ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ

Η άνοδος περνάει από τα Γιάννενα

* Γρ. Γιασάρης: «Βρισκόμαστε δύο βήματα πριν τον τελικό στόχο»

Δημοσίευση: 14 Απρ 2016 7:42

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Δύο αγωνιστικές απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον 3ο όμιλο, με τον Ερμή Αγιάς να βρίσκεται αγκαλιά με μία ιστορικής σημασίας επιτυχία: Την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία. Η ομάδα του Γρηγόρη Γιασάρη στοχεύει στην κατάκτηση της 2ης προνομιούχου θέσης που εξασφαλίζει το εισιτήριο της ανόδου και για να το πετύχει αυτό χρειάζεται τη νίκη και στα δύο τελευταία παιχνίδια. Η αντίστροφη μέτρηση για τον Ερμή Αγιάς άρχισε και το πρώτο -και πλέον καθοριστικό- βήμα θα πρέπει να γίνει την Κυριακή στα Γιάννενα στην αναμέτρηση με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα.

«Βρισκόμαστε δύο βήματα πριν τον τελικό στόχο. Το κομβικής σημασίας παιχνίδι είναι αυτό που ακολουθεί στα Γιάννενα. Οι γηπεδούχοι είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, δηλαδή θα παίξουν χωρίς άγχος και ως εκ τούτου θα είναι επικίνδυνοι» σχολίασε ο τεχνικός του Ερμή Αγιάς, Γρηγόρης Γιασάρης αναφερόμενος στον επίλογο του φετινού μαραθωνίου της Γ’ Εθνικής και πρόσθεσε:

«Εάν κερδίσουμε μέσα στα Γιάννενα θα έχουμε εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την άνοδο. Ξέρουμε ότι η κούραση είναι πολύ μεγάλη στους παίκτες μας από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν ολόκληρη τη χρονιά. Ωστόσο έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους. Αυτό το διάστημα ρίχνουμε το βάρος στην ψυχολογία και θεωρώ ότι με απόλυτη συγκέντρωση και θέληση θα πετύχουμε τη νίκη που θα μας δώσει την άνοδο. Θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για την περιοχή. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο της Αγιάς» κατέληξε ο Γρηγόρης Γιασάρης.

Η προετοιμασία για το κομβικής σημασίας παιχνίδι στα Γιάννενα συνεχίζεται χωρίς προβλήματα με τον τεχνικό του Ερμή να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Το κλίμα στο αγιώτικο στρατόπεδο είναι ενθαρρυντικό και το σημαντικότερο είναι πως όλοι δηλώνουν αποφασισμένοι να υπερβάλουν εαυτούς για την επίτευξη του στόχου, παρά τη μεγάλη καταπόνηση και την επιβάρυνση από τα παιχνίδια ολόκληρου του πρωταθλήματος.

Τέλος σε ό,τι αφορά στην ένσταση που υπέβαλε ο Ερμής Αγιάς για τον μηδενισμό στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εκδικαστεί την ερχόμενη Πέμπτη 21 του μηνός.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Οι διαιτητές και κομισάριοι της 25ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Ανδρών στον 3ο όμιλο (17/4) έχουν ως εξής:

ΔΑΚ Γρεβενών, 17.00, Πρωτέας Γρ.-Μελίκη, Κουκουλεκίδης-Γρέκος (Μπαταούλα)

ΔΑΚ Σιάτιστας, 17.00, Σιάτιστα-Πτολεμαΐδα, Θεοδώρου-Κοϊμτζόγλου (Πλεξίδας)

ΕΑΝΚ Ιωαννίνων, 17.00, Ιωάννινα-Ερμής Αγιάς, Κατωτικίδης-Παπανικολάου (Στάθη)

Πολυκάστρου, 17.00, Εύαθλος-Διόσκουροι Κοζ., Παπαδόπουλος Χαρ.-Καρκαλέτσης (Ελευθεριάδης)

Μακεδονικού, 17.00, Μακεδονικός-Αίας Ευόσμου, Τζιβελεκίδου-Φούτζηλας (Μήτσιου)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass