ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ονειρεμένο τριήμερο

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2016 8:07 | Τελευταία ενημέρωση: 10 Μαϊ 2016 12:11

Ένα ονειρεμένο τριήμερο είχαν οι αθλητές και η αθλήτρια του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας που συμμετείχαν μαζί με τον προπονητή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στην Αθήνα, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, από τις 6 έως τις 8 Μαΐου. Παρά την ατυχία, με τον σοβαρό τραυματισμό του αθλητή  Κόκκαλη Δημοσθένη 20 ημέρες πριν το πανελλήνιο (κάταγμα κλείδας) κάτι που εκ των πραγμάτων άλλαξε όλο  τον σχεδιασμό του προπονητή  για τα αγωνίσματα που θα συμμετείχαν, αυτοί τα πήγανε περίφημα αφού σε όποιο αγώνισμα αγωνίστηκαν ήταν πρωταγωνιστές.

Την Παρασκευή, πρώτη ημέρα των αγώνων, αγωνίστηκαν στα προκριματικά των 200μ. ταχύτητας και κατάφεραν και οι τρεις αθλητές παίδες, Καρατσιβής Παναγιώτης, Λέλας Αντώνης και Σεκλειζιώτης Βαγγέλης να προκριθούν στους 16 καλύτερους χρόνους και η Μιχάκη Αρετή στην κατηγορία κορασίδων στους οκτώ καλύτερους χρόνους. Την ίδια ημέρα, στα 500μ. ατομικής χρονομέτρησης - τελικός, ο Καρατσιβής Παναγιώτης τερμάτισε 2ος, ο Λέλας Αντώνης 3ος και ο Σεκλειζιώτης Βαγγέλης 41ος, ενώ η Μιχάκη Αρετή 7η. Στο ατομικό pursuit, ο Σεκλειζιώτης Βαγγέλης κατέλαβε την 4η θέση και ο Καρατσιβής την 5η θέση.

Το Σάββατο, στο ατομικό pursuit η Μιχάκη Αρετή κατέλαβε την 8η θέση, στο αγώνισμα των πόντων, ο Καρατσιβής Παναγιώτης την 2η και ο Σεκλειζιώτης Βαγγέλης την 9η θέση. Στα τελικά των 200μ. ταχύτητας, ο Λέλας Αντώνης τερμάτισε 2ος, ο Καρατσιβής Παναγιώτης 4ος και ο Σεκλειζιώτης Βαγγέλης 10ος, ενώ η Μιχάκη Αρετή 4η.

Την Κυριακή, μια ατυχής στιγμή του αθλητή Καρατσιβή Παναγιώτη στο ομαδικό σπριντ (είχε πτώση μαζί με το συναθλητή του Λέλα Αντώνιο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και μετά από πέντε λεπτά να ξαναγωνιστούν) κάνοντας υπερπροσπάθεια, κατέλαβαν την 5η θέση. Στο αγώνισμα του σκρατς, παρά τον τραυματισμό του, ο Λέλας Αντώνιος τερμάτισε 2ος στα τελικά, ο Σεκλειζιώτης 16ος καθώς και η Μιχάκη Αρετή 5η.

Οι αθλητές και η αθλήτρια με τις φανταστικές εμφανίσεις που έκαναν ανέδειξαν το έργο του προπονητή τους Τσοπούρογλου Αποστόλη.

Επίσης, την Κυριακή, σε διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας που έγινε στην Καλαμπάκα, κατηγορίας ανδρών, ο ΠΓΣ Λάρισας συμμετείχε με τους Μπαξεβάνο Αλέξανδρο που πήρε την 5η θέση, Παπούλια Γρηγόριο στη 13η θέση, Κούρτη Λάμπρο στην 24η θέση και Γαλάνη Νίκο DNF.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass