Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Χτύπα σαν… ΑΕΛ

* Στόχος πλέον η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας * Δωρεάν παραχωρείται από τον Κωστή Πηλαδάκη η αίθουσα για το μουσείο

Δημοσίευση: 13 Απρ 2016 10:30

 

Του Σωτ. Κέλλα

Χτύπα σαν... άνδρας απαιτεί η «Λαίδη» Άντζελα Δημητρίου σε γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση που έχει γίνει viral, αλλά στη Λάρισα οι φίλαθλοι απαιτούν στο παιχνίδι του Σαββάτου η ΑΕΛ να χτυπήσει σαν… πραγματική ΑΕΛ την Κέρκυρα στον αγώνα που θα γίνει στο «νησί των Φαιάκων»(6.30 μ.μ.) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Στον αγώνα αυτό η λαρισινή ομάδα γνωρίζει ότι παίζεται η πρώτη θέση με δεδομένη την τιμωρία του Απόλλωνα Σμύρνης για τη χρησιμοποίηση έξι αλλοδαπών ποδοσφαιριστών στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Σίγουρα μια ήττα δεν σημαίνει τίποτα αν και όλοι πλέον μιλούν για κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ μια νίκη θα σημάνει την ανάσταση της ομάδας που φέτος θα γίνει πρόωρα.

Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Σάκης Τσιώλης που γνωρίζει πολύ καλά την Κέρκυρα (ήταν προπονητής φέτος τρεις μήνες όταν έκανε προετοιμασία για τη Σούπερ Λίγκα και τρεις μέρες πριν την έναρξη ανακοινώθηκε ότι υποβιβάζεται στη Β' Εθνική και έφυγε ο σημερινός προπονητής της) είπε στους παίκτες του χθες ότι είναι μια ομάδα που «χτίστηκε» για τη Σούπερ Λίγκα και «φρεσκαρίστηκε» τον Ιανουάριο.

Τους είπε ότι ο αντίπαλος του Σαββάτου ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι και να λειτουργεί σωστά ενώ χρειάζεται προσοχή. Τους έδωσε συγχαρητήρια για την πορεία καθώς καταλαβαίνει την κούραση που υπάρχει από τη δεκάμηνη προσπάθεια.

Το ευχάριστο είναι ότι ο προπονητής της λαρισινής ομάδας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του αφού δεν αντιμετωπίζει προβλήματα από τραυματισμούς και τιμωρίες.

ΣΗΜΕΡΑ ΣTΟ AEL FC ARENA

Σήμερα και αύριο οι προπονήσεις θα γίνουν στο Ael Fc Arena καθώς στα Δένδρα γίνονται εργασίες και θα είναι απόλυτα έτοιμα σε μια βδομάδα περίπου.

ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ

Χθες το βράδυ ο Σάκης Τσιώλης επισκέφθηκε τον σύνδεσμο φιλάθλων «Monsters» και συζήτησε μαζί με μέλη του τα τεκταινόμενα της ομάδας αλλά και τους λόγους που η απόδοση των ποδοσφαιριστών δεν φθάνει σε υψηλά επίπεδα. Τους είπε ότι ο βασικός λόγος είναι η κόπωση αφού η ομάδα λόγω αδειοδότησης, δεν μπόρεσε να κάνει αρκετές μεταγραφές αφού είχε περιορισμό σε αυτές.

ΔΩΡΕΑΝ

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» αποφάσισε τη δωρεάν παραχώρηση αίθουσας για τη στέγαση του μουσείου της ΠΑΕ ΑΕΛ που ίσως από τον Σεπτέμβριο( ή και νωρίτερα) αρχίσει τη λειτουργία του.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΜΑΧΩΝ

Επτά αγωνιστικές απομένουν για το τέλος της διάρκειας του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας και τέσσερις ομάδες διεκδικούν τις δύο θέσεις που οδηγούν στη Σούπερ Λίγκα και αυτές είναι: ΑΕΛ, Κέρκυρα, Απόλλωνας Σμύρνης και Τρίκαλα. Αναλυτικά τα παιχνίδια:

ΑΕΛ 62 βαθμούς

Κέρκυρα - ΑΕΛ

ΑΕΛ - Αναγέννηση Καρδίτσας

Τρίκαλα - ΑΕΛ

ΑΕΛ - Πανσερραϊκός

Ζάκυνθος - ΑΕΛ

ΑΕΛ - Χανιά

Αχαρναϊκός - ΑΕΛ

ΚΕΡΚΥΡΑ 59 βαθμούς

Κέρκυρα - ΑΕΛ

Παναιγιάλειος - Κέρκυρα

Εργοτέλης - Κέρκυρα         0-3 α.α

Κέρκυρα - Απόλλων Σμύρνης

Ολυμπιακός Βόλου - Κέρκυρα      0-3 α.α

Κέρκυρα - Κισσαμικός

Αγροτικός Αστέρας - Κέρκυρα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 56 βαθμούς (Εκκρεμεί τιμωρία αφαίρεσης έξι βαθμών)

Απόλλων Σμύρνης - Αγροτικός Αστέρας

Καλλιθέα - Απόλλων Σμύρνης

Απόλλων Σμύρνης - Παναχαϊκή

Κέρκυρα - Απόλλων Σμύρνης

Απόλλων Σμύρνης - Αναγέννηση Καρδίτσας

Απόλλων Σμύρνης - Τρίκαλα

Πανσερραϊκός - Απόλλων Σμύρνης

ΤΡΙΚΑΛΑ 50 βαθμούς

Τρίκαλα-Αχαρναϊκός

Λαμία-Τρίκαλα

Τρίκαλα-ΑΕΛ

Παναιγιάλειος-Τρίκαλα

Τρίκαλα-Εργοτέλης  3-0 α.α

Απόλλων Σμύρνης-Τρίκαλα

Ολυμπιακό Βόλου-Τρίκαλα 0-3 α.α

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛ, MONSTERS, με την οποία ενημερώνει ότι θα πραγματοποιήσει εκδρομή στην Κέρκυρα, για τον εκτός έδρας αγώνα με την τοπική ομάδα, το ερχόμενο Σάββατο (16/04). Αναλυτικά η ανακοίνωση των Monsters

«Ο Σύνδεσμος διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα του Σαββάτου 16-04-2016 στην Κέρκυρα. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στα γραφεία του Συνδέσμου 20:00 -23:00 μ.μ. (Περραιβού 8) ΤΗΛ 2410-537117.»

***

Εκδρομή διοργανώνει και ο Σ.Φ. Αλκαζάρ. Η τιμή του λεωφορείου και του πλοίου μετ’ επιστροφής είναι στα 35 ευρώ. Πληροφορίες στα γραφεία του Συνδέσμου, Ψαρρών 2, Δευτέρα – Τετάρτη –      Παρασκευή από 20.00 έως 23.00 το βράδυ.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μισή ώρα νωρίτερα (σ.σ. 15:30 αντί για 16:00) από το αρχικά προγραμματισμένο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Ζάκυνθος-Πανελευσινιακός, για την 28η αγωνιστική της Β εθνικής κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι υπέβαλαν σχετικό αίτημα για συγκοινωνιακούς λόγους, η διοργανώτρια αρχή το αποδέχθηκε και το πρόγραμμα διαμορφώθηκε ως εξής:

Ολυμπιακός Βόλου-Κισσαμικός 0-3 (α.α.)

Εργοτέλης-Καλλιθέα 0-3 (α.α.)

Παρασκευή 15 Απριλίου

=====================

18:00 Απόλλων Σμύρνης-Αγροτικός Αστέρας OTE TV

Σάββατο 16 Απριλίου

===================

18:30 Κέρκυρα-Λάρισα OTE TV

Κυριακή 17 Απριλίου

===================

15:30 Ζάκυνθος-Πανελευσινιακός

16:00 Τρίκαλα-Αχαρναϊκός

16:00 Παναιγιάλειος-Παναχαϊκή

Δευτέρα 18 Απριλίου

===================

15:00 Πανσερραϊκός-Χανιά

18:00 Αναγέννηση Καρδίτσας-Λαμία OTE TV

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass