Champions League: Η Ατλέτικο πέταξε (ξανά) έξω τη Μπαρτσελόνα, στους «4» και η Μπάγερν

Δημοσίευση: 14 Απρ 2016 11:10 | Τελευταία ενημέρωση: 14 Απρ 2016 11:12

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει βρει τον τρόπο να «μπλοκάρει» την Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε εις βάρος των Καταλανών στους ημιτελικούς του Champions League. Με σκόρερ τον Αντουάν Γκριζμάν στο 36΄ και το 88΄ (πεναλτι), οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν 2-0 στο... καυτό «Βιθέντε Καλντερόν» και πήραν την πρόκριση ανατρέποντας το 1-2 της Βαρκελόνης.

Τα τελευταία εννέα χρόνια η «Μπάρτσα» έχει αποκλειστεί μόνο δύο φορές σε προημιτελική φάση. Η μία το 2014, η άλλη φέτος. Αμφότερες από τη σπουδαία Ατλέτικο Μαδρίτης, του Ντιέγκο Σιμεόνε.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Λούκας Ερνάντεθ, Χουανφράν, Κόκε, Γκάμπι, Σαούλ, Καράσκο (74΄ Πάρτεϊ), Φερνάντες (90+3΄ Σάβιτς), Γκριζμάν (90΄ Κορέα).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Λουϊς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες (64΄ Σέρχι Ρομπέρτο), Πικέ, Μασεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (64΄ Αρντά Τουράν), Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ.

ΣΤΟΥΣ «4» Η ΜΠΑΓΕΡΝ

Παρούσα στους ημιτελικούς του Champions League για 5η διαδοχική χρονιά θα είναι η Μπάγερν. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα αναδείχθηκε ισόπαλη στην Πορτογαλία με τη Μπενφίκα (2-2) και σε συνδυασμό με το νικηφόρο 1-0 της περασμένης εβδομάδας στο Μόναχο προκρίθηκε άνετα στην τετράδα της διοργάνωσης, όντας ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Ρουϊ Βιτόρια): Έντερσον, Αλμέιδα, Ζαρντέλ, Λίντελοφ, Ελισέου (88΄ Γιόβιτς), Φέισα, Σάντσες, Σάλβιο (68΄ Ταλίσκα), Καρσελά, Πίτσι (58΄ Γκουέδες), Χιμένες

ΜΠΑΓΕΡΝ (Γιόζεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Αλκάνταρα, Ριμπερί (90΄+2 Γκέτσε), Χάβι Μαρτίνεθ, Ντάγκλας Κόστα, Λαμ, Αλόνσο (90΄ Μπερνάτ), Βιδάλ, Μίλερ (84΄ Λεβαντόφσκι), Αλάμπα, Κίμιχ

 

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

26,27 Απριλίου και 3,4 Μαΐου

ΤΕΛΙΚΟΣ

28 Μαΐου 2016 στο «Τζουζέπε Μεάτσα» του Μιλάνου

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass