ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΠΑΛΗΣ

Δύο χάλκινα για την ΕΑΛ «Πήγασος»

* Με τους Ιωάννη Τσαγγαλία και Ραφαήλ Κυριακόπουλο

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2016 8:12

 

Πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκαν οι πανελλήνιοι αγώνες ελευθέρας πάλης εφήβων (τελική φάση ) στην Πτολεμαΐδα .

Το τμήμα πάλης της ΕΑΛ συμμετείχε με 3 αθλητές. Τον Τσαγγαλία Ιωάννη στα 66 κιλά τον Κυριακόπουλο Γιώργο 74 κιλά και τον Κυριακόπουλο Ραφαήλ στα 120 κιλά.

Η παρουσία τους ήταν καταπληκτική με τον Κυριακόπουλο Ραφαήλ και τον Τσαγγαλία Ιωάννη να καταλαμβάνουν την τρίτη θέση και να παίρνουν το χάλκινο μετάλλιο και Κυριακόπουλο Γιώργο την 5η θέση.

Οι προσπάθειες των αθλητών χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά υπήρξαν ένας άθλος .

Οι αθλητές Πάλης της ΕΑΛ δίνουν τον εαυτό τους στην κυριολεξία χάρη στο φιλότιμό τους και με αρωγούς μόνο την οικογένειά τους (αγοράζοντας οι ίδιοι φόρμες, παπούτσια, εισιτήρια, τη διατροφή και την διαμονή για τις μετακινήσεις) για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα αλλά και στην αξιοζήλευτη και χωρίς αμοιβή συμμετοχή του Προπονητή Αλέκου Νίτσιου και Στάμου Αποστόλη που είναι η ψυχές του συλλόγου και όλων σχεδόν των παλαιών αθλητών, που δεν εγκατέλειψαν ποτέ την ομάδα.

«Από το 2010 δεν έχουμε καμία επιχορήγηση από πουθενά, εκτός από ένα ελάχιστο ποσό που διέθεσε ο Δήμος Λαρισαίων που δεν φθάνει ούτε για την μετακίνηση σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (εξάλλου υποχρέωση έχει η πολιτεία που απέχει και όχι ο Δήμος) .

Πιστεύουμε ότι οι προσπάθειες των αθλητών μας αξίζουν πολλά περισσότερα», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο προπονητής Νίτσιος Αλέξανδρος αλλά και ο συνεργάτης του Στάμου Απόστολος, δηλώνουν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των παλαιστών όπως επίσης και το Δ.Σ της ΕΑΛ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Μπαρμπούτη Σπύρο αλλά και τον έφορο του τμήματος κ. Μπαλογιάννη Ηλία και εύχονται κάθε επιτυχία στους άλλους αθλητές του τμήματος πάλης.

Ενημερώνει επίσης τους μικρούς φίλους ότι όσοι από αυτούς ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το άθλημα της πάλης μπορούν να επισκεφτούν το χώρο των προπονήσεων καθημερινά στην αίθουσα Βαρέων αθλημάτων του ΕΑΚ Λάρισας από τις 7 μ.μ.-9 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass