ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΪΚΟ

Φιλικά παιχνίδια για τους μικρούς του Σπάρτακου

Δημοσίευση: 15 Απρ 2016 8:20

60 αθλητές των τμημάτων υποδομής του Σπάρτακου(αγόρια και κορίτσια), βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα για φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα του Παναθηναϊκού και του Αθηναϊκού σε ΟΑΚΑ και Βύρωνα, αντίστοιχα. Οι μικροί αθλητές συνοδευόμενοι από τους προπονητές Ηλία Καλέτσιο, Θέμη Γαρδίκη και Αριστοτέλη Παπαναστασίου, καθώς και από αρκετούς γονείς, άφησαν άριστες εντυπώσεις με την αγωνιστική τους παρουσία.

Τα συγκεκριμένα φιλικά παιχνίδια αποτελούν συνέχεια των αντίστοιχων παιχνιδιών που είχε δώσει ο σύλλογος με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και του τουρνουά Παμπαίδων στο Λουτράκι, στον Βόλο με το Διμήνι και στα Τρίκαλα με τον Αίολο Τρικάλων κατά τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ ανάλογες συμμετοχές με ομάδες των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον και δείχνουν με ακόμη έναν τρόπο την άριστη δουλειά που πραγματοποιείται στις ακαδημίες του συλλόγου και αναπτύσσουν τη συνεργασία καθώς και την ανταλλαγή απόψεων γύρω από την καλύτερη οργάνωση των ακαδημιών.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι μικροί αθλητές του συλλόγου για άλλη μια φορά θα συμμετέχουν σε καλοκαιρινό camp που θα γίνει στην Καβάλα με υπεύθυνο τον κόουτς Βαγγέλη Αλεξανδρή. Οι μεγαλύτεροι αθλητές θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό για αντίστοιχο camp έχοντας την ευκαιρία να διδαχθούν από κόουτς με διεθνή καριέρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass