META THN HTTA ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Σε νευρική κρίση ο Γυμναστικός

*Γ. Παπαχρήστου: «Ο γίγαντας ξύπνησε και δολοφονήθηκε» *Γ. Κατέρης: «Έχω πάρει πολλές πίκρες τη φετινή σεζόν»

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2016 5:00

 

Του Σωτ. Κέλλα

Η λαρισινή μάχη της δεύτερης θέσης στο 2ο όμιλος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας παρουσιάζει αυτοκτονικές τάσεις…Χάνει η ΑΕΛ, χάνει και ο ΓΣΛ... Η ομάδα της ΑΕΛ αυτή τη στιγμή έχει προβάδισμα για τη δεύτερη θέση ενώ στον Γυμναστικό η τελευταία ήττα από την Καστοριά σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα της ΑΕΛ προκάλεσε νευρική κρίση με αποτέλεσμα πλέον να μην υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό ο Μπόγδανος με τον Αγγελόπουλο.

Ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Παπαχρήστου σε χθεσινές του δηλώσεις μας είπε ότι η ομάδα μοντέλο έγινε… μ... ενώ συμπλήρωσε: «Ξύπνησε ο γίγαντας που λέγεται Γυμναστικός και μετά δολοφονήθηκε».

Σίγουρα το κλίμα είναι βαρύ αφού η ομάδα του Γυμναστικού είδε πολλά παιχνίδια να χάνονται αδικαιολόγητα με τον Γιάννη Κατέρη τον πρόεδρο της ομάδας να μην συμμερίζεται τις απόψεις του αρχηγού λέγοντας: «Ξεκίνησα με την καλύτερη διάθεση αλλά έχω πάρει πολλές πίκρες από την αγωνιστική συμπεριφορά αλλά και από συνεργάτες μου. Σύντομα θα έχει τον λόγο η δικαιοσύνη. Μπήκα σαν ένας αγνός παράγοντας για να βοηθήσω το άθλημα και τον Γυμναστικό που είναι μια ιστορική ομάδα αλλά δυστυχώς απογοητεύομαι. Δεν θα κάνω πίσω αλλά  στην παρούσα φάση μια άνοδος δεν είναι αυτοσκοπός. Το σημαντικό είναι η δημιουργία υγιούς κλίματος. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα γίνει αν παίζουν νεαροί παίκτες όπως ο Τσαβές, ο Χανέλι και ο Βαβάτσικος στον οποίο μπορεί να στηριχθεί το λαρισινό μπάσκετ».

Και οι δυο πάντως προαναγγέλλουν συνέντευξη μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου εφ’ όλης της ύλης που δείχνει ότι ο Γυμναστικός θα απασχολήσει και μετά τη λήξη του πρωταθλήματος τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο Γιάννης Παπαχρήστου είπε ότι θα δώσει συνέντευξη για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια ενώ τα ίδια τόνισε και ο Γιάννης Κατέρης. Ο αρχηγός ανέφερε χθες για δυο μάτια που κοιτάνε το έναστο παρελθόν και το άλλο στο μέλλον ενώ ο Γιάννης Κατέρης, μιλάει για μια προσπάθεια αναγέννησης του μπάσκετ αλλά με παίκτες παθιασμένους και όχι μ’αυτούς που παίρνουν φεύγοντας και το… κρεβάτι που αγόρασε η ομάδα.

Και αυτά συμβαίνουν όπως διαπιστώσαμε όχι γιατί οι δυο τους έχουν κόντρα αλλά γιατί και οι  δυο σκέφτονται, κάτω όμως από διαφορετικό πρίσμα,  το μέλλον του λαρισινού μπάσκετ...

Η ουσία είναι ότι ο ΓΣΛ την Κυριακή υποδέχεται στο κλειστό της Νεάπολης τον Ερμή Λαγκαδά (17. 00) και σε περίπτωση που η ΑΕΛ χάσει στην Αρναία από  το Στρατώνι τότε πάλι ελπίζει στη δεύτερη θέση που θα κριθεί στο ντέρμπι ΑΕΛ-ΓΣΛ. Τη θέλει όμως ο Γυμναστικός τη δεύτερη θέση με αυτές τις συνθήκες;

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass