πριν ξεκινήσει η προετοιμασία. Στις 17 Δεκεμβρίου του 2010 προσλήφθηκε από την ΑΕΛ, κάθισε στον πάγκο σε 4 παιχνίδια (όλα ήττες, η ΑΕΛ δεν πέτυχε ούτε γκολ) και απολύθηκε στις 9 Ιανουαρίου, δεν έκλεισε ούτε μήνα! Όπως αποκαλύπτει η νορβηγική ιστοσελίδα vg, ο Πιονγκ Άντερσεν υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass