ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 10, 11 KAI 12 IOYNIOY

Σκοράρουν με... χαμόγελα

* Και όλοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να επιτευχθεί ο ιερός σκοπός του

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2016 8:14

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Όλοι τους είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν και να διεξαχθεί με επιτυχία ποδοσφαιρικό τουρνουά που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας για την ενίσχυση των δράσεων του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στις 10, 11 & 12 Ιουνίου 2016 στο Στάδιο ΑΕΛ FC ARENA, με την ευγενική παραχώρηση της ΓΗΠΕΔΟ ΑΕ και του κυρίου Κ. Πηλαδάκη και με τη συμμετοχή ποδοσφαιρικών ομάδων Μαθητών & Ακαδημιών

Το τουρνουά συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και υπό την αιγίδα του Δήμου Λάρισας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.    

Στόχος του είναι η ενίσχυση της προσπάθειας του Οργανισμού στη Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα, ώστε να συνεχίσει να στηρίζει τα χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο(το 2015 στηρίχθηκαν μέσω των δράσεων του Οργανισμού 95.701 παιδιά και οι οικογένειές τους), ενώ για το 2016 όπως ειπώθηκε οι ανάγκες είναι αυξημένες.

Χθες δόθηκε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων τονίσθηκαν τα εξής:

Κώστας Αγοραστός (περιφερειάρχης Θεσσαλίας): «Στο γήπεδο της ΑΕΛ το τριήμερο 10-11 και 12 Ιουνίου θα διεξαχθεί ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε αυτή την προσπάθεια για το "Χαμόγελο του Παιδιού" και το νέο σύλλογο, τον SAVE MORAS. Καλείται ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να ενισχύσει τον σκοπό για τον οποίο γίνεται το τουρνουά και να ενώσουμε όλοι μας τις δυνάμεις, έτσι ώστε να κερδίσουμε το μέλλον μας».

Ζήσης Γρηγορίου(πρόεδρος ΕΠΣΛ): «Με όλες μας τις δυνάμεις και μέσα στην κρίση, η Ένωσή μας είναι όλα τα χρόνια δίπλα στις ευπαθείς ομάδες.

Πέρυσι οι εισπράξεις από τους τελικούς δόθηκαν στον «Ιασώ» και στα παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις. Το ίδιο κάνει και για το συγκεκριμένο τουρνουά.

Χαιρόμαστε που όλοι ο φορείς οι οποίοι συμμετέχουν συνεργάζονται για να βοηθήσουμε το "Χαμόγελο του Παιδιού" και να γίνει γνωστή η δράση του SAVE MORAS, καθώς ο Δημήτρης ήταν μέλος της Ένωσής μας. Καλούμε όχι μόνο τους Λαρισαίους φιλάθλους αλλά και όλους τους Θεσσαλούς, για να είναι το τριήμερο στο AEL FC ARENA, σε αυτή τη γιορτή των παιδιών.

Ευχαριστούμε τη Γήπεδο Α.Ε. και τον Κώστα Πηλαδάκη, για την παραχώρηση του γηπέδου».

Γιώργος Κωσταρόπουλος(εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού): «Ο Δήμος είναι αρωγός πάντα σε τέτοιες προσπάθειες και βοηθάει σημαντικά σε αθλητικές εκδηλώσεις. Καλούμε τους συμπολίτες μας να έρθουν στο γήπεδο και το πιο σημαντικό στοιχείο είναι να αναδείξουμε στο συγκεκριμένο τουρνουά, τον σκοπό για τον οποίο γίνεται».

Επίσης, μίλησαν και συνεχάρησαν τους διοργανωτές για το τουρνουά από την Πυροσβεστική ο Νίκος Μητσογιάννης, από την Τροχαία Λάρισας ο Σεραφείμ Καφεντζής, από την 1η Στρατιά ο διευθυντής Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Μαγαλιός, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό - Σώμα Εθελοντών η Πώλα Κουρέτσιου από

την Επίλεκτη Ομάδα ειδικών αποστολών η Ανδρομάχη Τσάνα, από 3ο Σύστημα αεροπροσκόπων ο Γεώργιος Ντάβας και από το SAVE MORAS η Ελένη Μόρα, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο πατέρας της Ιωάννης Μόρας, από το Playhouse- χορηγός εισιτηρίων ο Αλέξης Σακελάρης και εκπρόσωπος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής.

*Από το «Χαμόγελο του Παιδιού» ο ταμίας του Δ.Σ. κος Ιωάννης Λαμπρόπουλος ανέφερε: «Στόχος μας είναι να βοηθάμε παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Το 2015 στηρίξαμε συνολικά περισσότερα από 95.700 παιδιά. Το ποδοσφαιρικό τουρνουά διοργανώνεται προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά το έργο του συλλόγου, ώστε να είναι σε θέση να στηρίξει ακόμη περισσότερα παιδιά που έχουν ανάγκη. Ευελπιστούμε ότι θα μπορέσει να είναι κοντά μας και ο κ.Γιαννόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε πρόβλημα που αντιμετώπιζε».

Κλείνοντας τη συνέντευξη Τύπου, ο συντονιστής Θεσσαλίας για το «Χαμόγελο του Παιδιού» Γρηγόρης Λιογγαρίδης τόνισε: «Στα 20 και πλέον χρόνια της ύπαρξής του, το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει ως στόχο, ως αξία και ως πυρήνα της ύπαρξής του το χαμόγελο κάθε παιδιού. Στο ποδοσφαιρικό τουρνουά θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά τη χαρά να αγωνιστούν -και όχι να διαγωνιστούν, μιας και στους αγώνες αυτούς δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι - και να σκοράρουν για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φορείς και τους οργανισμούς που συμμετέχουν, όχι μόνο για την ενεργή υποστήριξή τους, αλλά κυρίως γιατί μοιράζονται το πάθος μας για τα παιδιά».

*Όπως ανέφερε από την πλευρά του δ.σ. της ΕΠΣΛ ο Λευτέρης Γρηγοριάδης, την πρώτη ημέρα το πρωί θα γίνουν αγώνες δημοτικών σχολείων και ακολούθως θα παίξουν παιδιά ακαδημιών ομάδων της Λάρισας, αλλά και από όμορους νομούς, που εξέφρασαν την επιθυμία να αγωνισθούν.

Και κάλεσε όλους τους συμπολίτες μας ακόμη και αν δεν πάνε στους αγώνες να αγοράσουν ένα εισιτήριο που κοστίζει μόλις 2 ευρώ.

Στο πρώτο τουρνουά που έγινε το 2014 συμμετείχαν 1.000 παιδιά από σχολεία και ακαδημίες, αριθμός που αναμένεται ότι θα ξεπεραστεί τη φετινή χρονιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass