ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΑΣΟ ΜΕ 1-0

Υποβιβάζεται ο Τύρναβος

*Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χάνει κατηγορία

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2016 8:22

Χωρίς να ικανοποιήσει ο Τύρναβος έχασε χθες στη Νέα Αγχίαλο από τον Πύρασο με 1-0 για την 33η αγωνιστική της Γ΄Εθνικής  και υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα.

Απίστευτο και όμως αληθινό, αν αναλογιστούμε πως οι «κυανέρυθροι» πέρυσι ήταν στη Β΄Εθνική κατηγορία και του χρόνου θα αγωνίζονται στην Α’ ΕΠΣΛ.

Δύο χρονιές, δύο υποβιβασμοί είναι πολύ οδυνηρό γεγονός για την ιστορία του τυρναβίτικου ποδοσφαίρου.

Ο Πύρασος χθες έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το ματς. Οι παίκτες του ήταν πολύ μαχητικοί, πρώτοι στις προσωπικές μονομαχίες, με πάθος και δύναμη, ενώ στο τελευταίο εικοσάλεπτο έμειναν με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Καραγεώργου.

Στο 19' σουτ του Αναστασίου, κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι, στο 26' σε ωραία αντεπίθεση, κεφαλιά του Αναστασίου ύστερα από σέντρα του Μυργιώτη μπλόκαρε ο Παπαγιάννης, ενώ στο 37' σουτ του Μαλακασιώτη μέσα από τη μεγάλη περιοχή, πέρασε πάνω από το οριζόντιο. Μεγάλη ευκαιρία στο 40' όταν από κεφαλιά-πάσα του Αναστασίου, ο Μαλακασιώτης βγήκε τετ-α-τετ, πρόλαβε την έξοδο του γκολκίπερ αλλά πλάσαρε άουτ. Μπορεί να μην μπήκε το γκολ σε αυτή τη φάση, αλλά το 1-0 έγινε στο επόμενο λεπτό. Από τακουνάκι του Τσιουρέλη, κάτοχος της μπάλας έγινε ο Αναστασίου ο οποίος μπήκε στην περιοχή και σκόραρε με διαγώνιο σουτ.

Στο 50' από προσπάθεια του Κατή, ο Μαλακασιώτης πλάσαρε σε τετ-α-τετ κι απέκρουσε ο Παπαγιάννης με το ένα χέρι, στο 57' σουτ του Τσιουρέλη από το ημικύκλιο της περιοχής δεν είχε στόχο, στο 64' κεφαλιά του Μπασδάνη από τη μικρή περιοχή πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 71' καθώς ο Καραγεώργος για δυνατό μαρκάρισμα, δέχθηκε δεύτερη κίτρινη και το ματς απέκτησε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το φάουλ ήταν περίπου δύο μέτρα εκτός περιοχής, στην ευθεία της εστίας, το εκτέλεσε ο Λούγκος και πέφτοντας στην αριστερή του γωνία, ο Χαλάτσης πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση, στην καλύτερη φάση για γκολ που είχε ο Τύρναβος. Δυνατό σουτ του Μαλακασιώτη απέκρουσε ο Παπαγιάννης σε κόρνερ στο 75' σε μεγάλη ευκαιρία, ενώ διπλή φάση χάθηκε στο 87' όταν από ασίστ του Τσιουρέλη, ο Μαλακασιώτης σούταρε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια, ο Τσιουρέλης σούταρε άουτ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ως προπονητής του Πυράσου δηλώθηκε ο Παναγιώτης Παπαρίζος, κάτοχος διπλώματος UEFA A που απαιτεί η κατηγορία, o οποίος βρέθηκε στον πάγκο και η διοίκηση του συλλόγου τον ευχαρίστησε θερμά για την εξυπηρέτηση.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΥΡΑΣΟΣ(Παναγιώτης Παπαρίζος): Χαλάτσης, Μπόιρας, Κοντοβάς, Καραγεώργος, Κατής (73' Χατζητρακόσιας), Μαλακασιώτης (87' Δανόπουλος), Μπασδάνης, Βαγγελάκος, Τσιουρέλης, Μυργιώτης (82' Μπέικος), Αναστασίου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005(Σάκης Γκαδρής): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Καρατάσιος, Καρλιάμπας, Μανιώτης (73' Τσιάγκος), Σβερκούλης, Λούγκος, Γελαλής (46' Νούσιος), Λίταινας, Κεσίδης (52' Κόκκορας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass