Μεγάλες μάχες με «φόντο» το Μιλάνο

Δημοσίευση: 15 Απρ 2016 13:15

Απεφεύχθη ο ισπανικός «εμφύλιος» στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι «πολίτες» καλούνται να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ η έτερη ομάδα της Μαδρίτης, η Ατλέτικο καλείται να αντιμετωπίσει την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν Μονάχου είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για να διεκδικήσουν το τρόπαιο στο Μιλάνο, αλλά πρώτα πρέπει να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά κόντρα σε δύο αξιόμαχες και διψασμένες, για διάκριση, ομάδες. Η «βασίλισσα», αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Βόλφσμπουργκ, θα πρέπει τώρα να πάρει την πρόκριση από την ομάδα του Μάντσεστερ. Οι «πολίτες» του Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος έχει περάσει και από τον πάγκο της Ρεάλ τη σεζόν 2009/10, έχουν τις δυνατότητες ν' ανατρέψουν τα προγνωστικά και το απέδειξαν στα δύο ματς των προημιτελικών κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η αγγλική ομάδα θέλει να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό του Champions League και ο Πελεγκρίνι θέλει να φύγει από το Μάντσεστερ το καλοκαίρι, δίνοντας τη θέση του στον Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης. Βέβαια η Ρεάλ των Ρονάλντο, Μπέιλ και Μπενζεμά δεν θέλουν, σε καμιά περίπτωση, να του κάνουν το χατίρι και θα παίξουν για να προσθέσουν ένα ακόμη τρόπαιο στη τεράστια συλλογή, με τα δέκα πρωταθλήματα Ευρώπης, της «βασίλισσας» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Και ο Γκουαρντιόλα θέλει να αφήσει το Μόναχο με το πρωτάθλημα της Ευρώπης, αλλά μπροστά του, θα βρει τη σκληροτράχηλη Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε. Σίγουρα ο προπονητής των Βαυαρών θα πρέπει να αντιμετώπισε το αποτέλεσμα της κλήρωσης μάλλον με ανακούφιση, καθώς απέφυγε τη Μάντσεστερ, την ομάδα που θ' αναλάβει από την επόμενη σεζόν.

Η ομάδα της Μαδρίτης απέκλεισε στα προημιτελικά το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, Μπαρτσελόνα, και αυτό αποτελεί από μόνο του, σοβαρό στοιχείο του βαθμού δυσκολίας της προσπάθειας των Βαυαρών για πρόκριση στον τελικό του Μιλάνου. Η μονομαχία των δύο ομάδων είναι μια επανάληψη του τελικού του κυπέλλου πρωταθλητριών του 1974.

Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν οδηγό την πορεία του 2014 ως τον τελικό και αφού απέκλεισαν τη Μπαρτσελόνα μπορούν να κάνουν τα πάντα. Ατλέτικο και Μπάγερν είχαν τεθεί αντιμέτωπες στον τελικό του 1974, είχαν αναδειχθεί ισόπαλες στο πρώτο παιχνίδι και οι Γερμανοί επικράτησαν με 4-0 στο δεύτερο. Συνοπτικά η κλήρωση:

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)

*Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 26 & 27 του μηνός και οι ρεβάνς στις 3 και 4 Μαΐου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass